Диета за отслабване без хляб и сладко
диета без тесто и сладко за отслабване без хляб и газирано

Отслабване без хляб и сладко. Диета без газирано и производни на тесто

Най-лесно и бързо се постига отслабване чрез спиране на сладко, газирано, хляб и всякакви храни от тесто. Вижте подробната диета по-долу!

Безопасното отслабване за лятото става ето така! С диета без хляб и изделия от тесто, без газирано и сладко.

Никой няма да си криви душата с твърдения, че “неговата” диета още не е създадена. Диети – колкото щеш; както от памтивека, така и съвсем нови. Мнозина вече се замислят за диета, с която се постига отслабване без грешка за лятото.

Как се случва най-сигурното, най-безопасното отслабване за лятото? От medikforum.ru разясняват правилата, които гарантират отслабване. С бележка, че именно сега е разумно да се планира и провежда програма с отслабване за лятото. И че най-труден си остава първият етап от диетата – каквато и да си изберете.

Не е вярно, че трябва да спрете да ядете изобщо. Рязкото ограничаване на калориите и недостигът на храна забавят метаболизма и карат организма да се вкопчи в мастните запаси. Ако постигнете отслабване, то ще е за кратко. Разумната диета изисква друг подход.

Никакви въглехидрати!

Ключ към успеха в посока отслабване е първият етап, когато трябва да се организира яко пришпорване на метаболизма. Този етап продължава две седмици. 14 дни не трябва изобщо да близвате въглехидрати – захар, сладкиши, сладолед, подсладено газирано, тестени изделия, нишесте, сладки плодове и сокове от тях, алкохол.

Разрешават се нискомаслени млечни продукти без захар, постно месо, риба, сирене и кашкавал, морски дарове и ядки. Без ограничения могат да се ядат зеленчуци. Много зеленчуци, много фибри, ако искате успешно отслабване! Пърженото е забранено дори и за здравословните продукти. Ако издържите на този режим, след две седмици ще сте олекнали с 3 до 6 килограма. Основната цел на този първи етап е да ви откаже от сладкото.

Леко разхлабване на диетата

През втория етап в програма отслабване можете да разширите асортимента с пълнозърнест хляб, картофи, макарони и плодове. Ако не се увличате по количеството, ще продължите да отслабвате с по килограм на седмица.

Дайте мнение и Вие тук!
отслабване диета без хляб сладко и газирано
Отслабването си струва – и не само за лятото! Картинката е обработена с фотошоп и е само илюстративна! Вижте линка по-долу за реални резултати!

Трети етап: Задържане на сваленото

Този етап продължава, докато постигнете желаните килограми. Тогава “включвате” на третия, поддържащ етап. През него се разрешава всичко с изключение на сладко и газирано. Както е важно в началото да не умирате от глад – така сега ще е важно никога да не преяждате. И всичко ще бъде наред.

Истинската нисковъглехидратна диета

Подробно сме описали метода за трайно сваляне на килограмите с известната и набираща популярност нисковъглехидратна или високомазнинна диета. Тя е същото като описаното по-горе, но е доста по-бързо действаща и освен това дава трайни резултати. Вижте текста ни за нея ТУК:

Може ли да се отървем от излишните килограми с високомазнинна диета?

“Фигурин

За Марта Савова

Марта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: [email protected]За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

Правих диетата на Ваня Червенкова - разказ от първо лице. Мнения. 12-дневна диета.

Правих Диетата на Ваня Червенкова през 2020 г.: Мнения, меню, странични ефекти

Правих диетата на Ваня Червенкова – разказ от първо лице. Мнения. 12-дневна диета. Странични ефекти. …

2 коментара

  1. Albena Nikolova

    Най ефективните и бързи таблетки за отслабване с моментално видими резултати ФОТОШОП

    • Лекар.БГ

      За съжаление диетата “Фотошоп” няма да ни даде нормално кръвно и метаболизъм, нито което и да било от предимствата на истинското отслабване 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!
АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!