Диета за отслабване без хляб и сладко
диета без тесто и сладко за отслабване без хляб и газирано

Отслабване без хляб и сладко. Диета без газирано и производни на тесто

Най-лесно и бързо се постига отслабване чрез спиране на сладко, газирано, хляб и всякакви храни от тесто. Вижте подробната диета по-долу!

Безопасното отслабване за лятото става ето така! С диета без хляб и изделия от тесто, без газирано и сладко.

Никой няма да си криви душата с твърдения, че “неговата” диета още не е създадена. Диети – колкото щеш; както от памтивека, така и съвсем нови. Мнозина вече се замислят за диета, с която се постига отслабване без грешка за лятото.

Как се случва най-сигурното, най-безопасното отслабване за лятото? От medikforum.ru разясняват правилата, които гарантират отслабване. С бележка, че именно сега е разумно да се планира и провежда програма с отслабване за лятото. И че най-труден си остава първият етап от диетата – каквато и да си изберете.

Не е вярно, че трябва да спрете да ядете изобщо. Рязкото ограничаване на калориите и недостигът на храна забавят метаболизма и карат организма да се вкопчи в мастните запаси. Ако постигнете отслабване, то ще е за кратко. Разумната диета изисква друг подход.

Никакви въглехидрати!

Ключ към успеха в посока отслабване е първият етап, когато трябва да се организира яко пришпорване на метаболизма. Този етап продължава две седмици. 14 дни не трябва изобщо да близвате въглехидрати – захар, сладкиши, сладолед, подсладено газирано, тестени изделия, нишесте, сладки плодове и сокове от тях, алкохол.

Разрешават се нискомаслени млечни продукти без захар, постно месо, риба, сирене и кашкавал, морски дарове и ядки. Без ограничения могат да се ядат зеленчуци. Много зеленчуци, много фибри, ако искате успешно отслабване! Пърженото е забранено дори и за здравословните продукти. Ако издържите на този режим, след две седмици ще сте олекнали с 3 до 6 килограма. Основната цел на този първи етап е да ви откаже от сладкото.

Леко разхлабване на диетата

През втория етап в програма отслабване можете да разширите асортимента с пълнозърнест хляб, картофи, макарони и плодове. Ако не се увличате по количеството, ще продължите да отслабвате с по килограм на седмица.

Дайте мнение и Вие тук!
отслабване диета без хляб сладко и газирано
Отслабването си струва – и не само за лятото! Картинката е обработена с фотошоп и е само илюстративна! Вижте линка по-долу за реални резултати!

Трети етап: Задържане на сваленото

Този етап продължава, докато постигнете желаните килограми. Тогава “включвате” на третия, поддържащ етап. През него се разрешава всичко с изключение на сладко и газирано. Както е важно в началото да не умирате от глад – така сега ще е важно никога да не преяждате. И всичко ще бъде наред.

Истинската нисковъглехидратна диета

Подробно сме описали метода за трайно сваляне на килограмите с известната и набираща популярност нисковъглехидратна или високомазнинна диета. Тя е същото като описаното по-горе, но е доста по-бързо действаща и освен това дава трайни резултати. Вижте текста ни за нея ТУК:

Може ли да се отървем от излишните килограми с високомазнинна диета?

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Въглехидрати в химията, спорта и храненето

Въглехидрати в храненето, спорта и химията

♠ Може ли без въглехидрати ♠ Въглехидрати в храненето, диети ♠ Меню за отслабващи ♠ …

2 Мнения

  1. Albena Nikolova

    Най ефективните и бързи таблетки за отслабване с моментално видими резултати ФОТОШОП

    • Лекар.БГ

      За съжаление диетата “Фотошоп” няма да ни даде нормално кръвно и метаболизъм, нито което и да било от предимствата на истинското отслабване 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *