Интимна прическа -1

Ето как се прави идеална интимна прическа!

Ето кои са основните правила за идеална интимна прическа!

Интимната прическа е важна част както от любовната игра, така и от удоволствието от самия секс, защото тя може да повиши желанието, или да причини притеснение, а оттам и проблеми със секса.

За да не се получава така и при вас, предлагаме ви няколко изпитани правила за качествена интимна прическа! Като за начало, всяка дама трябва да определи каква е подходящата за нея интимна прическа и дали иска да изрисува формичка върху венериния си хълм.

Ако отговорът е положителен, всичко започва с внимателно почистване на участъка. Добре е да се вземе душ и да се дезинфекцира зоната. От топлата вода и самите косъмчета ще омекнат, с което по-лесно ще се оформят.

Първата стъпка е да се намаже мястото с талк за тяло, за да бъде напълно сухо. След това с боичка на растителна основа се изрисува точната форма на прическата, а със самобръсначка се премахват излишните косми.Интимна прическа (4)

С помощта на пинцета се оформят линиите, ако е необходимо се използва и крем за депилация. Косъмчетата, които остават, е добре да се подкъсят, за да се пригладят и да изглеждат добре.

Следва оглед в огледалото и ако е необходимо – последни корекции с пинцета. И интимната прическа – мечта е налице!

Виж коя е подходящата козметика за интимната зона!

Интимната зона изисква специална козметика! Козметиката, която използвате за интимната зона, трябва да се подбира внимателно и да се избира в зависимост предназначението си.Интимна прическа (3)

Важно е да се знае, че продуктите, предназначени за поддържане на интимната хигиена, се различават от тези, които се използват за останалата част от тялото. Те се отличават с това, че са със специален състав, който не предизвиква разпенване, както това се случва с обикновените сапуни или душ гелове. За сметка на това има мощно антибактериално действие.

Дайте мнение и Вие тук!

Вижте и ТОВА: Българска козметика за розацея и други средства (+ народни и домашни)!

Основното им предназначение е да не изсушават лигавицата на влагалището и да поддържат влажността на външните полови органи. Задължително те трябва да са с фактор на киселинност, който не води до поражения.

Добре е дамите с чувствителна кожа да избягват продуктите, в които се съдържат билки, етерични масла и аромати, тъй като макар със специално предназначение, тези продукти са в състояние да навредят на средата на влагалището. Избирайки интимна козметика, трябва да изхождате от обстоятелството, че тя се ползва ежедневно.Как се прави Интимна прическа (1)

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Задължително е използването й всеки ден в случаите, когато хормоналният баланс на жената е променен – при бременност, при навлизане в менопауза и при различни заболявания, тъй като в подобни периоди естествените защитни сили на организма са отслабени и той има нужда от допълнителна защита.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Козметиката е не само средство за разкрасяване Eucerin Cosmetics

Топ 5 най-предпочитани козметични продукта от Eucerin

Козметиката е не само средство за разкрасяване. За милиони със суха, чувствителна и проблемна кожа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *