Интимна прическа -1

Ето как се прави идеална интимна прическа!

Ето кои са основните правила за идеална интимна прическа!

Интимната прическа е важна част както от любовната игра, така и от удоволствието от самия секс, защото тя може да повиши желанието, или да причини притеснение, а оттам и проблеми със секса.

За да не се получава така и при вас, предлагаме ви няколко изпитани правила за качествена интимна прическа! Като за начало, всяка дама трябва да определи каква е подходящата за нея интимна прическа и дали иска да изрисува формичка върху венериния си хълм.

Ако отговорът е положителен, всичко започва с внимателно почистване на участъка. Добре е да се вземе душ и да се дезинфекцира зоната. От топлата вода и самите косъмчета ще омекнат, с което по-лесно ще се оформят.

Първата стъпка е да се намаже мястото с талк за тяло, за да бъде напълно сухо. След това с боичка на растителна основа се изрисува точната форма на прическата, а със самобръсначка се премахват излишните косми.Интимна прическа (4)

С помощта на пинцета се оформят линиите, ако е необходимо се използва и крем за депилация. Косъмчетата, които остават, е добре да се подкъсят, за да се пригладят и да изглеждат добре.

Следва оглед в огледалото и ако е необходимо – последни корекции с пинцета. И интимната прическа – мечта е налице!

Виж коя е подходящата козметика за интимната зона!

Интимната зона изисква специална козметика! Козметиката, която използвате за интимната зона, трябва да се подбира внимателно и да се избира в зависимост предназначението си.Интимна прическа (3)

Важно е да се знае, че продуктите, предназначени за поддържане на интимната хигиена, се различават от тези, които се използват за останалата част от тялото. Те се отличават с това, че са със специален състав, който не предизвиква разпенване, както това се случва с обикновените сапуни или душ гелове. За сметка на това има мощно антибактериално действие.

Дайте мнение и Вие тук!

Вижте и ТОВА: Българска козметика за розацея и други средства (+ народни и домашни)!

Основното им предназначение е да не изсушават лигавицата на влагалището и да поддържат влажността на външните полови органи. Задължително те трябва да са с фактор на киселинност, който не води до поражения.

Добре е дамите с чувствителна кожа да избягват продуктите, в които се съдържат билки, етерични масла и аромати, тъй като макар със специално предназначение, тези продукти са в състояние да навредят на средата на влагалището. Избирайки интимна козметика, трябва да изхождате от обстоятелството, че тя се ползва ежедневно.Как се прави Интимна прическа (1)

“Фигурин

Задължително е използването й всеки ден в случаите, когато хормоналният баланс на жената е променен – при бременност, при навлизане в менопауза и при различни заболявания, тъй като в подобни периоди естествените защитни сили на организма са отслабени и той има нужда от допълнителна защита.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Козметиката е не само средство за разкрасяване Eucerin Cosmetics

Топ 5 най-предпочитани козметични продукта от Eucerin

Козметиката е не само средство за разкрасяване. За милиони със суха, чувствителна и проблемна кожа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *