бързи кредити за лечение
Дано да не ви се налага да ползвате бързи кредити за лечение, но така или иначе тези неща е добре да се знаят.

Бързите кредити – чудесна възможност да подобрим качеството си на живот

Не дай Боже да ви се наложи да ползвате кредит за разрешаването на здравни проблеми, но ако ви се случи, информацията по-долу може да се окаже полезна за вас.

Темите, свързани с тегленето на бързи кредити, винаги са предизвиквали полемики. От една страна, подобен кредит може много да опрости живота на всеки, тъй като дава възможност да притежаваме всичко, от което имаме нужда на мига. От друга страна обаче, за да избегнем усложнения и притеснения, трябва да сме напълно сигурни, че за нас няма да представлява трудност да върнем парите в уговорения срок.

Тук е добре да се отбележи, че за по-голямата част от потребителите едно парично задължение към кредитна институция действа много стимулиращо и провокира активност към търсене на нови, гъвкави и по-ефективни начини за намиране на допълнителни приходи. Има много хора, за които тегленето на бързи кредити се е превърнало в един вид тренировка за техните умения да увеличават доходите си. Защото когато знаят, че трябва да погасяват парични задължения, те се мобилизират, стават далеч по-организирани и съответно – по-изобретателни в намирането на начини да печелят повече.

Други пък използват тегленето на бързи кредити като възможност да умножат получената сума. Обикновено в тези случаи кредитополучателят има бизнес, който се нуждае от прилив на свежи пари, за да започне да печели в пъти повече. И тогава се получава така, че изплащането на задължението си струва, дори и при висока лихва. В този случай заемът се използва като един много удачен начин човек да забогатее. Но хората сме различни и имаме различно отношение към кредитирането.

Ако и вие си задавате вечния въпрос – дали да не потърся малко финансова подкрепа от фирми, предлагащи бързи кредити, нека видим какви са съветите на експертите.

Най-напред, преди да отговорим на въпроса струва ли си да тегля кредит, нека уточним какво за вас представляват парите. Болшинството от хората ще отговорят, че парите са това, за което работим и те ни мотивират да бъдем по-успешни на работното си място. И ще бъдат напълно прави в това твърдение, защото наистина всички ние в крайна сметка работим за пари и ако не сме стимулирани от тяхната сила да ни осигурят животът, който искаме, работата ни не би имала никакъв смисъл.

От друга страна, желанията ни, свързани с по-добър начин на живот, възникват спонтанно и носят голям емоционален заряд. Ако обаче те не се реализират в максимално кратък срок, ще започнат да избледняват или дори ще изчезнат напълно. Именно за това се нуждаем от бързи пари, с които да задоволим желанията си възможно по-скоро. Истината е, че ако загубим интерес към това да си осигуряваме все повече и повече удоволствие и удобства, ще загубим и мотивацията да печелим парите, необходими за това. Логиката е желязна, нали?

Дайте мнение и Вие тук!

Всеки навременен бърз кредит е в състояние да подобри нашия стандарт и да ни стимулира да получаваме повече от живота, да работим по-рационално и да си осигурим по-високи доходи.

Затова, ако искаме да бъдем успешни, не трябва да потискаме желанията и стремежите си към по-добър живот, а точно обратното – да им се отдадем напълно. Например, ако искате да си купите нова кола, но се притеснявате, че това е голяма покупка и ще се отрази зле на вашия бюджет, спокойно може да потърсите помощ от фирми, които предлагат бързи кредити и да задоволите нуждите си. Вариантът да се спестява дълго време за покупка в бъдещето не е добър. Така човек остава с усещането, че живее в постоянно лишение и дори и в крайна сметка планът му да успее и той да се сдобие с мечтания автомобил, едва ли цената ще си е струвала.

Защо да си причинявате всичко това и да подклаждате вредни внушения, че не сте толкова успешни, колкото ви се иска, когато може да решите проблема на мига. Така на практика ще обърнете нещата в своя полза – вместо да спестявате дълго време и да нямате автомобил под ръка, ще връщате вноски по кредита, но пък ще разполагате с колата! Вероятно тази покупка ще се отрази благоприятно не само на самочувствието ви, но и на възможностите да изкарате повече пари. Ето как можем да се възползваме от модерните възможности, които новият начин на живот и мислене ни предлагат на тепсия и да извлечем максималната полза от тях.

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Прочети още

кредит консулт - 0123

Необходима ли е реално здравна или др. застраховка, когато теглим кредит?

Случвало ли ви се е, когато теглите кредит, банката да ви предложи застраховка? Това може …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *