Отслабнете с изкушението мед! Ето как!

Представяте ли си да отслабнете и едновременно с това да консумирате нещо вкусно, нещо сладко, например мед?!

Възможно е, благодарение на божествения дар от природата – меда!Доказано е, че медът има редица ползи за здравето, като едновременно с това е потвърдено, че с негова помощ може да се намали излишното телесно тегло.

В какво се крие тайната на меда при отслабване?

Важно е да се знае, че натуралният мед съдържа захар, но още витамини, минерали и редица други полезни вещества. Комбинацията между тях обаче, която прави отслабването възможно – тя разтваря мазнините и холестерола, което е от съществено значение за трайното намаляване на обиколките.

Някои от полезните хранителни вещества, които се съдържат в меда, са левулоза, глюкоза, още ферменти, антибактериални вещества, още хормонални, минерални и други.

Дайте мнение и Вие тук!

Един от най-препоръчваните методи за отслабване с помощта на мед е приемът му заедно с топла вода. Когато медът се комбинира с хладка вода, това подобрява процеса на храносмилане и значително улеснява разграждането на приетите с храната мазнини.

За да се постигне този ефект, е необходимо всеки ден на гладно да се приема чаша топла вода, в която е разтворена равна лъжица мед. Тази процедура се повтаря всяка сутрин, като по желание и за по-голям ефект към меда и водата може да се добавят и няколко лъжици лимонов сок.

За Маргарита Алексиева

Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

лечение на алкохолизъм лекарства билки клиники

Отвращаване от алкохол и лечение на алкохолизъм в домашни условия и клиника

Методи за отвращаване на алкохол. Явно, бързо и тайно лечение на алкохолизъм в домашни условия. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *