диета с маслини и шоколад за разхлабване

Сензационно отслабване на корема с шоколад и маслини!

Оказва се, че комбинацията между двата – шоколада и маслините – продукта прави отслабването хем лесно, хем вкусно!

Почти няма жена, а и човек на този свят, които да не иска да свали 2-3, че и повече килограми, които му пречат, за да достигне до съвършенството.

Диети, упражнения, гладуване, след което напълняването е по-страшно от предишния път и така порочният кръг се затваря. Затова предлагаме ви една новаторска диета, която е създадена, твърдят авторите й, именно за хора, които са изпитали всичко друго, но не са постигнали желания ефект върху тялото си.

Става дума за въпросната диета, основните моменти на която се поставят върху шоколада и маслините. Шоколадът и маслините, твърдят специалисти в областта на храненето, са двата продукта, които провокират най-скоростно отслабване в областта на корема и талията, провокирайки изгарянето на натрупалите се там мононаситените мазнини.

Самата диета с шоколад и маслини се провежда в два етапа – първият е за подобряване на работата на стомашно-чревния тракт, а през втория се наблюдава самото отслабване.

Дайте мнение и Вие тук!

Първият продължава 4 дни, по време на които трябва да се приемат не повече от 1200 калории. Вторият етап е с продължителност от 28 дни, като храната на ден не бива да надвишава 1600 калории. Задължителни са шоколадът и маслините, както и специален коктейл, приготвен от вода с джинджифил, към която се добавя краставица, лимонов сок и листа от мента.

Още диети за отслабване на корема ще намерите ТУК.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Стафидена вода, рецепти, за отслабване

Стафидена вода: за отслабване, диария и кисти. Диети и рецепти

♠ Полза ♠ Рецепти ♠ Стафидена вода ♠ Със сена и шипка ♠ Със зърнастец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *