Damski Pijami 01
Дамски пижами

Актуални тенденции при дамските пижами през 2021

Пижамите, както и останалите типове дрехи, си имат актуален спектър от цветове, за който говорят стилистите, препоръчвайки елегантна визия при различни случаи.

По отношение на цвета през предстоящата година – няма ограничения. Производителите предлагат на дамите прекрасни пижами в ярки и наситени цветове, в тъмни и дълбоки нюанси или в нежни пастелни тонове. В асортимента на бутиците за домашни дрехи и бельо се появяват жълти, червени, розови, сини, небесносини, черни, лилави и тюркоазени женски пижами, а също и модни пижами с актуални принтове и рисунки, като ленти, карета, точки, цветя и други.

Що се касае до най-актуалните материи, от които се изработват модните женски пижами, то специалистите особено наблягат на качествата на тъканта, която ще осигури максимален комфорт на всяка дама. В зависимост от сезона, модните за 2021 година пижами ще се шият или декорират с материали като памук, атлас, коприна, шифон, мохер, трикотаж или плюш.

Най-главните тенденции сред огромното разнообразие за следващата година са :

  • дамска пижама с пуловер или тениска и панталон;
  • пижама с топ, тениска и къси панталонки;
  • модна пижама с потник и къси панталони;
  • пижама с потник или топ, с дълъг панталон и халат;
  • свободна пижама с риза и широк панталон (стилизиран мъжки вариант);
  • оригинална пижама – гащеризон.

Особен интерес предизвикват съблазнителните модели от сатен, дантела, коприна и шифон, с които жените могат да покорят силната си половинка.Дамски пижами damski-pijami-02

Дамските пижами за пролет-лято на следващата година са много атрактивни. Те са направени под формата на леки, свободни къси панталонки, в тандем с прекрасен женствен топ с презрамки, декориран с дантела или мрежа. Често тези пижами се допълват от закачлив пеньоар в същия цвят или в контрастен нюанс, подчертаващ по най-добрия начин стилния комплект. Дамските халати от сатен, шифон, коприна или дантела, нямат цветови ограничения и може да изберете каквото на вас ви допада най-много.

Нека да обърнем внимание и на практичните дамски пижами, с които цял ден може да си седим в къщи.Тенденцията да се шият пижами под формата на костюм не е нова, но тя увеличава своите фенове под формата на милиони доволни жени, които избират такива комплекти с къси панталони и тениска, с пуловер и панталон или гащеризон, чувствайки се страхотно и комфортно в тях.

Дайте мнение и Вие тук!

И да не забравим – освен едноцветните решения, особено популярни за идващата година ще са и пижамите в контрастно съчетани цветове, които особено очароват всяка жена, независимо от нейната възраст.

Вижте и ТОВА:

Сънна апнея: Изследвания и симптоми. Апарат и маска. При деца

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Bezsanie 01

Срещу безсъние: 6 закона на здравия сън

Ще ви предложим основните закони за здрав сън и изпробвани рецепти с билки против безсъние, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *