проверени рецепти при цистит
Фигурин е сред 7-те най-добри проверени рецепти при цистит

При цистит опитайте първо с билки

При цистит първото, към което са посягали нашите родители, разбира се, са били билките. А те вършат работа и днес!

Това е рецептата, която можете да приготвите сами против цистит:

От цветове от арника, цвят от бял равнец и стръкове от камшик – равни количества се приготвя билкова смес. Прави се запарка от 1 с.л. смес на 250 мл вряла вода. Прецежда се, след като изстине. Изпива се вечер.

Другото, което върши работа, това е билковата комбинация „Фигурин“.

Тя е известна освен с отслабващото си действие, и с прочистването на пикочно-половите пътища и от там се отразява идеално при хроничен цистит.

Както знаем, една от основните причини за възникването на цистита е замърсяването на кръвта. По една или друга причина в кръвта се натрупват и разнасят различни вредни субстанции. Когато бъбреците и черният дроб не успяват да ги отстранят, се получава въпросната инфекция на отделителната система, която е известна като цистит.

Билките имат тази способност именно да пречистват кръвта и да свършат работата, която предназначените за целта органи не са успели да свършат. Специално „Фигурин“ засилва преработката на кръвта, дори съвсем леко засилва пикочоотделянето (откъдето идва и ефектът на отслабване).

Билковата комбинация способства за възстановяването на метаболизма в тялото, тоест на равновесието в неговите процеси.

Липсата на такова равновесие също е сред причините за цистита. Защото когато тялото не може само да се справи със собственото си пречистване, настъпват усложнения. И ето точно тук на помощ идват билките.

Дайте мнение и Вие тук!

Напоследък дори и лекари препоръчват все повече на своите пациенти да приемат билки. Дори те самите понякога признават, че на моменти прекаляват с изписването на големи количества химия с различни странични ефекти. Когато е възможно лекарствата да бъдат заменени с билки, разбира се, това е за предпочитане.

А тъкмо в случая с цистита е добре да се направи именно така!

Защото не е нормално когато имаме цистит, да гълтаме лекарства, които само допълнително биха замърсили кръвта ни и биха утежнили ситуацията. Първо трябва да опитаме с билки и чак след това, ако се наложи, да търсим допълнителни средства.

За Маргарита Алексиева

Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Какви мнения съществуват за Аквасорс. Измама ли е?

Аквасорс, АФА водорасли и Зелена енергия. Мнения. За отслабване

Какви мнения съществуват за Аквасорс. Измама ли е? Мнения за Зелена енергия и АФА водорасли. …

Едно мнение

  1. Антоанета Добрева

    Циститът лесно може да бъде излекуван чрез Уникалната билка Мате – запарва се като чай, след което се запарва втори път с по – малко Вода, Целта е да се получи наситена Концентрация за да подейства по – бързо !!! Матето е Южноамериканска билка, имаща широк кръг на Приложение, като цяло Организмът се Балансира и функциите се Възобновяват !!! Само може да спечелите ако опитате !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *