фрешове за отслабване

Свежо отслабване с естествени фрешове

С фрешове за отслабване не само ще се разхладите, но и ще се заситите, ще спечелите здраве и красота.

Защото в сока са запазени голяма част от полезните витамини и минерали на плодовете. Разбира се това важи за приготвените у дома.

Вижте и ТОВА: Спирулина с фрешове за отслабване работи безотказно!

Дори да пише „100% натурален” на кутията от магазина, дори да няма никакви добавки на подсладители, стабилизатори и консерванти, често се слагат синтетични киселини и ароматизатори.

Освен това соковете се произвеждат от плодова каша, която след това се разрежда с вода. А тя се приготвя чрез топлинна обработка, което „убива” част от полезните вещества, научаваме от вестник “Всичко за семейството”.

Когато все пак купувате фабричен сок, прочетете внимателно надписите. Ако няма подробно описание на състава, не взимайте този вид.

Обърнете внимание къде е произведен сокът. Ако е в район, където растат в изобилие съответните плодове, значи той е доста качествен.

Дайте мнение и Вие тук!

През лятото соковете могат чудесно да допълнят диетата ви. С тях лесно и удобно ще замените междинните закуски.

Така няма да посягате към висококалорични храни. Освен това ще спечелите здраве и красота, защото ще се заредите с витамини и минерали.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Ориз за отслабване

Отслабване с ориз

Реабилитация: и белият е полезен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *