билколечение при сърдечна невроза

При сърдечна невроза – 4 рецепти с билки за сърце

Предлагаме ви 4 рецепти с билки при сърдечна невроза, които помагат и при много други заболявания, свързани със сърцето и нервите.

Те са изпробвани от хилядолетната традиция и гарантирано вършат работа.

1. Корени от дилянка,

стръкове от дяволска уста, мащерка и риган, листа от маточина и мента, цвят от глог с листа, шишарки от хмел, цвят от лавандула и стръкове от горицвет се смесват в равни количества. 1 с.л. от сместа се запарва със 100 мл вряща вода. Чаят се пие студен, след ядене. Дневна доза 3 чая.

2. Цвят от лайка,

цвят и листа от глог, листа от маточина и мента, плодове от глог,стръкове от хвощ и жълт кантарион, листа от бял имел, стръкобе от дяволска уста се разбъркват в равни количества. 1 с.л. от сместа се запарва в 250 мл вряща вода. След 15 минути чаят се прецежда. Изпиват се по 2 чая дневно докато е горещ и на бавни глътки.

3. Цвят от лайка и момина сълза,

плод от резене, листа от мента, корени от дилянка се смесват в равни количества. 1 ч.л. смес се Запарва с 250 мл вода. Дневно се изпиват 2-3 чая.

Дайте мнение и Вие тук!

4. Стръкове от дяволска уста,

цвят от глог, шишарки от хмел, стръкове от пчелник се смесват в равни количества. 1 с.л. смес се запарва с 250 мл вряща вода. Чаят се изпива за един ден. След 2 дни почивка отново се прави същата комбинация.Отвара от индрише. В 200 мл бода се сварява едно листче. Пие се по 1 кафена чашка 2 пъти на ден.

5. Демир бозан.

Хубавото му е, че черната работа е свършена от други, билките за сърдечна невроза са събрани, изсушени и смесени, така че незабавно да дадат необходимия ефект. Подробности и мнения на хората ТУК!

За Маргарита Алексиева

Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

прескачане на сърцето в легнало положение, как да го спра?

Как да спра прескачането на сърцето? Има ли Ритмонорм вреда при екстрасистоли? Аритмия на нервна почва

Как да спра прескачането на сърцето? Опасни ли са екстрасистолите? Какво ако имаме прескачане на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *