рак на стомаха лечение с билки
Какво лечение с билки се предвижда против рак на стомаха?

Рак на стомаха – лечение с билки и основни признаци

Против рак на стомаха има лечение с билки въз основата на змийско мляко, което е помогнало на много хора, но не на всички.

Кошмарът рак на стомаха е злокачествено заболяване, развиващо се в епителната тъкан на органа. По смъртност заема водещо място сред онкологичните страдания.

Най-висока заболеваемост има в Япония – около 70 на 100 000 души. Най-малка отчитат в САЩ, средно 5 на 100 000 човека.

Най-често от болестта са поразени хора на възраст над 60 години, отбелязват от medikforum.ru. Според статистиката рак на стомаха във възрастовата група да 30 години развиват 0.7 на 100 000, от 31 до 39 – 16.9, от 40-до 50 – 60, над 60 – 360 души.

Коварството на това заболяване е, че то дава сигнали за себе си във вече напреднала фаза. Симптоми за рак на стомаха могат да са влошеното самочувствие, безпричинната обща слабост, намалена работоспособност, липса на апетит и отвращение към месо и риба.

Признак за рак на стомаха е усещането за тежест,

а също така и пълнота и пресищане, понякога внезапни пристъпи на повдигане и повръщане. Човекът с рак на стомаха често стремително и видимо отслабва, въпреки че не е променил ритъма и количеството на храненията си.

Развиват се анемия, апатия и депресия. Постепенно започват редовни болки в стомаха или “под лъжичката”, треска, стомашни кръвоизливи.

Тези симптоми все още не са диагноза: само точна съвременна диагностика може да установи наистина ли се касае за рак на стомаха.

За много хора това е присъда; за онези, които са решени да се борят за живота си, има традиционна и нетрадиционна медицина. Не са малко болните, които търсят спасение в практиките на народната медицина. Ако не за лечение – поне за забавяне и облекчение. Ето практикувани рецепти с билки при рак на стомаха, подбрани от web-zdrav.ru:

Сок от живовляк при рак на стомаха:

рак на стомаха
Коварният рак на стомаха проявява симптомите си, когато вече е в напреднала фаза

Събират се свежи листа от живовляк и се накълцват на ситно. Смесват се със захар в пропорция 1:1 и се оставят на тъмно и топло място за две седмици в покрит съд. Отделеният сок след това се прецежда и от него се приема по една супена лъжица 3-4 пъти на ден 20 минути преди хранене. Сокът се приема три седмици и след 3-4 месеца лечението може да се повтори.

Дайте мнение и Вие тук!

Билкова настойки за рак на стомаха.

Приготвя се от 6 съставки в следния ред:

  • Чаша суха или прясна билка змийско мляко се изсипва в половинлитров буркан и се залива с 250 мл водка.
  • 50 грама корен от девесил и непълна чаша брезова кора се смесват хубаво и се заливат в друг съд с 250 мл водка.
  • Чаша от билката звездица (врабчови чревца) и чаша сухи корени от пирей се смесват и заливат с още 250 мл водка.
  • Две чаши счукани черупки и вътрешни преградки от орехи се заливат с 250 мл водка.
  • Една чаша цвят от невен се залива с чаша водка.
  • Корени от глухрче, смлян корен от репей и овчарска торбичка: от трите билки се вземат по три препълнени супени лъжици, смесват се и се заливат с 250 мл водка.
Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Когато всички 6 съставки на настойката за рак на стомаха бъдат приготвени, съдовете се нареждат на тъмно при стайна температура и престояват така 20 дни. След това се прецеждат всяка поотделно и се наливат в достатъчно голяма бутилка една след друга, като се спазва посочената последователност.

рак на стомаха
Правилно приготвените билкови церове могат да помогнат при рак на стомаха

Накрая се добавя половин литър нерафинирано слънчогледово олио и бутилката се оставя за седмица на тъмно. Общият обем е около два литра. Всеки ден бутилката се разклаща енергично по 1-2 минути няколко пъти. Готовата настойка се приема по 50 грама два пъти на ден, час преди хранене.

Вижте непременно и ТАЗИ СТАТИЯ:

Какво лечение има при рак на стомаха

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Hidra2

Хидрасек спасява от разстройство – вижте как!

Как действа активната съставка в хидрасек. Приложение на продукта при различни състояния, за различни потребителски …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *