кислородна вода, водороден прекис или пероксид
Как се извършва вътрешен прием на кислородна вода с цел лечение. Пиене на водороден прекис, пероксид

Лечение с кислородна вода за пиене + отзиви, цена и рецепти.

Топ начини и рискове при лечение с кислородна вода. Отровен ли е т.нар. водороден прекис (пероксид)? Кога може да се използва за пиене?

Още в текста: Кислородна или озонирана вода? Със сода бикарбонат за избелване на зъби и при зъбен камък. Методът на Неумивакин. Лечение на рак? За пречистване на организма. За отслабване. За лице. С лайка за изсветляване на косата (изрусяване). При женски мустаци. При екзема и дерматит.

Лечебна ли е наистина познатата кислородна вода? Безопасно ли е да се доверим на твърденията за целебните й ефекти и няма ли риск, ако приемем уверенията за въпросната кислородна вода като почти-панацея?

Известно е, че с три процентната кислородна вода може да се постигне добра антисептична обработка на наранявания. Тя дезинфекцира, спира леко кървене от повърхностни рани и обгаря и прочиства замърсени при травми кожни зони (blitz). В същото време сме свидетели на оживени коментари с цитиране на експертни мнения за това, че въпросната кислородна вода може да се приема и вътрешно – това прочиства, спира възпалителни процеси и онкологични изменения на тъканите, насища кръвта с кислород. Последните твърдения карат немалко отчаяни хора да посягат към флакончето с водороден прекис с надеждата да се спасят от язва или дори от рак.

Не липсват и достатъчно авторитетни мнения за това, че приемът на кислородна вода – макар и само капки в силно разреден воден разтвор, може да причини сериозни изгаряния с мъчителни последици. Първи жертви на подобни експерименти могат да се окажат хранопроводът, стомашната лигавица, черният дроб.

Каква всъщност е истината?

Отровен ли е т.нар. водороден прекис (пероксид)?

кислородна вода водороден прекис, пероксид
Всеки знае за външното приложение на въпросната кислородна вода

Кислородна вода – това е химическото съединение водороден прекис. Външното му приложение е прието в официалната медицина от около сто години. Прилага се при кожни наранявания и изгаряния като дезинфектант, за предотвратяване на гнойни процеси, в терапевтични програми за кожни заболявания – екземи и пр.

Бактерицидното действие на трипроцентната кислородна вода се дължи и на принадлежността й към групата на алкалните съединения; тя има токсично действие и всъщност може сериозно да увреди един организъм – дори когато пораженията от рода на изгаряне са избегнати (rozali.com).

Кислородна или озонирана вода?

Кислородната вода или перхидрол е описаното по-горе химическо съединение, в чиято молекулна формула фигурират два водородни и два кислородни атома (H2O2). За озонирана вода говорим в случаите, когато обикновената вода – Н2О, бъде обогатена чрез специални системи с молекули на озон – О3.
Озонираната вода се препоръчва като възможност за постигане на по-здравословно хранене и бит. Пиенето на озонирана вода дезинфекцира устната кухина и стомашно-чревния тракт, съдейства за изчистване от патогенни микроорганизми и за заздравяване на малки ранички и възпаления (tehnoshop.info). Гарантира се по-добра защита за здравето и при измиване на храни и прибори с озонирана вода; препоръчвана е за измиване на косата и поддържане на личната хигиена, включително вана с озонирана вода за оздравяване при кожни проблеми, снемане на стреса и зареждане с енергия.

Кога може да се използва за пиене?

кислородна вода, неумивакин, за пиене
Професор Неумивакин уверява, че всяка болест се лекува с кислородна вода

Може ли да се приема кислородна вода вътрешно – кога и как? И дали това е безопасно?!

Водородният прекис или кислородна вода е бил използван още през 19-и век в Индия при лечението на вирусни заради, холера и малария. Модерна методика за пиене на вода с капки водороден прекис или кислородна вода е разработил известният руски лекар професор Иван Неумивакин (e-zdravey.com). Според него във всяка чаша вода, която изпиваме, могат да се добавят до десет капки кислородна вода. С кислородна вода, приемана по този начин вътрешно, могат да се овладеят болестни отклонения като хипертония, диабет, рак, дисфункции на щитовидната жлеза и др.
Проблемът при лечението с кислородна вода за пиене не е свързан с въпроса дали това е безопасно. Свързан е с преценката за потребността от подобно лечение, начина и условията за провеждането му, възможните рискове при това. Професор Наумивакин е наричан от мнозина шарлатанин, но все пак той е име, свързано с космическата медицина, с практически доказани лечебни техники. С множество пациенти, излекувани от тежки заболявания.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Всъщност въпросът при оценката на терапиите с кислородна вода е свързан с условието – лечението да бъде проведено под контрола на вещ лекар, а не самодейно, след любителски прочит в интернет. Ако изобщо решите да използвате капки кислородна вода за пиене – не забравяйте, че става дума единствено за слабия трипроцентен разтвор перхидрол!

Със сода бикарбонат за избелване на зъби и при зъбен камък

кислородна вода, вътрешен прием
До десет капки кислородна вода на чаша вода от чешмата: това е достатъчно

Три процентовата кислородна вода не от вчера се използва за избелване на зъби. Важно е това да се прави при спазването на задължителни правила, за да не си причиним неприятни изгаряния.
Не бива да забравяме: използваме единствено трипроцентова кислородна вода! В продължение на 2-3 дни само масажираме венците и изтъркваме зъбите с четка, потопена в кислородна вода – това е подготовка, с която подготвяме устната кухина да приеме вкуса на водородния прекис.
Следващият етап за дезинфекция и избелване на зъбите е да се жабурим с разтвор – чаена лъжичка кислородна вода на 50 мл вода (jenite.bg). Същинското избелване изисква към чаена лъжичка сода бикарбонат да добавим 1-2 капки кислородна вода. Забъркваме кашичка, която натъркваме по зъбите, задържаме няколко минути и изплакваме обилно с вода. Тази рецепта помага и за премахването на зъбен камък.

Методът на Неумивакин

Методът на професор Иван Неумивакин за лечение чрез вътрешен прием на кислородна вода има както последователи и привърженици, така и яростни критици. Същността му е базирана на максимата, че с кислородна вода се постига пречистване на организма, насищане на кръвта с кислород и подобряване на клетъчното хранене. Професорът препоръчва прием на големи количества вода, като във всяка чаша се добавят по няколко капки кислородна вода – за него заболяванията на века от рода на диабет и хипертония не съществуват или са лечими единствено чрез правилната употреба на подходящите дози от това удивително лекарство.

Неумивакин отбелязва, че собствените ни имунни клетки могат в активно състояние да съдържат молекули кислородна вода, образувани с помощта на озона от въздуха. При мобилизация на имунната система от тези молекули се отделя атомарен кислород, който убива бактерии и вируси и помага за оздравителните процеси в организма. Идеята за прием на кислородна вода е организмът и неговата имунна система да получат допълнителни количества атомарен кислород.

Професор Неумивакин препоръчва постепенно обогатяване на питейната вода с капки кислородна вода – началните малки дози са препоръчителни, за да се установи индивидуалната потребност и поносимост на организма. Кислородната вода действа като катализатор, който насърчава изхвърлянето на токсини и шлаки от организма. Тази терапия трябва да бъде под контрола на обучен лекар, тъй като неумелото използване на кислородна вода за вътрешен прием наистина може да навреди. Според Неумивакин терапията с кислородна вода е в състояние да освободи организма дори от страдания като Паркинсонова болест или множествена склероза (pik.bg).

Лечение на рак?

Лекува ли се рак с кислородна вода? Теорията на професор Неумивакин е, че онкологичните изменения на тъканите се случват, ако в организма има натрупани висок процент токсини – опасната граница на замърсяване е над 37% съдържание на доказано вредни компоненти. Освобождаването от тях е пътят за лечение на рак, както и профилактика срещу страшната болест (doctiming.bg).

Лечението започва с прием на една капка кислородна вода, разтворена в 50 мл дестилирана вода. Не бива да се използва хлорирана или обработена с други компоненти вода от мрежата! Ако този разтвор, приеман 20 минути преди хранене три пъти дневно, не причини болка или дискомфорт, на следващия ден се слагат по две капки кислородна вода и така с увеличаване – до 10 капки на прием. Някои организми не са в състояние да приемат подобно лекарство и това се усеща по реакциите още при първите опити – тогава пациентът трябва да се откаже от намеренията си да се лекува с кислородна вода.

След като се достигне описаната концентрация, трябва да се направи почивка от 2-3 дни. При възобновяването на терапията постигнатите 10 капки кислородна вода на 50 мл дестилирана вода се пият три пъти дневно в продължение на три дни, следвани от два дни почивка, три дни на кислородна вода, 2 дни почивка и т.н. Който се реши на тази терапия трябва да приема много вода – през лятото до три литра дневно, и да се грижи за хранителен режим с продукти, богати на витамин С.

За пречистване на организма

Идеята на Неумивакин за пречистване на организма е основана на полезното въздействие на водата и прословутата кислородна вода. Той твърди, че замърсяването на организма започва с лошия подбор на неподходящи храни, лоша техника на хранене – гълтане на не сдъвкана храна, пиене на малко вода. Всичко това създава условия за задържане на шлаки и гниене вътре в организма, а оттук и за натрупване на токсични компоненти. За да се пречистят органите и клетките от мръсотията, трябва да се научим да сдъвкваме добре храната си, да се откажем от т.н. “боклучава” храна, да пием много вода. Полезно е да се пие вода преди хранене, но не и по време на самото хранене. Голямото количество поета вода може да изнесе от тялото всичко ненужно и опасно, а капките кислородна вода ще действат като катализатори на това пречистване (frognews.bg).

Дайте мнение и Вие тук!

За отслабване

Експерти уверяват, че пиенето на кислородна вода по схемата на Неумивакин не само пречиства организма, но и топи натрупаните мазнини и освобождава от излишни килограми. Така, пречиствайки организма си с помощта на кислородна вода, можем и да поотслабнем (zdorovee.net).

Отслабващ ефект има и ваната с кислородна вода, която можем да си направим вкъщи. За нея ни е необходима вана с топла вода, в която добавяме 100 г сода бикарбонат и 200 мл кислородна вода. След като подготвим ваната, трябва да изчакаме 10-15 минути и да се потопим едва тогава за 25-30 минути. Перхидролената вана снема стреса и балансира нервната система, от което следва успокояване и отказ от излишен прием на храни.

За лице

Някои специалисти препоръчват тонизиращ масаж на лицето с кислородна вода. За целта лицето се измива с хладка вода и внимателно се подсушава с мека кърпа. След това с памучен тампон, навлажнен в разтвор на кислородна вода, се масажират проблемните зони с бръчки – около очите, устата и т.н. За тази терапия трябва да се използва допълнително разредена три процентна кислородна вода – така, че концентрацията на активния компонент да не е по-висока от 1.5%. След процедурата трябва да измине половин час преди грижливото изплакване на лицето с топла вода (zdravoslovno.imamproblem.com).

Същата техника се използва и за премахване на целулит.

С лайка за изсветляване на косата (изрусяване)

Изсветляването на косата или т.н. изрусяване с кислородна вода е възможно в случаите, когато естественият цвят на косъма е светло кестеняв. По същество изрусяването е унищожаване на пигмента в косата – доста агресивна процедура, която при продължително поддържане причинява изтощаване и чупливост на косъма (az-jenata.bg).
Изсветляването се прави върху чиста коса, която се обработва с разтвор от кислородна и обикновена вода 1:1. След напръскване с пулверизатор или намазване с тампон трябва да постоим на слънце, за да ускорим процеса на изсветляване. Процедурата се повтаря, докато получим желания нюанс.

Изсветляването на косата може да стане и без кислородна вода – като използваме силна запарка от лайка. За нея ни трябват 100 г суха билка, които заливаме с вряла вода (ezine.bg). След един час запарката е готова – прецеждаме и нанасяме върху косата; завиваме с кърпа докато изсъхне. Деликатният лайков нюанс се поддържа с периодично изплакване на измитата коса с нови дози лайкова отвара. 100 г лайка са достатъчни, за да се получи половин литър ароматна запарка за изплакване на изсветлената без кислородна вода коса.

При женски мустаци

Т.н. женски мустачки – това неприятно окосмяване на лицето, стават невидими с помощта на кислородна вода. С кислородна вода космите се обработват и изрусяват (zdrave.ws).

Възможно е изрусяването да стане само чрез натриване на космите с памучен тампон, навлажнен с три процентна кислородна вода. След обработка е добре да се постои на слънце. Процедурата се повтаря, докато се постигне желаното изрусяване.

При директно използване на кислородна вода винаги има риск от предозиране и изгаряне. По-щадяща в това отношение е рецептата, при която се смесват равни части кислородна вода и пяна за бръснене. Проблемното място се намазва след хубаво измиване и след 20 минути третираната зона се измива – освежена!

При екзема и дерматит

Болестните прояви по кожата – екземи, дерматит – принципно са свързани с дефицити на имунната система (ezine.bg). Има немалко случаи, при които тези упорити състояния се овладяват с помощта на кислородна вода. Приемът на вода с капки перхидзрол по схемата на професор Неумивакин укрепва имунната система и започва самовъзстановяване на увредените тъкани. Оздравителните процеси в кожата ще се подпомогнат, ако паралелно с това обработвате проблемните зони с памук, потопен в три процентна кислородна вода. Тук можете да погледнете как се отразява лечението с кислородна вода на себореен дерматит (принципът на лечение е същият, както и при екземата и дерматита):

Лечение на себореен дерматит с кислородна вода и други ценни методи

А ето и подробности за лечението на екзема с кислородна вода:

При екзема – откъде да започнем лечението

Цена за литър

Хубава кислородна вода може да се намери в интернет и по аптеките на цена за литър от порядъка между 5 и 7 лева.

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

рак на белия дроб - предразположени ли сме?

Рак на белия дроб: Основни симптоми, стадии, лечение и класификация (ПОДРОБНО)

Симптоми на рак на белия дроб и преживяемост. Откриване на петно. Стадии, последен стадий. Обичайна …

37 Мнения

  1. Аз съм болна от паркинсон.Ползвам добавка ,която спира развитието на болестта и намалява треперенето.Може да се обадите за да поговорим на 0887023190 или035767808 Мария

    • Трябва да пиете много много вода, сутрин 1 – 1,5 литър стопена вода до ядене, но да нее студена! Ядене само два пъти на ден без месо и млечни продукти, предимно ръжен хляб без мая, фрукти и овощи! след 1- 2 месеца ще настъпи подобряване!
      Маслата само студен прес, варено и жарено да се избягва!

  2. ROSICA TSENOVA TSENOVA

    ПИХ КИСЛОРОДНАТА ВОДА ПО ИЗПИСАНАТА РЕЦЕПТА НА ПРОФ,НЕУМИВАКИН 2 МЕСЕЦА И ПОЛОВИНА И НСЕГА НЯМАМ ВИСОКИ СТОЙНОСТИ НА ДИАБЕТА

    • Здравейте,
      пиех и аз над 1 година просто ми стана навик.
      Започнах за да пробвам има ли странични възд. заради друг човек .
      Ми както е описано така е.
      Та горе долу след повече от година установих , че вече нямам алергия.
      А и след няколко години , че нямам и бъбречни кризи.
      За алергията съм сигурен , че е от вод. прекис.
      Но за бъбр. кризи не. Просто те ми бяха на 3 до 5 години.
      Може и друго да е променено. А доста промени направих в хранене и др.
      Най лошото е , че казах на поне 3-4човека с алергии и никой не посмя да пробва.
      Явно действа.
      При все , че Уйлям Дъглас препоръчва венозно приложение, е и Неумивайкин казва същото.
      Книгата е – Hydrogen-Peroxide-Medical-Miracle-2003-Dr-William-Campbell-Douglass
      В нета има и много отричащи го но аз за себе си съм сигурен, дори и приемана вътрешно през устата – помага.
      НЕ ОЧАКВАХ.
      е поне при мен.
      Явно и при вас е така .
      Успех.
      П.П.
      не съм пил от около 6 години и всичко е ок.

    • Здравейте ROSICA TSENOVA TSENOVA. Интересно ми е тъй като аз с диабет тип 1(инсулиново лечение) дали може изобщо с прием на кислородна вода да изчезне изцяло тази болест? Четох на някои места, че при диабетиците има положителен ефект при захарта, но чак да спрат да си поставят инсулин? Има ли такива случаи?

      • Гаврил

        Кислородната вода помага и при диабет, само че ще почнете с 10 капки на 200 мл. дестилирана вода сутрин на гладно и след това 1 час няма да ядете нищо, да се изкличи от диетата продукти които правят диабет, това са; месо и всички месни продукти на обезмаслена извара (но изварата можете да я приемете на закуска като я смесите в еднородна маса с 1 супена лъжица ленено масло студен пресс) , мляко, картофель, кашкавал, сирене и въобще всички млечни продукти, жарено, варено, гриль, пушене и алкохол, бял и черен пшеничен хляб и въобще хляб където има мая и няма да исползвате готварска сол!
        Можете да ядете хляб на квас от сплента, ръж, овес но по добре е да си купувате овесени мюсли и смесени мюсли само че да са без пшеница, може от сплента, овес, ръж, флейксове от амарант (слагате в чинийката 5-6 супени лъжици мюсли и заливате с гореща вода и след 5 минути закуската е готова), добявайте орехи, добавяйте всеки път 1-2 чайни лъжици ленени семена, исползвайте също сезам, яжте свежи зеленчуци, брокколи често, зелен пипер, добавяйте в салат върхни части на свежа люцерна, и повеце фруктове като лимон, грейпфрукт и т.д. Зелен чай се заварва не с кипяща вода а с топла вода и се чака повече от 1 час да се завари, мурсалски чай, шалфей, лайка в комбинация с пелин, ментов чай и др. билки а подсладител исползвайте само клинов сироп или стевия, захарин, аспартам и други искуствени подсладители хвърлете в туалета! Аспартам например в тялото се превръща в формалдехид(много опасен канцероген, захарин и др. искуствени подсладители също).
        Но преди да почнете със кислородна вода, направете 15 дневен кур със сода бикарбонат!
        Прави се така и сутрин на гладно;
        – половин чайна лъжица сода бикарбонат на 100 мл. кипяща вода и добавяте още 100 мл. студена вода(водата трябва да е дестилирана) и след това 30-40 мин. няма да закусвате, след това можете да закусвате више изложените продукти, по добре мюсли.
        След две седмици отидете и проверете захарта! за връзка Казвам се Гаврил
        Email: gariksi@hotmail.com

  3. Валентин

    Кислородната вода пия от един месец и половина.Преди два дена имах страхотно пречистване на организма.До няколко дни ще разбера дали има промени в диабета.

  4. румен русев

    очт10дни пия по4 чаши 250мл вода с по10 капки 3пр кислородна вода абсолютно нищо какво трябва да се случи които е запознат моля за отговор

    • ЦОНЬО ЦОНЕВ

      ПРИЕМАЙТЕ ПО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 30 КАПКИ НА ДЕН ! ТРИ ПЪТИ МАКСИМУМ ПО 10 КАПКИ ! АКО СТЕ ЗДРАВ МОЖЕ И ДА НЕ УСЕТИТЕ НИКАКВИ ПРОМЕНИ . ДЕЙСТВИЕТО ЗА ЗАБОЛЕЛИТЕ ХОРА Е БАВНО ( ПО ЕФЕКТИВНО Е ВЪТРЕШНО – ВЕНОНЗНОТО ВЛИВАНЕ, КОЕТО СЕ ПРАВИ САМО ПОД ЛЕКАРСКИ КОНТРОЛ ) , ПРИ ЗДРАВИ ХОРА ПРИЕМАНЕТО Е ПРОФИЛАКТИЧНО .

    • А може ли с изворна вода да се пие?

  5. Валентин

    Здравейте,аз съм с диабет тип 2 от 22 години преди 3 години бях на инсулин но се върнах на хапчета.От този момент започнах сам да се боря с диабета,разбра се взимах препоръчаните хапчета от лекаря.Започнах да вкарвам кислород в организма,в същото време пия и кислородна вода.В момента мога да управлявам панкреаса и да си повишавам с-пептид. Очаквам да изхвърля хапчетата до 4 месеца.Диабета е лечим, ще докажа това

  6. Петя Радева

    Имам брат, болен от диабет2 и близък с Паркинсонова болест.
    Искам да им помогна. Може ли някой да ми даде рецепта за приложението на перхидрол за лечение? Може да се свържете с мен на тел.0897894055

  7. Пламен Рачев

    Удачно ли е пиенето на кислородна вода с превантивна цел ?

  8. Гаврил

    Причина за диабет е;
    1 място; месо и всички месни продукти(кремвирши, салами и т.н.)
    2 място; Мляко и всички млечни продукти за исключение на обезмаслено (кисело мляко, извара,мътеница ако се приемат с 1 супена лъжица ленено масло студен прес),
    3 място; картофи и картофен крахмал, чипсове и всички картофени продукти,
    4 място; пшеничен хляб бял и черен и въобще хляб който съдържа мая и всички хлебни изделия, като бисквити, торти и т.н.( сега почти всички хлебни изделия се правят с термофилна мая), пшеницата съдържа гликопротеин Глиадин(отрова), глютен, опиоидо-подобни вещества които проникват в мозъка и предизвиеват, диабет. аутизъм, невралгия, шизофрения илектин в пшеницата предизвиква рак на бъбреците и др. видове рак!
    5. място; мазнини, например сладкиши, шоколади и шоколадови изделия, вафли и т.н. навсякъде има палмово масло(опасен канцероген),
    6 място; мъртво ядене, това е варено, жарено, печено, грил и преработани полуфабрикати,
    7 място; спасението е в сурова диета като мюсли, зеленчуци и овощи свежи, фрукти свежи, масла на студен прес като слънчогледово,ленено, оливково масло, може биобутер с хляб от сплента или ръж или овес само че да е направен без мая а на квас!

  9. Нищо не казваш за бобовите растения боб ,леща ,бебраджа, царевицата, вареното жито ,нахут

  10. Ползвайте си кислородната вода, но си трябва и психологическо освобождаване на стреса. Сестра ми реши много от здравословните си проблемите като ходеше при лечителя баяч Али Шуган от Копринка, Казанлъшко. Лечението много често е в много простите неща, които подценяваме!

  11. Здравейте имам брат болен от МС (тежка форма вече-не се движи) може ли кислородната вода да му помогне.Пишете как да я ползва.
    Благодаря!

  12. Гергана

    Здравейте!
    Дали приема на кислородна вода, би помогнало при хематологични заболявания?
    Конкретно – Полицитемия вера и множествен миелом. Благодаря!
    И двете заболявания са в начален стадий.

    • Лекар.БГ

      Не сме чували досега за такива действия. Дано и други читатели да коментират.

  13. Мария Михайлова

    Здравейте. Искам да попитам компетентни-те от “Лекар бг” дали знаят нещо повече за пиенето на прясно озонирана вода.(до 15мин.). В какви случай е полезна и в какви количества? И това не е ли хипероксидация.
    Има ли риск от последващи усложнения? Благодаря.

    • Лекар.БГ

      Възможно е да се получи отравяне с озон. Също така ако във водата се съдържат фенолни съединения, при реакция с озона те обикновено дават опасни резултати. Така че трябва да сте сигурни за състава на водата, която ще озонирате, иначе се подлагате на сериозен риск. В такива случаи водата трябва да се подложи на допълнителна обработка, ако съдържа фенолни съединения, или някакви други, които при окисление ще дадат отрова. Озонът сам по себе си е може би най-силният окислител и ако прекалите с него, той може да окисли нещо в тялото ви, което не бихте желали да бъде окислено. Например може да бъде увредена дихателната система. Използването на озонови филтри донякъде помага, когато водата е силно замърсена, но те самите са доста скъпи и не представляват 100-процентова гаранция, че всичко ще бъде ок. Пиенето на озонирана вода може да бъде полезно, ако наистина знаете какво правите. Но твърде много условия трябва да бъдат изпълнени. Затова няма как да посочим точни количества, ако не сме сигурни, че тези условия са изпълнени. Иначе рискуваме някой да се отрови в резултат на нашите препоръки.

  14. Поздравления за статийте.Много професионално са разработени ,като дават и рисковете за определено лечение.Публикувайте повече за ДОКАЗАНИ алтернативни лечения !Но в края на крайщата ,всичко си е Божа работа ,което и признава проф.Ернст Мулдашев ,когато в книгата си е описал как единствен в света е присадил око.Бъдете здрави и успешни!

  15. Моля ви за съвет,имам ХОББ и емболия , също понижено ниво на кислород в кръвта.Би ли ми помогнало да пия кислородна вода разредена с вода както описвате?

  16. здравейте, може ли да се взима кислородната вода при рак на шийката на матката? По схема и не повече от 30 капки на ден? Може ли да се съчетае с химиотерапията и лъчелечението?

  17. Здравейте, може ли да се пие кислородна вода при високо кръвно и холестерол.Благодаря

  18. Може ли да се пие кислородна,вода при Хашимото?Пих три дни,но от 30%,изписано от биоенергитераоевт и май ми дойде,в повече.Иначе има някаква промяна в състоянието май.Искам да премахна Кандида от организма.Пих два пъти дневно по 5-6капки което май е много.

  19. Пия кислородна вода вече 2 месеца.Започнах с 1 капка първия ден,2 капки втория ден ,…15 капки петнадесетия ден.Продължавам с 15 капки дневно.По принцип нямам никакви оплаквания,но реших профилактично да пробвам.Все още не съм имала някакви ,,кризи,,.Единственото ,което установих е,че някак си ми ,,олекнаха,освободиха,,краката.Повече подвижни са.И имам повече енергия,.имам желание да тичам ,да се движа.Доволна съм и смятам да продължа.

  20. Имам усещането, че ако някой напише статия как малки дози нафта помагат за лечение на нещо, ще се намерят последователи, които ще твърдят как им помага пиенето на нафта и как се усещат някак си по-живи след това.
    Някой тук да е чувал за едни вещества, наричани анти-оксиданти ?
    Ако сте чували, тогава ще знаете срещу какво се ползват. А кислородната вода е оксидант.

  21. Виолета

    Използване на кислородна вода и сода за лечение
    Н2О2 или кслородна вода може да се използва при случаите на заболявания, свързани с дефицит на ЯН-енергия в организма ни. С такава енергия в тялото ни работят кухите органи: стомах, тънки и дебели черва, пикочен и жлъчен мехур т.е. тези органи, които зареждат с енергия тялото ни и кислородът им е нужен за „горене“ .При възпалителни процеси се изразходва допълнитело ЯН-енергия и така се отнема част от жизнеността на организна ни, която допълваме с използване на свободния атом кислород, който се отделя от молекулата на Н2О2.
    NаНСО3 – натриев бисарбонат / кисел карбонат/ или сода се използва при дефицит на ИН-енергия в организма ни, а тя работи с плътните ни органи: сърце, бял и черен дроб, бъбреци, далак, които възприемат, захранват и отделят ненужното. Обикновенно причините за ИНдефицит са различни токсини , предизвикани от : неподходящи по качество, количество или комбинация на храни, негативни мисли и чувства и др. фактори.
    Опасно е да се претоварват неподходящо съответните органи! Не бива на нуждаещите се от сода органи да даваме кислородна вода – тогава се получава прегарянето им. Тази информация е ВАЖНА, в основата си е НОВА, лично обработена и за първи път я споделям в нета. По този начин отговарям принципно на многото въпроси и запитвания в чата, доколко са полезни и за какво горните две вещества.
    Ракът е гъба, за разрастването на която се използва ИН-Енергия и той съответно предизвиква ИН- дефицит, който разтройва цялата ни енергийна система и от там отделните органи. Това може да се балансира с подходяща употреба на сода.
    С горните вещества не могат да се лекуват жлези с вътрешна секреция, тъй като тяхното зареждане почива на друг принцип. Те са свързани със:
    1. причините, които управляват живота ни, т. е. с причинния свят, който има по-високо ниво от нашия триизмерен свят.
    2. чакрите ни ,които ни свързват с Космоса.

  22. Павлина Радева

    А дали се отслабва от кислородната вода?

  23. Здравейте, относно статията ви за прием на кислородна вода,моля доуточнете какво значи има хубава кислородна вода по 1 литър.В книгата на Неумивакин пише,че хубавата е тази за акушерите, а не тази в аптеките,която е с примеси.Къде можем да си намерим такава за акушерите?Благодаря за вниманието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *