Кои са добрите хапчета за отслабване?
хапчета за отслабване Мейзимакс, Фемимодел, Липовон, СИЛ,

Най-добрите хапчета за отслабване в аптеките. Мнения за Турмирин, Липовон, Нофатин, Мейзимакс

Кои са добрите хапчета за отслабване в аптеките? Оставете и вие своите мнения за Турмирин, Нофатин, Захир, Мейзимакс, Фемимодел, Липовон, СИЛ, Симетрикс и другите по аптеките и в интернет, включително и от Турция.

Лекарствата са най-спорното средство за отслабване. Някои ги заклеймяват, други се боят от тях, а за трети те са още един шанс в неравната борба с наднормените килограми.

Днес затлъстяването не е само естетически проблем. Той започва с банално преяждане и обездвижване и завършва със сериозни здравословни проблеми.

Практиката показва, че хапчетата не са за пренебрегване. В комбинация с висока мотивация и оптимално физическо натоварване те водят до реални, иначе трудно постижими резултати.

Видове хапчета за отслабване и мнения за тях

Познатите ни хапчета за отслабване се разделят на няколко групи. Това няма отношение към начина на регистрирането им – като лекарства или добавки. Накратно видовете в таблица.

Таблетки за отслабване
Вид препаратКак работи
Аноректици (сибутрамин, фентермин)Въздействат на мозъка, като потискат центъра на глада и активизират този на засищането
Нутрецивтици (биодобавки, хомеопатия)попълват недостига на активни компоненти
Диуретици (билкови препарати с пикочогонен ефект)намаляват масата чрез извеждане на течности от организма
Микрокристална целулозаИзчистват червата и тъканите от токсини, регулирайти усвояването на вещества
Редуктори на мазнинивлияят на обменните процеси, при което се изразходва излишното
Захир и Захир ден и нощ

Захир съдържа Л-карнитин, екстракти от брезови листа, зелен чай и хром. Приема се два пъти дневно по два броя, половин час преди хранене, с достатъчно вода. Съдейства за ускорено изгаряне на мазнините, неутрализиране на лошия холестерол, бърза трансформация на калориите в енергия, балансират захарите в кръвта и контролират апетита. С този продукт се подобрява антиоксидантната защита, физическата и психическата издръжливост.

Мнения за капсули Захир

  • Didito 179 от tialoto.bg: Преди 4-5 месеца взех една опаковка и я пих около месец. Не се мерих тогава, но видимо свалих доста килограми или поне така казаха всички. При мен нямаше странични ефекти. Просто не се сещах за ядене по цял ден.
  • Ivva от tialoto.bg: Изпих цялата кутия, само дето си дадох парите напразно, нито ти намалява апетита нито нищо Не си давайте парите за глупости. 
  • Ugly_duckling от tialoto.bg: Съставката, която убива апетита е хром. Естествената алтернатива е жълтъкът. При мен това действа и е по-полезно от хапчета – минус 11кг. за близо 50 дни. Естествено омбинирах със спорт.

Захир ден и нощ е друг вариант на продукта. В него дневните таблетки е добавен индийски кактус.  Нощните са без растителни компоненти. Съдейства за по-бързо разграждане на мазнините, елиминиране на лошия холестерол; ускорява метаболизма и съдейства за контрол върху апетита.

най добрите хапчета за отслабване в аптеките
Кои са най-добрите хапчета за отслабване?

Приемът от дневната формула е два пъти дневно по две капсули – сутрин и следобед, половин час преди хранене. От нощната формула се приема една капсула преди сън.

Вижте още мнения и не пропускайте да оставите и вие своето мнение директно ТУК в нашия форум или по-долу в коментарите под статията!!
Турмирин, погрешно наричан Турмалин

През последните месеци особено много нашумя една добавка – Турмирин, за която читателите постоянно ни питат: Какви противопоказания има, какви мнения съществуват за нея и какви резултати дава? Това, което знаем по първия въпрос, е че е най-добре капсулите да се приемат по време на хранене, защото съдържат екстракт от черен пипер, който не се препоръчва да се приема на гладно. Както всички сме убедени, черният пипер може да предизвика дразнене на стомаха, особено ако сте по-чувствителни към него.

Турмирин мнения, биослим
Турмирин биослим според мненията дава добри резултати.

Другият момент е, че ако искате да вземате добавката повече от 3-4 месеца, е добре да се консултирате с личния си лекар. Той може да прецени дали това е удачно или не е. Що се отнася до мненията за Турмирин, вижте ТУК и не пропускайте и вие да оставите своя отзив за капсулите, погрешно наричани Турмалин! По въпроса за резултатите, хората споделят, че свалят между 4 и 8 килограма на месец, ако не прекаляват с яденето и със заседналия живот. Повече в нашия форум с мнения!

Най-добрата цена, която открихме този месец за Турмирин е 33 лева.

Купи Турмирин на най-добра цена ТУК: 33 лв!

Тук имаме подробен материал по темата: Мнения за Турмирин, странични ефекти. Къде да купим на най-ниска цена?

Оптихепан слим: Мнения и резултати

Оптихепан слим също е добавка, която работи на основата на куркумата и черния пипер, но към нея има добавени още бял трън и холин. Целта ѝ е да засили черния дроб чрез последните две съставки. От Фрамар предупреждават, че трябва да се внимава, когато се съчетава с Ксанакс или Хитозан Плюс. Тогава трябва да се допитате до лекар. Може също така да се приема до 3 месеца, след което е добре да се направи няколко месеца пауза. Като евентуално противопоказание споменават кисти в черния дроб, при които е нужна консултация с докторите.

Оптихепан слим мнения, цена за Нофатин
Оптихепан слим дава хубави резултати за отслабване и за черен дроб.

Да се внимава и с Ксетанор, Лорапам или Олфрекс, защото белият трън в Оптихепан може да забави разтварянето и разграждането на някои лекарства от черния дроб. Така че питайте лекаря си! Оптихепан слим се продава на цена около 18-20 лева с промоция, но някъде го дават и на 28-30, така че си направете проучването. Резултатите могат да бъдат около 5 кг месечно, но може и повече в зависимост от храненето ви. Още ТУК: Мнения за Хитозан Плюс.

Най-изгодната цена, на която може да се купи Оптихепан Слим към момента, е 24.50 лева от Витания!

Купи Оптихепан на най-добра цена ТУК! 24.50 лв!

Нофатин: Мнения, цена, странични ефекти

Много голяма популярност доби средството за отслабване на Витаголд Нофатин. Това е добавка с повече от 10 съставляващи, между които бета глюкани, шизандра, родиола розея, китайски живовляк и какво ли още не.

нофатин мнения за отслабване, Турмалин правилно ли е?
Според отзивите и мненията, Нофатин има твърде висока цена като за пенсионери, но се продава защото има добри резултати.

Специалистите от Фрамар предупреждават, че понякога съдържащият се в Нофатина куркумин може да създаде трудности при опитите за зачеване. Също може да сваля кръвното. Цената е висока по мнението на хората – около 83 лева, но търсенето е голямо, защото дава бързи резултати.

Чаят Фигурин за засилване на резултатите

Много хора при опитите си да отслабнат комбинират хапчетата за отслабване с приема на чай за увеличаване на резултатите. Това се прави, защото всички хапчета имат някакво ограничение във времето, за което може да се приемат. То е от порядъка на 2-3, максимум няколко месеца. Ако през това време те свалят само 5-6 килограма, това може да се окаже недостатъчно, като се има предвид колко пари са дали за капсули. По тази причина масово се комбинират капсулите с приема на чая “Фигурин”, който е напълно безопасен и може да влиза във всякакви съчетания. Нещо повече: Той удвоява и утроява резултатите от хаповете. Има и ефект върху всякакви женски проблеми, които по правило се поставят под съмнение, когато отслабваме с таблетки. Можете да видите този още по-полезен материал по темата за различните капсули и тяхното комбиниране с “Фигурин” ТУК:

Мнения: Най-добрите хапчета за отслабване в аптеките! Има ли евтини и ефикасни?

Липовон

Липовон е друг широко рекламиран продукт за отслабване. Действието му се основава на два активни компонента – екстракти от худия гордонии и камбоджанска гарциния. Първият фактор потиска апетита и позволява лесно да бъде контролиран; вторият ускорява метаболизма и насърчава изгарянето на мазнините.

Принцип на отслабване: той се състои в ускорен метаболизъм, активиране на процесите на обмяна. Препоръчва се прием само на една капсула за денонощие и това трябва да става сутрин. Задължително е да се изпиват най-малко два литра вода дневно. Специалистите съветват да не се пропускат хранения; не бива да се приемат и други средства за отслабване едновременно с липовон.

Цена, има ли го в аптеките? Най-добре да се поръча онлайн. Внимавайте за срок на годност. В дистрибуторския сайт на Липовон са посочени доставчици на ментета.

ефикасни хапчета за отслабване от Турция
Такъв резултат очакват желаещите да се справят с хапчета

Мнения 

Metalmulisha от tialoto.bg: Хора, искам да споделя, че си купих Липовон и вече 10 дни го пия. Днес се премерих и съм с 4 килограма по-малко. Иначе не чувствам никакъв глад. Като страничен ефект мога да изтъкна сухост в устата и желание за прием на много вода, както и че има дни, в които се чувствам повечко изнервена. 

Kremu6ana от tialoto.bg: Аз също го пия от 20 дни вече, 6 кг свалени и се чувствам изключително добре! 

Wanja от tialoto.bg: За 6 седмици резултатът е 4.5 кг. Като странични ефекти – голяма жажда.

Meizimax

Ако съдим по Гугъл, има зелен и лилав Мейзимакс, като вторият е подобрена формула. Но щом пожелаем да прочетем повече за продукта, не се зарежда описание, а информация за това как някаква девойка е отслабнала. Предпазливите хора искат лекарствата да се продават в аптеките или директно от официални сайтове на производител и/ или дистрибутор.

Какво е точно Мейзимакс, ние не можем да кажем. Положението е: всички питат за Мейзимакс, но кой го е виждал? По-подробен материал има тук: Мнения за Мейзимакс, странични ефекти и употреба.

Vanefist Neo

Той гори мазнини, оптимизира метаболизма и чисти – всичко желано в едно. Затова представят Vanefist Neo като тристепенна програма за отслабване. Слоганът е повече от примамлив – 14 кг надолу за месец и то без да се морим и да се лишаваме.

Обективно, този продукт от групата на „чистачите“ на червата. Той премахва онези фактори, които ни карат да дебелеем.

хапчета за отслабване липовон цена аптека
Възможно ли е отслабване с хапчета?

Мнения за Vanefist Neo? Чрез официалния сайт потребителката Петя ни споделя за свалени 15 кг за 4 седмици. Иван е минус 17. Други сайтове питат за независими мнения. Вие използвате ли?

PGX

Компанията за добавки Натурал Фактор представя два продукта PGX – Слимстайлс и Дейли Ултра.

мейзимакс мнения, хапчета за отслабване с бърз ефект
Реален ли е ефектът от хапчета за отслабване

Ключът към отслабването се съдържа в PGX  – това е патентована смес от разтворима целулоза, добита от конджак. Мощно изчиства червата. Другият ефект е, че набъбва в стомаха и създава лъжливо усещане за ситост. Плюс на PolyGlycopleX® е, че нормализира ключовите съставки на кръвта като холестерол, захар, инсулин и др. Капсулите се пият в нарастваща прогресия.

Мнения за PGX: някои го обявяват за революция в отслабването, други се радват на обещанието за край на вълчия глад. Истината е, че продуктът е нов и няма натрупан достатъчно опит от използването му.

Фемимодел

Фемимодел е един от популярните продукти за контрол на теглото. Действието му се основава на ефекта от растителни екстракти – камбоджанска гарциния, корени от глухарче, хвощ, маточина, келп, азиатска центела. Активира обменните процеси, подобрява кръвообращението, оптимизира контрол авърху апетита. Активните компоненти съдействат за освобождаване на организма от токсини и шлаки.

Мнения 

  • Анна Недялкова от framar.bg: Аз съм пила Фемимодел и съм много доволна.Отслабнах с 10кг. и не се получи ефекта йо-йо.
  • Mariq Koleva от framar.bg: Засега нямам промяна. Дали изобщо ще имам и след колко време? 
  • Dalia Stoianova от framar.bg: “Пила съм 4 кутии с режим на хранене по едно половин час преди хранене два пъти дневно и отслабнах с около десетина кг но отново качих.

Варианти на Фемимодел

  1. Фемимодел форте: съдържа L-таурин, L-tриптофан, полски хвощ, кори от бреза, азиатска центела, джинджифил, манганов сулфат, витамин В3, витамин В6, L-селенометионин. Приемат се 1-2 капсули дневно. Паралелно с оптимизацията на метаболитните процеси се постига укрепване на имунната и нервната система;
  2. Фемимодел детокс: съдържа екстракти от артишок, кора от ясен и зелено кафе, Л- карнитин, магнезиев таурат, витамин В3. Този вариант на фемимодел съдейства за пречистване и оптимизация на функциите на черния дроб и жлъчката. Приемат се 1-3 капсули дневно след хранене в продължение минимум на два месеца.

Най-изгодната цена, на която може да се купи Фемимодел към момента, е 32.90 лева от Витания!

Дайте мнение и Вие тук!

Купи Фемимодел на най-добра цена ТУК! 32.90 лв!

СИЛ

Хапчетата за отслабване СИЛ съдържат екстракт от червени водорасли и пектин.

  • Червените водорасли потискат усвояването на мазнините и влияят върху липидния баланс. Благодарение на този компонент мазнините от поетите храни не се усвояват стопроцентово; част от тях са елиминирани преди да се разградят и абсорбират, което съдейства за редукция на теглото.
  • Пектинът оптимизира чревната перисталтика и също подпомага редуцираното усвояване на хранителни компоненти.

Приеманите дози СИЛ се определят индивидуално в зависимост от размера на наднормените килограми. Схемите са прием за по 1-2 капсули три пъти дневно. Може да се използва от диабетици, но не се препоръчва за деца, при бременност и кърмене.

Вариант Ден и нощ

Продуктът редовно може да се намери за около 10 лв опаковката от 60 капсули. Вариантът “Ден и нощ” струва 23 лв. Идеята при втория продукт е да се осигури денонощно въздействие с хапчета за отслабване, съобразено с ритъма на жизнените процеси. Дневният вариант съдейства за изгарянето на мазнините и потискането на апетита, а нощният ускорява метаболизма по време на сън. Съдържащите се в нощната програма сен, лена и копър подготвят чревния тракт за изчистване в ранните часове на деня.

Мнения

  • Карат от  bg-mamma.com: Купих си ги скоро, така че все още не зная дали ще имат някакъв ефект. В аптеката ми казаха, че са разработка на българин=
  • Lusyana от bg-mamma.com:  Днес попитах за хапчетата СИЛ. Нямаше ги, но аптекарката ми обясни, че не били много ефикасни.
  • GERA от bg-mamma.com: И аз пия СИЛ от една седмица, засега не виждам резултат, но мои познати казват, че ефекта не е моментален. 
Симетрикс

Добавката разчита на джинджифила, пребиотичните фибри и пектина от ябълка, за да достави бързо, според надписите, отслабване. Комбинацията повлиява метаболизма, центъра на апетита и задържането на течности в тъканите.

турски хапчета за отслабване мнения, Мейзимакс
А с тази зона всички се затрудняваме

Дозата е по 2-3 капсули на ден за дълъг период. Този продукт разчита на натрупаните ефекти.

Не успяхме да засечем мнения за Симетрикс, ако вие имате опит с този продукт, молим да споделите.

Ксеникал (Xenical)

Акт. съставка орлистат блокира ензим за разграждане на мазнините и пречи за усвояването на една трета от поетите с храната. Това не е просто лекарство при естетически проблем. Той е съставка от терапевтична схема при затлъстяване и се съчетава с ниско калорийна диета.

Продуктът се определя като безопасен, но същевременно има ред предупреждения и ограничения, свързани с ефекта върху стомашно-чревния тракт (мазни изпражнения, изпускане, подуване на корема и пр.).

Цена: Опаковка с 42 капсули струва около 67 лв. Приемът е три пъти по една по време на хранене, но може също преди и до един час след хранене.

Мнения
  • Sabah от bg-mama.com: 3 дни съм на Ксеникал, вече виждам първите ефекти.
  • TheNMaster от bg-mamma.com: Единственото нещо, което прави, е да изхвърля поетите с храната мазнини. Ефектът, който можеш да си докараш в последствие, е рак на дебелото черво.
Идеалика

Не са таблетки, а капки. Обещават идеална фигура, както ни подсказва и названието. Съставът е екзотичен – рамбутан, черномой, кивано, зелени чай и кафе, Л-карнитин. Продава се чрез нарочни сайтове. Една публикация във Фрамар медия ни разкрива, че разработката е на руски диетолог. За жалост, не можем да представим мнения за ефективността на продукта.

Оправдано ще се запитаме:

Кои са най-добрите хапчета за отслабване в аптеките?

Около рекламираните хапчета за отслабване винаги се вихрят различни митове. Струва си човек да почете малко повече, за да не стане неволна жертва на някой от тях.

Най-разпространеният мит е за бързото отслабване; разумът повелява да си дадем сметка, че тялото ни може да се освободи бързо единствено от течностите. Но както обезводняването може да настъпи буквално за часове, така бързо – и не без вреда за организма – може да се възстановят уж стопените килограми. Така че ако сте чули нещо за хапчета, с които се отслабва с 8-10 кг за седмица или две, не си ги купувайте.

Друг опасен мит е свързан с това дали хапчетата могат самостоятелно да ви спасят от килограмите, без да правите никакви усилия. Такава легенда много пасва на начина на живот, който немалко хора водят: малко се движим и малко товарим клетите си мускули! Вече бе казано, че е възможно да се съчетае понижената тяга към храни или непълноценното й усвояване – благодарение на хапчетата, с подходящата физическа активност. Само с хапчетата не става.

Вижте и ТОВА:

Правих Диетата на Ваня Червенкова през 2020 г.: Мнения, меню, странични ефекти

Китайски хапчета за отслабване

Има доста предложения за капсули или хапчета за отслабване от Китай; има и доста възражения за безопасността при прилагането им, част от които ще цитираме по-долу. Според някои коментари една голяма част от тях са рекламирани като приготвени на билкова основа, но на практика съдържат само синтетика. В други се съдържат компоненти, забранени за разпространение в европейските страни. Теоретично – не е изключен вариантът с читави хапчета за отслабване от далечната страна, но без информация от компетентен източник не бива да се гълтат.

хапчета за отслабване
Как се справят китайските хапчета?

Съветът на хора от фармацевтичния бранш е такъв продукт да се купува от аптека и на опаковката да има данни за разпространителя в България, както и указание на български език.

Хапчета за отслабване с люта чушка (пипер)

Рекламираните хапчета за отслабване на няколко фирми – хапчета с лют червен пипер, имат като активен компонент екстракт от червени люти чушки. Той съдържа капсаицин – компонент, който активира мастната обмяна, оптимизира метаболизма и подпомага превръщането на приетите калории в енергия, без трупне на мазнини. Благодарение на капсаицина се ускорява чревната перисталтика, като в същото време е възможен контрол върху апетита.

Хапчетата за отслабване с люта чушка помагат да се стопят мастните депа в зоната на талията, бедрата и ханша. Постепенното отслабване предпазва от състояния на кожата, при които тя остава разтегната и увисва. Според практикували режимът на хапчета за отслабване с люта чушка помага и за избягване на целулита (bezglad.com).

Китайските хапчета Li Jiao Shou Shen

Капсулите Li Jiao Shou Shen съдържат екстракт от мексикански лют пипер (капсаицин), листа от лотос и папая, билка „змийски език“, сена, Л-карнитин. и др. Ускоряват метаболизма и оптимизират изгарянето на мазнините. Взема се само по една капсула дневно – сутрин, половин час след закуска, с вода. Продуктът е подходящ при затлъстяване или наднормени килограми; препоръчван в случаите, когато потребителят не е в състояние да контролира апетита си.

Мнения на хората

  • Nina Angelova от cherven-piper.com: … видях реклама на Екстрактът от червен пипер La Jiao Shou Shen в Интернет… пих капсулите 1 на ден, без да се замислям толкова какво ям. В резултат за 2 седмици свалих 5 килограма. 
  • SS от prekrasna.bg: Аз си купих някакви си La Jiao Shou Shen, били от люти чушки и за 6 дни свалих първите си 2 килограма и то без да съм гладувала.
  • Mimi от prekrasna.bg: Абе имат много изчанчено име La Jiao Shou Shen ама действат, още съм на десетия ден, а с 3 кила по слаба и се чувствам енергична само дето ме кара да пия повече вода.
  • Силвена от prekrasna.bg: “Не се лъжете да си купувате от китайския боклук La Jiao Shou Shen. Не само че не отслабнах изобщо ами имай и зверски проблеми със стомаха. 
Хапчета за отслабване Лида

Популярните хапчета Лида Дайдайхуа са рекламирани като комбинация от растителни екстракти, сред които биоактивния компонент дайдайхуа, от китайски – горчив портокал. Горчивият портокал съдържа синефрин, а неговото действие е свързано с намаляване и контрол върху апетита и ускорено изгаряне на мазнините. Анонсите за този продукт съдържат информация за още растителни съставки в хапчетата: кайсия, листа от черница и други. Приема се по една капсула сутрин на гладно и според рекламата това в рамките на месец може да смъкне от 6 до 10 кг (лида.net).

Цени и действие: Една опаковка от продукта може да се купи за 28 до 35 лв, а ако има промоции – и по-евтино, нещо от рода на две опаковки за 50 лв или три – за 70.

Мнения за Лида

Vanesa77 от bb-team.org: Да, свалих кг – точно толкова, колкото исках, без никакъв проблем. Тази добавка действа като ти подтиска апетита. Признавам това беше най-лесния начин до сега за сваляне на кг. Обаче… Разболях се от хепатит А. В един момент се сетих за Лида. Прочетох за страничните ефекти и там пишеше, че може да окаже влияние на чернодробните ензими.

Ел джи пи от bb-team.org : Не знам дали сте запознати, но в Лида има сибутрамин, съставка, която не е обявена на етикета! Тази съставка се приема под наблюдението на доктор, понеже сгъстява кръвната плазма. 

GrowlingDog от bb-team.org коментира, че приемът на продукта му действа като амфетамин, усеща стряскащ приток на енергия, тренира усилено и е свалил 12 кг за месец.

Витаслим

Още един продукт, с чиято помощ при добра физическа активност се постига редукция на килограми, стягане и оформяне на проблемни зони и стопяване на ненужните мастни депа.

Витаслим цена: стандартната опаковка от 30 капсули витаслим обикновено струва около 15 лв. За да се прецени дали това е малко или много трябва да се изясни какъв е планът за редукция на теглото, кой от продуктите и в какви дози ще се използва и пр.

  • Vitaslim light (лайт): този вариант е предназначен за ускоряване на метаболизма и установяване на контрол върху апетита. Активният компонент е масло от корейски бор; цена – 16 лв за 30 капсули.
  • Vitaslim line:  Конюгираната линолова киселина ускорява мастната обмяна и топи депата в областта на корема, като насърчава формирането на мускули. С тривалентния хром се активира метаболизма на въглехидратите, както и на протеините. Екстрактът от гуарана подобрява енергийния баланс и оптимизира умствената дейност.
  • Vitaslim beauty (бюти): специално разработен за подхранване и поддръжка на косата и ноктите.
  • Витаслим хелт: комплекс от няколко продукта, които паралелно с редукцията на теглото постигат оптимизация на мастната обмяна, снижаване стойностите на холестерина, подкрепа за сърдечно-съдовата и нервната система.

Мнения за Витаслим

  • Nathalieee от bg-mamma.com: Съчетах хаповете с малко упражнения и вече съм 2 килограма надолу. 
  • Maci_iva от bg-mamma.com: Vitaslim Beauty го пия вече трети месец, но резултатите от него ги усетих още в самото начало и то най-вече на ноктите. Мойте са изключително меки, цепят се и разслояват. 

Още нещо интересно ТУК:

90-дневна диета | Меню ден по ден. Примерни рецепти. Грамажи, таблица

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Стафидена вода, рецепти, за отслабване

Стафидена вода: за отслабване, диария и кисти. Диети и рецепти

♠ Полза ♠ Рецепти ♠ Стафидена вода ♠ Със сена и шипка ♠ Със зърнастец …

11 Мнения

  1. Даниела

    Оригинален Липовон предлагат в сайта Липовон.Нет, поръчвала съм и от други сайтове но предлагат ментета.

  2. няма никакъв ефект купих 4 опаковки изпих ги и ефекта е 0% не си купувайте

  3. Svetla ralceva

    Ima interes dano pomogne

  4. Стоян Ст.

    За мен Ксеникал е тежката артилерия, но не съм имал смелостта да стигна дотам. Приятел беше в клиника и се лекува с него, било гадно и неприятно.

  5. Със Захир дружката ми свали доста килца, но при мен не се получи. Някой знае ли защо при някой действа при някой не действа?

  6. Рени Димитрова

    В БГ мамаа намерих тема за СИЛ опреди 14-15 г., и там се споделят уникални резултати. Кажете, възможно ли е, това са червени водорасли. Интересувам се, защото хапчетата са много евтини.

  7. Здравейте. Използвах Витаслим трите варианта, след около две седмици започнах да усещам неприятно изтръпване на крайниците и стягане в областта на гърдите. Спрях употребата им и симптомите изчезнаха. Опитах отново, надявайки се, че причината не са били хапчетата, но симптомите отново се появиха. Здрава съм. Надебелях с 15 килограма през менопаузата. Ползвала съм и хапчета от интернет – не помогнаха. В едните вероятно имаше наркотик защото при употребата им ми стана много весело и безгрижно. В указанията им бе упоменато, че помагат за мускулна треска. Това за моя изненада се оказа вярно. Ако изпия едно хапче преди сериозно физическо натоварване, мускулна треска изобщо не се появява. След поява на мускулна треска ако изпия едно хапче след няколко часа мускулната треска изчезва.

  8. Нофатин го пих и свалих няколко килограма, но после се наложи да го спра, защото започнахвме опити за детенце. Не бива да се рискува в такива случаи. Виж, младите и необвързаните да си го пият!

  9. Марков А.

    Вземах Оптихепан слим два месеца, но се оказа, че съм имал уголемен черен дроб преди да почна хапчетата и той започна малко да ме товари. Затова минах на чайчета, които нямат взаимодействия в тази посока, и съм доволен.

  10. Лия Петрова

    Турмирин е много добър, но не бива да се пие като бонбони непрекъснато по много причини. Затова е хубаво за тези 2-3 месеца, които ще го приемате, да приложите и някакви упражнения, някаква диетка един вид. За да имате максимална полза. После, разбира се, ако ядете повече от нормалното, пак ще надебелеете. Така че умната!

  11. Каквото и да си говорим по темата… на база личния ми опит ще споделя, че няма по добро от здравословния хранителен и тренировъчен режим. Добавките… масово е синтетика!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *