1 Heart Tonic

Heart Tonic – Грижата за Здравето Започва с Грижата за Сърцето

Нека вашето сърце да бие с ритъма на живота и здравето!

Чуди ли ли сте се някога защо понякога имаме високо кръвно? Защо се повишава налягането в артериите? Високото кръвно налягане е състояние, което мнозина са изпитали. При някои хора е временно, но други са развили т.нар. хипертония. Продукти като Heart Tonic предлагат профилактика и грижа за сърцето, за да се предотврати такъв развой на събитията.

Казват, че…

Високото кръвно налягане и в частност хипертонията е състояние, което не се лекува. То може единствено да се поддържа, за да не влошава качеството на живот. Затова и се казва, че веднъж започнете ли да пиете лекарства за високо кръвно, цял живот ще ги пиете, за да поддържате състоянието си нормално.

Един на трима българи страда от високо кръвно. Това е състояние при което горната граница (систола) надвишава 140mmHg, когато сърдечният мускул се свива, а долната граница (диастола) при отпускането на сърцето надвишава 90mmHg. До съвсем скоро за високо кръвно са се считали показатели от 120/80mmHg, но спецификите на съвременния живот са обособили по-високи стойности.

Хипертонията фактически е състояние на постоянно поддържане на високо кръвно налягане. Определя се чрез стриктно наблюдение и многократното измерване на кръвното в рамките на 24 часа.

Heart TonicВажно!

За да определите дали страдате от хипертония, най-добре е да ви наблюдава медицинско лице. Българинът е характерно по-хипохондричен и ако вземете прибързано решение, може да се обречете на цял живот приемане на лекарства.

Предлага ли Heart Tonic Добра Профилактика?

Капките представляват билков комплекс от елементи, които индивидуално имат благотворен ефект върху дейността на сърцето, а заедно могат да осъществят цялостна профилактика на сърдечно-съдовата система.

Очаквани резултати от употребата му са:

✔ нормализиране и поддържане на кръвното налягане;
✔ възстановяване тонуса на кръвоносните съдове;
✔ подсилване на стените на кръвоносните съдове и възвръщане на еластичността.

По този начин се осъществява непрекъснат контрол върху налягането в кръвоносните съдове, така че да се стига до драстично и трайно повишаване.

Редовен Прием и Добри Навици

Можете да научите повече за състава и ефектите на Heart Tonic от официалния сайт на продукта. Но трябва да имате предвид, че самоцелния му прием няма да постигне желаните резултати. От изключителна важност е да се придържате към инструкциите за употреба, ако искате да има някакъв ефект.

Дайте мнение и Вие тук!

Но освен това, можете да подсилите благотворното действие на тоника, като следвате няколко прости правила:

“Фигурин

✔ ограничете стреса максимално;
✔ движете се повече и се научете да дишате дълбоко, за да се отпуснете;
✔ откажете се от вредните навици като пиене и пушене, или поне ги ограничете.

Промяната на състоянието на сърдечно-съдовата ви система започва от промяната в самите вас. Ако не я щадите, и особено ако сте наследствено обременени с високо кръвно налягане, хипертонията ви е в кърпа вързана.

Ако обаче я щадите и правите редовна и внимателна профилактика, за здравето и тонуса на кръвоносните съдове, дори и да сте предразположени към хипертония, може да отдалечите сблъсъка си с нея във времето.

Всичко зависи от вас да поддържате добро качеството си на живот, което се влошава в резултат основно на здравословни проблеми! Heart Tonic предлага един от добрите начини това да се случи и от него ви дели само бърза и лесна поръчка!

Поръчайте Heart Tonic оттук

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

бял имел (Viscum album) при високо кръвно?

Бял имел при високо кръвно и др. билки. Ползи, цена, отравяне

Как се ползва бял имел (Viscum album) при високо кръвно? Ползи от билката по Мария …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *