Бензбромарон - 02 benzbromaron-al-100-02

Търсим най-доброто немско лекарство за подагра. Бензбромарон – действие и цена

Кое е реално най-доброто немско лекарство за подагра? Какво действие има Бензбромарон (Benzbromaron AL 100) и как се взема? На каква цена може да се вземе и откъде? Как да удвоим ефекта от него с билки?

Някои прочути със своята ефикасност и огромна лечебна сила лекарства за подагра се произвеждат в Германия. Хората чуват за добро немско лекарство за подагра и бързо откриват такива статии в Гугъл. За жалост оттам нататък следва пълно объркване. Добри, ефективни и немски са както Аденурик, което съдържа мощния фебуксостат, така и растителното Колхицин и хомеопатичното Канефрон. На същите условия отговаря и най-новото и модерно лекарство – Бензбромарон.

Кое реално е най-доброто немско лекарство за подагра?

Хората хвалят различни препарати, от които са усетили подобрение. Визираните по-горе безспорно са такива. Но ако правим класация и търсим претендентът за първото място, то без съмнение ще посочим само едно – Бензбромарон.

benzbromaron_11
Това е Бензбромарон. То се произвежда в Германия от местна компания за генерични лекарства

Защо Бензбромарон е най-доброто?

То е измислено като такова – да даде по-добро лечение от досегашните средства. Във време, когато алопуринол и фебуксостат са водещи в терапията на подагра, се измисля по-модерен от тях препарат. Търси се нещо, което да работи по-добре, по-бързо и с по-малко негативи. И така бива създаден Бензбромарон.

Бензбромарон е заместител на алопуринол, но модернизиран и усъвършенстван. Той прави същото като алопуринол – повишава изчистването на тялото от излишната пикочна киселина.

Какво действие има Бензбромарон (Benzbromaron AL 100)

Интересно е с какво Бензбромарон е по-добър от досегашните лекарства?

Бензбромарон привлича вниманието по следните причини:

  1. Той не само усилва извеждането на урати от бъбреците (потиска обратното им всмукване в каналчетата), но също така потиска синтеза на пуринови основи и всмукването на пикочна киселина от червата. Значи имаме 3 в 1 по отношение на въздействията с обща цел – редукция на излишъка от пикочна к-на в организма;
  2. Дозата му не се влияе от наличието или отсъствието на бъбречни патологии, главно недостатъчност. Това е проблем при алопуринол, чиято доза задължително се намалява при бъбречни затруднения. С Бензбромарон лечението се провежда без пречки;
  3. Бензбромарон не дава съществени странични реакции. Около 3-4% от пациентите развиват диария или сърбящ кожен обрив. Това е съвсем малко в сравнение с негативите на разработените по-преди лекарства;
  4. Бензбромарон е удобен за използване. Неговата денонощна доза е такава, че без проблем се приема на един път.

Преимуществата на Бензбромарон пред алопуринол са установени при клинични изследвания.

  1. При едно такова са сравнение 100 мг Бензбромарон с 300 мг алопуринол. С по-новото лекарство е получен двойно по-добър резултат за едно и също време. При пациентите, ползвали Бензбромарон, е отбелязано подобрение на бъбречната функция и отсъствие на нови уратни образувания.
  2. Друго клинично изследване установява, че при първоначална употреба на Бензбромарон в доза 100-200 мг, нататък може да се продължи с алопуринол в доза 100-300 мг и той ще бъде достатъчно ефективен.
  3. На трето място Бензбромарон е по-ефективен при болни, използващи диуретици, и дава достатъчно действие при неефективност на алопуринол.

Как се приема Бензбромарон

Бензбромарон се произвежда само на хапчета от 100 мг активна съставка, защото това е средната стандартна доза за терапия на подагра и повишена пикочна к-на.

Лекарството се пие веднъж на ден, като количеството се определя според ситуацията. Обичайно се започва от ½ таблетка и се стига до 2 таблетки – в този диапазон се обхващат всички степени на заболяването.

На каква цена може да се вземе и откъде?

“Демир

Немското лекарство за подагра се продава в Германия и в други страни, където е регистрирано и се осъществява редовен внос. България не е сред тях, но препаратът вече е достъпен чрез интернет поръчки.

Сигурен и изпитан сайт за доставяне на Бензбромарон е bg-fitness.com. Там откриваме и най-добрата цена за България от 53 лв. за опаковка. Това е стойността на 100 таблетки, с които се осъществява терапия за 50 до 200 дни според случая и предписанието.

Дайте мнение и Вие тук!

Как да удвоим ефекта от него с билки?

Модерният Бензбромарон може да работи още по-добре и още по-бързо, установяват пациенти в практиката си. Това се случва чрез подпомагане на неговата работа с билки. Дори най-мощното урикозурично лекарство, измислено до днес, може да стане още по-мощно с помощта на природни средства.

Бензбромарон увеличава извеждането на пикочна к-на, а билките увеличават действието на Бензбромарон. Получава се идеална комбинация.

Доказано е отличното взаимодействие между Бензбромарон и сбора Демир бозан. Тези 6 билки предоставят допълнителен ефект – правят старта на лекарството по-мек и щадящ за пациента.

Знае се, че обикновено началото на терапията се бележи от възпалявания. Затова в този момент се пие Колхицин.

Демир бозан предоставя силно противовъзпалително действие и намалява негативните реакции. Освен това чисти тъкани и кръвта, подсилва и обмяната. Всичко това прави терапията много по-ефикасна и бърза.

Още за лечението на подаграта ТУК: Как ползват Демир бозан хората и как се оправят!!

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Видове мазила при подагра, кремове и мехлеми, които се използват като най-ефикасно лекарство или болкоуспокояващо. Какво се прави при криза? Диклак, Дипрозон, Метилпреднизолон, Ибупрофен и народни лекове.

Мазило за подагра. 10+ идеи

Ултравиолетов скенер показва поражения, които могат да доведат до рак

5 Мнения

  1. Станислав

    Здравейте искам да попитам за Лекарството в момента имам от него 10 – 12 Броя закупувал съм го Лично от Германия срок на Годност 04.2023 със Зелена Рецепта аз съм Международен Шофьор и искам да попитам Може ли да ми съдействате за неговото продаване от мен Цената е Синволична 40 лв за един брой Телефон за връзка с мен 0988877075 ще ви бъда безкрайно благодарен а за Лекарството Гарантирам Лично Благодаря предварително Хубав и успешен ден ви желая

    • Маргарита Станева

      Ако все още. го предлагате, моля да уточните 40 лв. за опаковка от 5 блистера ле и ако е така ще искам 3 опаковки.

  2. Minko Brakalov

    В момента “БГ – фитнес” е преустановил вноса на Бензбромарон и няма от къде другаде да се закупи.

    • Minko Brakalov

      А лекарството е фантастично. Приемам го от почти 2 години. Още след втория месец пикочната киселина влезе в нарма и сега пия по 1 таблетка през ден за профилактика.

  3. Веселка Михова

    Бих желала да закупя 2 опаковки Benzbromaron на обявената от вас цена-40 лева за 1 брой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *