операция на дискова херния
Не се страхувайте от операция на дискова херния

Операция на дискова херния – има ли риск?

Много хора си мислят, че всяка операция на дискова херния носи риск, но това не е така

Операция на дискова херния. Звучи ли ви страшно? На много хора им се налага да минат през това изпитание, в случай, че получат сериозни проблеми с гръбначния стълб. Мнозина страдащи обаче се плашат и отказват да легнат под скалпела. Koeто може да се окаже фатална грешка…

Няма никакво основание да се притеснявате от операция на дискова херния! Интервенцията може само и единствено да облекчи болките ви и да направи животът ви занапред доста по-лек.

Разбира се, необходимо е след операцията да спазвате прилежно лекарските съвети и да поработите с желание за пълното си възстановяване.

Образуването на дискова херния може да се получи от непохватно движение или стресов момент от ежедневието ни. Не забравяйте, че всичко може да донесе силна болка и прищипване на хернията. Специалистите предупреждават, че и едно най-просто кихане може да провокира неприятната ситуация. Невероятно, но факт?!

Вижте и ТОВА:

Дископатия: Лечение с инжекции и лекарства. Противовъзпалителни и обезболяващи

Дайте мнение и Вие тук!

Предразположеността на даден човек към дискова херния обаче може да се предава и по наследство. При всички случаи се грижете добре за вашия гръб и се старайте да му давате почивка, ако ежедневието ви е натоварено или работата ви му влияе пагубно.

операция на дискова херния
Не се страхувайте от операция на дискова херния
След операция на дискова херния ви съветваме да станете част от процедури по хондропротектори – той състои се от 30-ина мускулни инжекции. В последните години навлиза и тенденция да се използват по-нови препарати, които, освен силно обезболяващ ефект изключително солидно подхранват и хрущялната тъкан.

Непременно погледнете и ТОВА:

Задължителни и забранени упражнения при дискова херния. За прибиране. След операция

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

Пиърсинг на пъпа

Пиърсинг на пъпа – Плюсове и минуси. Какво е нужно да знаем

Пиърсинг на пъпа причинява екзема, бъдете внимателни Пиърсинг на пъпа е нещо нормално за младите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *