“Вампирско” лечение с млада кръв за болни от Алцхаймер!

Учени заемат от граф Дракула тайната на вечния живот, за да лекуват Алцхаймер.

Граф Дракула очевидно е бил прав – застаряващият организъм може да бъде освежен чрез млада кръв. Това по най-убедителен начин доказват изследванията с опитни мишки, пише рravda.ru. Благодарение на кръвопреливане от млади организми към стари се подобрява връзката между мозъчните клетки и като следствие от това – усилва се паметта.

Новият лечебен метод се оказва толкова ефективен, че лабораторните мишки на възраст година и половина показали на тестовете резултати като на четиримесечни гризачи. Година и половина за мишките е доста солидна възраст, обикновено те живеят до две години.

Ако изпитването на този метод върху хора се окаже успешно, и кое о е по-важно: безопасно, за старостта можем да забравим. Заедно с това ще престанат да ни тормозят болестите на третата възраст, като например Алцхаймер! Единственото, което един 40-50-годишен човек трябва да направи, е да си намери донор, с 20-30 години по-млад!

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Изследователят Сол Виледа от Станфордския университет е представил тази теория и резултатите от изследванията си на ежегодната конференция Society for Neuroscience в Ню Орлиънс.

Той твърдо вярва в това, че откритието му е обречено на голям успех. Все повече се убеждавам, че младата кръв ще спаси човечеството, декларира Виледа. Човечеството е запознато с тънкостите на кръвопреливането, следователно рисковете от подобни операции могат да бъдат сведени до минимум. Освен това става дума за кръв – не за лекарство или наркотик. Ако например лекарят установи първите признаци на Алцхаймер, няма да е необходимо пациентът да гълта практически без полза каквито и да било медикаменти. Кръвопреливането може да спре болестта, убеден е изследователят-авангардист.

Непременно погледнете и ТОВА:

Алцхаймер: Кой е застрашен от болестта? Стадии, тест

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *