Мнения за Приорин или Анакапс

Мнения за Приорин, витамините за коса на Байер

Мнения за таблетки против косопад Приорин. Цена и дозировка. Сравнения с Пантогар, Ревалид и Пантовигар. Откъде да го купим в България? Или да го търсим в Турция и Германия?

Направихме допитване в нашата група за мненията на хората във връзка с различните витамини за коса, които се ползват в обръщение против косопад и за растеж на косата.

Няколко дами откликнаха на призива ни и ни предоставиха по-подробни мнения. Ще ви бъдем благодарни, ако и вие споделите вижданията си за Приорин и за всичко друго, което ви помага при косопад. Пишете ни по-долу във формата за коментари или директно като кликнете ТУК!

Задължителен е след плуване

С препарата Приорин се запознах преди няколко години. Обичам да плувам, но както ви е ясно, след всяко ходене на басейн се налага да се мие главата, косата става суха. С всеки път върху гребена започваше да остава все повече и повече коса. Това много ме натъжаваше. Познати, които живеят в Швейцария, ми препоръчаха да изпробвам витамините Приорин. Първоначално купувахме витамините именно от там, защото моите приятели ми уреждаха нещата. Работата е в това, че четох в различни сайтове, че витамините, които се продават в България, не са хубави. Едва по-късно успях да намеря качествени хапчета у нас на сайта БГ Фитнес, ТУК: в раздела за Приорин. Една опаковка от 90 капсули е пресметната за месец. Като се взема редовно, има ефект още в първите 2 седмици. После се пие още дълго време, но ефектът не закъснява. Аз затова ги обичам тези хапчета.

Росица Тонева, Габрово

Предпочитам го пред Пантогар

Мнения за Приорин или РевалидАз пих от комплекса на тези витамини и ги вземах, както си му е ред, три пъти на ден. Преди това бях взимала Пантогар, но не ми помогнаха. Като се има предвид, че първият курс е от 3 месеца. По-късно като профилактична мярка продължих да го пия само още един месец. За пореден път опитах да повторя преди година. Моите усещания за това, което се набива на очи, е блясъкът на косата. Косата, както ми изглежда, става малко по-плътна, разресва се много лесно след всяко измиване на косата. И на мен изобщо не ми трябва кондиционер след измиването. В рамките на две седмици се появява доста гъсто пухче на главата. На мястото, където е бил най-силен косопадът. Приемам капсулите след ядене, като ги пия заедно с неголямо количество вода. Действат невероятно!

Стефка Манолова, Пловдив

Ревалид не ми помогна

Капсулите не са малки, но много лесно се гълтат. Някои видове имат приятен ванилов вкус. Тези витамини реално помагат против изпадането на косата, но на мен също така ми помогнаха и да укрепя ноктите си. Защото ми се бяха нещо напукали и след пиенето на Приорин се оправиха. Не са евтини принципно, в Европа може да се купят на цена около 55 евро, но на някои български сайтове може да се намерят и по-изгодно. Пробвала съм също така и Ревалид и Пантовигар, който си бях взела от Турция, но само си похарчих парите, а ефект нямаше. Приорин е несравнимо по-добър от тях.

Пламена Цветкова, Търговище

Цената в Германия беше 104 евро

Мнения за Приорин или ПантогарПри мен имаше сериозен проблем, косата ми започна да пада много бързо, имах силен косопад. По съвета на мои приятели и познати, а също и като прочетох повече от 100 отзива и мнения, се спрях на витамините Приорин на фирмата Байер. Купувах си ги от Германия, където 180 капсули струваха 104 евро. Не е евтино, трябва да кажа. Приемам ги по три капсули на ден. Те са приятни на вкус и количеството е пресметнато за три месеца. Мина не повече от месец и половина обаче и забелязах нелош резултат. Косата ми взе да пада забележително по-малко, вече не се сипеха косми навсякъде, както преди. Много се радвам и съм благодарна на витаминчетата. На всички страдащи от окапване на косата ги препоръчвам!! Но бъдете внимателни откъде купувате. Най-добре е да се купуват зад граница, иначе в България хубави се продават на сайта BG-fitness!

Дайте мнение и Вие тук!

Симона Симова, Плевен

Растяха косъмчета на плешиво място

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Мнения за Приорин или ПантовигарПреди година преживях много силен стрес. Макар и не веднага, а някъде около 4 месеца по-късно забелязах, че количеството косми на пода и на възглавницата започва да става неприлично голямо. По-късно за тази ненормалност заговори и мъжът ми, когато започна да намира от моите дълги косми в яденето, във ваната, в леглото и в хладилника. Възможност да посетя доктор трихолог нямах, а не можех да бездействам, защото иначе щях да оплешивея. Опитах няколко варианта с витамини за коса, но всички се оказваха с празни претенции и обещания. Когато от дясната ми страна започна да се оформя една ясно забележима плешивина, на мен съвсем ми потънаха гемиите. Прочетох една купчина мнения за витамините и другите средства против косопад и си избрах Приорин. Честно казано, не се надявах на ефект. Пих витамините дълго време. След месец забелязах, че моите сухи коси започнаха да придобиват мекота, започнаха да блестят, да изглеждат гледани, обгрижвани. Пих хапчетата още три месеца. Резултат: Жива коса, по цялата коса се появи мъхче отдолу, където почваше да расте, а косопадът спря. Това са ми наблюденията.

Малинка Станева, Поморие

За още четене (на английски): Американският сайт на Приорин. Цени в Германия. Представително мнение.

Видео отзив

Пишете ни и вие какво мислите за витамините за коса ТУК! Какви хапчета ползвате? Как ги ползвате? Какъв ефект имате?

Витамини за коса, за растеж и против косопад: Кои са най-добрите?

За Лекар.БГ

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Витамин А, противопоказания и предозиране

Витамин А: Предозиране, противопоказания. Как се ползва и кога?

Какво са витамин А, ретинол и каротин? Какви противопоказания имат? Какво се случва при предозиране? …

3 Мнения

  1. Петя Владимирова

    Доволна съм, но понякога си мисля, че не само витамините Приорин помогнаха, но и премахването на първоначалния стрес, който беше причинил косопада. И така да е, това не е важно, важен е крайният резултат. Между другото нямаха никакви странични ефекти. Това е много, доста много важно. Нямаше гадене, нямаше обриви, нито запек. Това са гладки капсули, леко сладки на вкус, много ми беше лесно да ги пия и ефектът от тях е мек и хубав. Но най-главното е, че вършат работа!

  2. Донка Ангелова

    По рождение си имам тънка коса, разбира се, аз вече не мечтая за гъста грива, но се налага старателно да се грижа за това, което имам от природата. Миналата година в Турция за първи път си купих тези витамини. Взех 180 капсули. Помня, че лавиците в аптеката бяха отрупани с Приорин и всички в един глас ми ги препоръчваха именно тях. В листовката беше написано да се пият по две капсули на ден, аз пих само по една. Само след две седмици забелязах действително резултата – космите почти престанаха да капят, спряха и да остават върху гребена. Това е победа! Тази година си купих същите витамини от Барселона, вече по 60 в опаковка, бяха доста скъпи. Последния път ги пих месец, месец и половина и останах доволна. Вече си ги купувам от един фитнес сайт, защото там са на най-хубавите цени и са най-качествени. Препоръчаха ми ги сериозни хора, които знаят за какво става дума.

  3. Пепа Тодорова

    Много отдавна изпробвах Приорин и от тогава винаги се връщам към него, ако по някаква причина косопадът започне да се засилва. Това е спасението ми реално. Космите продължават да си падат още известно време, но заедно с тях започват да се появяват и нови, които са стабилни и не падат. Малки руси косъмчета се пръкват около самите корени, където имаме косопад. Трябва да се поддържа курсът и да се пият по 2-3 капсули на ден в продължение на 3 месеца, после вече минаваш на една капсула и накрая може да спреш. Ако не си отстранил причината за косопада – стрес, недоспиване, неправилен начин на хранене и на живот, сигурно след години пак ще почне да капе и пак трябва да повториш курса, но вече ти е ясно как се прави. А и не е лошо човек да живее по-здравословно, нали така?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.