Fresh Fingers – Радвайте се на Красиви и Свежи Стъпала Всеки Ден!

Забравете за гъбичките и повече не се притеснявайте да се събуете!

Гъбичките са едни от най-неприятните състояния, с които ни се налага да се сблъскаме. Някои имат късмет и никога не прихващат, но повечето от нас се сблъскват с неприятната зараза. Продукти като Fresh Fingers ни помагат лесно и бързо да се отървем от тях.

Медицинското наименование на гъбичките е микоза. Това е инфекция, която няма сезонна обособеност. Тя е типична както за есента и зимата, така и за пролетта и лятото. През студените месеци краката ни не дишат, потят се повече в дебелите чорапи и плътните обувки. Това е идеална среда за развиване на инфекцията, особено у хора, които са предразположени към нея.

През топлите месеци пък, краката ни са постоянно изложени на външни влияния, ходим на басейн, разхождаме се боси по плажа. Това са все места, където струпването на множество хора обособява идеална среда за върлуването на кожни инфекции.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Знаете ли, че… ?

Дори и да не сте предразположени към гъбични инфекции, прихващането на такива изобщо не е трудно. Дори ако обуете пантофите на човек с инфекцията, когато сте на гости, или ходите боси на басейн, може да се сблъскате с тях.

Редица са неудобствата, които гъбичките на краката причиняват. Сред тях са лющене, разраняване на кожата, досаден сърбеж и неприятна миризма. Ако не се лекува, микозата може да доведе до сериозни проблеми и увреждания. А през разцепената кожа може да проникнат и други вируси и бактерии.

Fresh Fingers – Нежна Грижа за Здрави Стъпала

Спрейчето за борба с гъбичките предлага едно от малкото лесно приложими и бързо-действащи решения за инфекцията. То има напълно натурален състав, който се грижи за нежното отстраняване на проблема, възвръщайки целостта на кожата и красотата на стъпалата.

Ефективността му се корени именно в този състав. Спреят има 5 основни съставки, които се комбинират нежно за максимални резултати:

✔ Клотримазол – основната му функция е да унищожава дрождите на гъбичките и да не позволя повторното развитие на бактериални колонии по кожата на краката.
✔ Пчелен мед – действа като мощен имуностимулант, за да позволи на организма ни да се пребори с инфекцията, посредством антибактериалните му свойства.
✔ Витамини B и C – грижат се доброто и бързо оздравяване на увредената от гъбичките кожа, като възвръщат нейната гладкост и нежност.
✔ Лимонена киселина – осигурява премахването на неприятния мирис, успокоява кожата, а охлаждащият ѝ ефект облекчава сърбежа.

Посетете официалния сайт на спрея Fresh Fingers, за да откриете повече подробности за благотворното му действие. След което се уверете сами в способността му да ви отърве от гъбичките. Fresh Fingers

Бърз и Нежен Антибактериален Ефект

Спреят трябва да се прилага два пъти дневно, сутрин и вечер. Напръсква се внимателно върху увредените от гъбичките места, докато се получи тънък филм върху кожата. Особено внимателно напръскайте между пръстите на краката.

Избягвайте контакт с очите и в никакъв случай не поглъщайте. Fresh Fingers е само за външна употреба. Само ако се придържате към инструкциите за употреба ще можете да постигнете желаните резултати.

Ако сте готови да се радвате на чисти и красиви стъпала, без гъбички и без неприятна миризма, лесно и бързо поръчайте вашия спрей! Погрижете се за стъпалата си и се почувствайте отново свежи!

Поръчайте Fresh Fingers тук

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *