При сърдечна невроза – 4 рецепти с билки за сърце

Предлагаме ви 4 рецепти с билки при сърдечна невроза, които помагат и при много други заболявания, свързани със сърцето и нервите.

Те са изпробвани от хилядолетната традиция и гарантирано вършат работа.

1. Корени от дилянка,

стръкове от дяволска уста, мащерка и риган, листа от маточина и мента, цвят от глог с листа, шишарки от хмел, цвят от лавандула и стръкове от горицвет се смесват в равни количества. 1 с.л. от сместа се запарва със 100 мл вряща вода. Чаят се пие студен, след ядене. Дневна доза 3 чая.

2. Цвят от лайка,

цвят и листа от глог, листа от маточина и мента, плодове от глог,стръкове от хвощ и жълт кантарион, листа от бял имел, стръкобе от дяволска уста се разбъркват в равни количества. 1 с.л. от сместа се запарва в 250 мл вряща вода. След 15 минути чаят се прецежда. Изпиват се по 2 чая дневно докато е горещ и на бавни глътки.

3. Цвят от лайка и момина сълза,

плод от резене, листа от мента, корени от дилянка се смесват в равни количества. 1 ч.л. смес се Запарва с 250 мл вода. Дневно се изпиват 2-3 чая.

4. Стръкове от дяволска уста,

цвят от глог, шишарки от хмел, стръкове от пчелник се смесват в равни количества. 1 с.л. смес се запарва с 250 мл вряща вода. Чаят се изпива за един ден. След 2 дни почивка отново се прави същата комбинация.Отвара от индрише. В 200 мл бода се сварява едно листче. Пие се по 1 кафена чашка 2 пъти на ден.

“Демир

5. Демир бозан.

Хубавото му е, че черната работа е свършена от други, билките за сърдечна невроза са събрани, изсушени и смесени, така че незабавно да дадат необходимия ефект. Подробности и мнения на хората ТУК!

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *