Otslabvane 17

Д-р Камен Каменов, кардиолог. Мнения за него и програма за отслабване

Представяме ви програмата за отслабвания за д-р Камен Каменов и няколко мнения за него. Включете се и вие! Оставете своя отзив!

Набързо и накратко ще ви разкажа за една интересна услуга, която отдавна се предлага в реалния свят.

Но отскоро навлезе и във виртуалния – говоря за 13-седмичната програма за отслабване на доктор Камен Каменов.

Нека анализираме словосъчетанието „програма за отслабване“ – от пръв поглед става ясно, че ще се свалят килограми по някаква установена методика, която впрочем се прилага по целия свят.

Обаче доктор Каменов я предложи и в България – той, бидейки наясно с добрите практики, ги внедри в собствената си услуга. Благодарение на преработения от него курс по отслабване вие ще съумеете за по-малко от три месеца да се преборите с пълнотата, като с това ще подобрите едновременно общото си здравословно състояние и външния си вид.

Бихте могли да се запознаете с тази програма в уебсайта на медицински център „Орто Пункт.“

При включването ви в нея получавате достъп до нашата апаратура за изследване, а именно японския анализатор „Танита“, който е последна дума на техниката. Благодарение на него ще установим с много висока точност редица ваши био-показатели, които играят първостепенна роля в пиесата на вашия живот!

Обичайно участниците в програмата са между 10-20 човека – установено е, че така състезателният елемент се засилва, а крайният резултат от свалени килограми може да е изключително впечатляващ.

Макар в по-редки случаи сме имали участници, които са се доближавали до цифрата от 30 свалени килограма. Обичайно нашите пациенти успяват да намалят теглото си с около 12-15 килограма, но при всеки наш клиент цифрата варира – тя би могла да бъде по-висока или по-ниска, като това зависи от редица параметри, свързани със здравословното състояние, начина на живот, хранителните навици, спортния режим и така нататък.

Дайте мнение и Вие тук!

Но само с чакане и гледане няма да стане – действайте веднага, още днес! Запишете се в група за отслабване – за целта посетете сайта на доктор Камен Каменов. При въпроси – питайте смело!

д-р камен каменов кардиолог

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Статията, която тъкмо прочете, бе написана от екипа на Webselo.com – ние предлагаме копирайтинг услуги, писане на статии, рекламни и творчески текстове. Благодарим ти за интереса към нашите продукти и услуги!

Дайте и вие мнения за д-р Камен Каменов и неговата програма за отслабване, като оставите отзива си в нашия форум директно ТУК или по-долу във формата ни за коментари! Там също ще намерите и мнения на други хора, които вече са писали за този лекар.

Вижте и ТОВА:

Джинджифил за отслабване. С мед и лимон и др. рецепти. Мнения 2020

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Стафидена вода, рецепти, за отслабване

Стафидена вода: за отслабване, диария и кисти. Диети и рецепти

♠ Полза ♠ Рецепти ♠ Стафидена вода ♠ Със сена и шипка ♠ Със зърнастец …

2 Мнения

  1. Аз съм редовен посетител и пациент на д-р Камен Каменов и мнението ми за него е повече от добро. Понеже неговият медицински център “Орто Пункт” ми е наблизо, постоянно ходя там за всякакви лабораторни изследвания, а също и когато имам нужда от зъболекар. Това за мен е гаранция, че ще се отнесат към проблемите ми сериозно и с уважение.

  2. Веса Янкова

    Ползвала съм програмата за отслабване на д-р Камен Каменов и съм свалила с нея 4 килограма за един месец без особени усилия. Той е много добър човек и си разбира от работата, като помага не само за сваляне на килограми, но има в неговия център и възможност за лечение на остеопороза, на сърдечни заболявания, дори извършват и качествени стоматологични услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *