Козметиката е не само средство за разкрасяване Eucerin Cosmetics
За милиони със суха, чувствителна и проблемна кожа Еуцерин е ежедневна необходимост.

Топ 5 най-предпочитани козметични продукта от Eucerin

Козметиката е не само средство за разкрасяване. За милиони със суха, чувствителна и проблемна кожа тя е ежедневна необходимост. Ако сте един от тях, вероятно сте чували за “Юсерин”.

Какво трябва да знаем за Eucerin?

Козметика Eucerin е марка на немския гигант Beiersdorf, създадена преди повече от столетие. Тя разработва козметиката си според стандартите на дерматологията и медицината. Нейните дермокозметични продукти са пръв избор на лекари и фармацевти у нас и в света. На българския пазар ще срещнете името изписано като “Юсерин” или “Еуцерин”.

Кои са най-предпочитаните продукти на марката?

Козметиката на Eucerin е насочена към различни проблеми и състояния на всички типове кожа. Затова най-продаваните продукти на марката са различни според различните пазари и сезони. Бихме могли да посочим:

  • “Еуцерин рН5 душ олио за чувствителна кожа”, 400 мл – прави чувствителната кожа по-устойчива към влиянието на средата, като подкрепя собствената ѝ защитна бариера;
  • “Еуцерин сън пигмент контрол, слънцезащитен флуид SPF 50+”, 50 мл – не само предпазва от слънчевите лъчи, но и от поява на хиперпигментация по лицето. Намалява вече съществуващата. Подходящ е за всички типове кожа;
  • “Еуцерин дермокапиляр, гел-шампоан против мазен пърхот”, 250 мл – успокоява сърбежа, деликатно почиства жълтеникавите мазни люспи. Използвайте го и при себореен дерматит;
  • “Еуцерин дермокапиляр, крем шампоан против сух пърхот”, 250 мл – успокояващото му действие се усеща още след първото прилагане. Намалява сърбежа, намалява и контролира белите люспички;
  • “Еуцерин дермопюр, стик коректор”, 2 г – успокоява възпалението, отпушва порите, редуцира пъпките и маскира дефектите. Можете да го прилагате като съпровождаща терапия на акне и при бременност.

Много търсени в онлайн аптеките са антиейджинг комплектите, дневните, нощни и околоочни кремове против бръчки с хиалурон, филърите и т. н.

Защо да изберем козметика от “Юсерин”?

Съставките на козметиката на Eucerin са внимателно подбрани и строго контролирани. Формулите отговарят на високите изисквания на дермокозметиката. Те повлияват добре кожата, без да предизвикват алергични реакции и нежелани последици.

Дайте мнение и Вие тук!

В интернет много от онлайн магазините предлагат чести промоции на козметиката на Eucerin и можете да се снабдите с желаните продукти на много добра цена.

Вижте и ТОВА: Ефикасно лечение на себореен дерматит с маска и шампоан, включително и Eucerin. Мнения и домашни средства.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Atop

Атопичен дерматит (невродермит): как да се лекуваме

Невродермит и екзема като прояви на атопичен дерматит. Обичайното лечение. Какъв крем (мехлем) да използваме. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *