уголемяване, увеличаване на бюсто

3 изпитани метода за стягане на бюста

Има ли жена, която да не копнее за стягане на гърдите (бюста), с нежна кожа и правилни извивки?!

Има ли мъж, който да не желае интимната му партньорка да го омайва с прелестната си гръд, когато двамата консумират чувствата и копнежите на тялото си?!

Отговорът и на двата въпроса клони по-скоро към не, затова предлагаме тези 3 изпитани начина за подобряване на еластичността на кожата на гърдите, за тяхното оформяне и извайване.

Като за начало, всеки ден гърдите трябва да се измиват със струя хладка вода. Душът се движи около и върху гърдите в кръг 2-3 пъти, като след това се прави масаж с помощта на специален крем.

Този крем може да бъде примерно на марката “Билка”  – гел за бюст, който се прави от бяло грозде и още един куп съставки. По форумите са много доволни от него. Е, казват, че не е като да си наблъскаш 350 куб. см. силикон, но все пак има забележителен ефект, а и няма опасност след 5 години да изглеждате като спаднала надуваема кукла.

Също понякога се намират добри отзиви и за крема на Пупа, който се води “крем за интензивно увеличаване”. Но също така може да се прочетат и мнения на хора, които не са съвсем доволни от него. Проблемът им е, че му дават един размер на месец увеличение, а той струва 90 лева.

Важно условие е кремът да не се втрива в гърдите с груб натиск, а нежно, с плавни, кръгови движения, като посоката е към шията. Зърната не бива да се масажират или закачат.

След това, всяка седмица се прави почистване и масаж на гърдите с помощта на мека четка. Тя ще премахне мъртвата кожа и ще подобри кръвообръщението. Нанасянето на специална маска за гърди е третата стъпка. Такава можете да откриете в търговската мрежа, но предлагаме ви рецепта за приготвянето на домашна.

За целта е необходимо да се разтвори малко количество хума във вода и да се добави яйчен белтък. Гърдите се намазват обилно с маската и се оставя тя да изсъхне. Измива се с хладка вода.

И още нещо интересно по темата: Ето ги двете тайни за по-големи гърди!

Ако искате да имате по-големи гърди, постигнете го по естествен начин! Дамите, към които природата не е била особено щедра, имат една мечта – да увеличат бюста си.

“Фигурин

Въпреки това за много от тях това им желание си остава просто мечта – те нямат нито възможностите, нито смелостта да се подложат на операцията за уголемяване на гърдите, а към този момент това се смята за единственият възможен начин за трайно коригиране на размера.

Дайте мнение и Вие тук!

Оказва се обаче, че нещата не стоят точно така. С приема на две билки се гарантира, че бавно, но сигурно гърдите ще уголемят своите размери. За кои билки става дума ли?!

Ами за червена детелина и за сао палмето. Червената детелина е билка, която е позната в народната медицина като лек за множество болести.

Едновременно с това обаче, тя съдържа в себе си и фитоестроген и то не само един, а цели четири. Поради което редовният прием на билката гарантира увеличаване на гърдите лесно и без странични ефекти и притеснения.

В същото време, сао палмето се използва предимно от мъжете у нас за елиминиране на някои от състоянията, свързани с проблемите на простатата.

Билката също така контролира излишъка на тестостерон при дамите, като по този начин стимулира растежа на гърдите. Вижте и това (в него има идеи и за уголемяване на бюста):

Какво предизвиква появата на болки в гърдите при жените?

Още идеи:

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

2 Мнения

  1. Маринела Младенова

    Какъв е крема за масажа?

    • Лекар.БГ

      Дописахме и коригирахме статията с два крема за уголемяване на бюста, добавихме още идеи в отделна статия, а също и едно руско видео, което е много интересно, ако искаме да направим нещо за увеличаване на гърдите. Дано да ви свършат реална работа. После ще се радваме, ако и вие дадете отзив!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *