дебел корем, митове и легенди
Как се прави тънка талия с упражнения за отслабване на корема можете да видите в линка най-долу в публикацията.

5 заблуди за дебелия корем

Постигането на стегната коремна мускулатура за сметка на отпуснатия дебел корем не е особено лесна задача.

Когато към това се добавят битуващите лъжливи послания по въпроса, вече можем да говорим за изключително сложно изпитание. Затова вижте кои са 5-те основни заблуди:

1. Коремните преси

Коремните преси ще премахнат мазнините около стомаха – дори милион коремни преси да правите, това няма да изгори мазнините. Коремните мускули ще се стегнат, но за да нямате паласки е необходима и добре подбрана диета.

2. Плочките

За оформянето на „плочки” са необходими ежедневни тренировки – като всички останали мускули и тези на корема имат нужда не само от натоварване, но и от време за възстановяване. 2 пъти в седмицата натоварване на корема е напълно достатъчно.

3. Многото упражнения

Комбинацията между много и различни упражнения за корем ще даде впечатляващ ефект – в действителност, коремните преси са едни от най-неефективните упражнения за корем. Не само че могат да предизвикат различни болки, но и неправилното им изпълнение е загуба на време и напразни усилия. По-добре да изпълнявате качествени повторения на трудни коремни упражнения, пък били те и по 15 в серия.

4. Храни за отслабване на корема

С помощта на продукти могат да се изгорят мазнините на корема – такова чудо още не е измислено. Истината си остава в правилната диета и в тренировките.

Дайте мнение и Вие тук!

5. Лошите гени

„Лоши гени” пречат на хубавия корем – факт е, че това е популярна заблуда, която обаче е изключително погрешна. Когато човек се заеме с фигурата си и й обръща достатъчно време и внимание, когато тренира и се храни правилно, той може да извае тялото, което иска.

Тук можете да видите конкретни упражнения за отслабване на корем, включително и с видео и подробни обяснения на български как се правят:

Упражнения за отслабване на корем (много ВИДЕО!) и др.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Как да приемаме Дуспаталин 135 и 200? Мнения.

Мнения: Дуспаталин или Стомахон? Или Спазмомен? Странични ефекти. Преди или след хранене?

Как да приемаме Дуспаталин 135 и 200? Мнения. Преди или след хранене? Странични ефекти. За …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *