3-те начина за постигане на плосък корем са тези!

Ако си мислите, че плоският корем е ген, който вие нямате, грешите! Плосък корем се постига – необходими са просто постоянство, упоритост и повечко старание!

Оттам нататък всичко е постижимо! Ето ги и 3-те основни начина за постигане на секси плосък и стегнат корем:

– диетата –

за никого не е тайна, че за да имате тънка талия, е необходимо да се ограничим от голяма част от любимите си храни. Важно е калориите също да се поставят в граници, защото от тях в най-голяма степен зависи колко ще сме пълни и как ще изглежда фигурата ни, в това число и коремът ни. А когато целта е плосък корем, необходимо е да са малко, критични малко. Отказът от сладкишите, от тестени изделия и от газирано е първата крачка към заветната цел;

– тренировките –

на следващо място се нареждат тренировките. Кардиото е задължително, като се има предвид, че първо трябва да се изгорят мазнини, а след това да се оформи коремът. В комбинация със силови упражнения именно то е предпоставката, която превръща отпуснатия корем в онова секси коремче, за което винаги сме си мечтали;

Дайте мнение и Вие тук!

– и не на последно място –

съвременната медицина и разкрасителна индустрия предлагат голямо разнообразие за оформяне и поддържане на стегнат корем. Като се започне с масаж и се стигне до редица терапии – лимфодренаж, пресотерапия и други, важни за плоския корем.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

отслабване на корема

Какво да направим, за да постигнем отслабване на корема?

Сред най-трудните задачи, с които се сблъсква всеки, решил да се отърве от излишните килограми, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *