Какви мнения съществуват за Аквасорс. Измама ли е?
Как помагат за отслабване и за щитовидна жлеза? Ацидофилус аквасорс.

Аквасорс, АФА водорасли и Зелена енергия. Мнения. За отслабване

Какви мнения съществуват за Аквасорс. Измама ли е? Мнения за Зелена енергия и АФА водорасли. Как помагат за отслабване и за щитовидна жлеза? Ацидофилус аквасорс.

Продуктът зелена енергия от гамата аквасорс е композиция от водорасли афа, спирулина и люцерна. За тези, които вярват в природосъобразното хранене и се доверяват на растителните калории, то е наистина ефективен вариант за зареждане с жизнени сили.

Водораслите афа укрепват здравето на мозъка, компонентът спирулина дава стабилност на имунитета, от люцерната се оптимизира контролът върху емоциите, подобрява се настроението, организмът се тонизира.

Продуктът зелена енергия от аквасорс е считан за една от храните на бъдещето, тъй като дава на клетките в човешкия организъм оптималното съчетание от хранителни компоненти, витамини и минерали. Подобрява антиоксидантната защита и забавя процесите на стареене (vodorasli.com).

Полезните кламатски водорасли афа

Водораслите афа са един от новите източници на природосъобразно, балансирано хранене. Те са диворастящи и се събират в езерото Кламат в САЩ. Самото езеро е уникално – водите му изтичат от зашеметяващи дълбочини; районът на езерото е с вулканичен профил, богат на подземни геотермални зони (vodorasli.com).

Вижте и специализираното ни видео ТУК:

За разлика от култивирани сладководни водорасли или от морските водорасли келп, афа имат изключително богат профил на съдържимите микроелементи при отсъствие на йод. Това прави продуктите аквасорс с афа препоръчителни за по-широк кръг кръг от потребители – например те са подходящи за хора с проблеми на щитовидната жлеза.

Още в текста: Какво е aquasource „Зелена енергия“. Полезните кламатски водорасли афа. Коластра. За деца. Продукти с магнезий. При хемороиди. При цистит. За отслабване. За щитовидна жлеза. Хранителни добавки с алое вера. При диабет. При разширени вени. При бяло течение. При високо кръвно. Спирулина. За черен дроб

Афа от аквасорс имат високо протеиново съдържание, при това говорим за протеини, които се усвояват лесно и не създават проблеми с токсични отпадни продукти. Високият протеинов процент е комбиниран с богата гама аминокиселини, напълно съответстващи на тези в човешкия организъм; непременно си струва да добавим и разнообразното съдържание на витамини.

Приемът на аквасорс продукти с водорасли афа не застрашава организма с токсини, ГМО или изкуствени добавки. Самите водорасли се обработват и изсушават по технологии, възможно най-близки и сходни с процесите, произтичащи в естествена природна среда.

Коластра

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Знаем, че коластрата се отделя от млечните жлези на бозайниците непосредствено след раждането и предхожда “слизането” на млякото. Захранването с коластра има имуноукрепващ ефект; предават се важни антитела, които имат значение за развитието и здравето на новото същество (vodorasli.com).

Продуктите с коластра от аквасорс залагат именно на укрепването на имунната защита благодарение на “впрегнатите” полезни компоненти от коластра на крави.

Добавки с коластра от аквасорс могат да се приемат, когато е необходимо да се помогне на възстановителни процеси в изтощен или преболедувал организъм: чрез коластра се противодейства на възпалителни процеси и инфекция, ускорява се зарастването на рани и наранена костна тъкан, развива се успешна рехабилитация в нервен и психически план.

Аквасорс коластрата също подпомага развитието на скелета и мускулите, балансира промените в тялото при растеж и развитие на организма. Забавя стареенето и намалява риска от преждевременна смърт.

Не е без значение пояснението, че приготвянето на аквасорс коластра изключва опасността от прием на пестициди или антибиотици. Освен това типичните млечни компоненти като лактоза са минимални; това прави продуктите безопасни и за потребители, които не могат да консумират мляко.

За деца

аквасорс
Аквсорс в грижата за детското здраве

Аквасорс за деца: не е ли свързано с риск? Всъщност рискът е по-голям при безразборното лечение със синтетични медикаменти, с антибиотици.

От практика вече е доказано, че продуктите с водорасли афа и изобщо доста сериозна част от продуктите на аквасорс в подходящи дози са полезни за деца – те укрепват имунитета, спасяват ги от чревни инфекции и дисбактериоза, допълват дефицити от витамини и минерали.

Освен това тонизират, подобряват общите жизнени показатели, балансират храненето и апетита им (estestveni.com).

Подходящите за деца аквасорс продукти са зелена енергия, коластра (КолАктив и КолАктив 3), есенциални мастни киселини (ЕМК), водорасли афа, пробиотик бифидус с водорасли афа и лактобацилус ацидофилус с водорасли афа.

Подобрено клетъчно хранене, добър енергиен баланс и хармонично развитие с профилактика на възможни инфекции и отклонения в растежа – това са ефектите от приложението на гамата аквасорс при деца.

Продукти с магнезий

Магнезият е един от компонентите в няколко продукта на аквасорс – композицията зелена енергия и капсулите с водорасли афа (vodorasli.com). Специално внимание заслужава продуктът остео-форте, който е с увеличено съдържание на магнезий, биологичен калций, витамини и минерали (naturalenergy.bg).

Препоръчван е като ефективно средство за профилактика на остеопорозата. Калцият и магнезият в продукта са извлечени основно от водорасли и са лесни за усвояване. Добавките от цинк, бор, витамини К2 и D3, както и на растителни ензими и автентичен компонент от водорасли афа, правят капсулите остео-форте добър вариант на безопасната грижа за здрава костна система.

Специалистите смятат, че такъв продукт трябва да бъде приеман от жените след 35-годишна възраст, за да не се достига до състояния със загуба на костно вещество.

При хемороиди

аквасорс
Аквасорс преоткрива силата на водораслите

Подходящи при хемороиди и проблеми с венозната система са продуктите супер антиоксидант и комплексът от есенциални мастни киселини (naturalenergy.bg).

Супер антиоксидант е продукт на основата на синьо-зелените водорасли с биологично активни компоненти от житни кълнове, боровинки, зелен чай, гинко билоба, френски морски бор, магарешки бодил и натурален витамин Е.

Сред множеството му полезни ефекти, свързани с подобрената защита срещу действието на свободните радикали, е оптимизираната еластичност на вените, активираното кръвообращение в периферните зони и тонизирането на венозните стени и клапи. Този ефект е от изключителна важност за предотвратяването на остри състояния при хемороиди; доказано – хемороидите се прибират и епизодите с болка и кървене намаляват.

Есенциалните мастни киселини са сложен комплекс от 88 киселини, извлечени чрез студено пресоване от семена, ядки, цвят, листа на 15 лечебни растения. Подобряват състоянието на имунната система и действат оздравително на кръвоносните съдове и кръвообращението. Предотвратяват появата на хемороиди, а при наличието им облекчават и насърчават оздравителните процеси.

мнения, отзиви, коментари, форум

При цистит

При цистит се препоръчват продуктите аквасорс – коластра, зелена енергия, комплекс есенциални мастни киселини, хималайска кристална сол. Всички те допринасят за балансирано функциониране на органи и системи, укрепване на антиоксидантната защита и потискане на възпалителните огнища в организма.

Лесно начало е името на специалната програма, която съдейства за цялостно очистване на организма, потискане растежа на болестотворни бактерии и насърчаване на полезните микроорлганизми (naturalenergy.bg). Изпълнението на програмата започва с водорасли афа, следват храносмилателни ензими, бифидус и ацидофилус.

За отслабване

аквасорс
Уникални комбинации: водорасли и други биоактивни компоненти в подкрепа на имунната система

Продуктите за отслабване аквасорс действат на основата на теория за подобряване на клетъчното хранене без натоварване на организма с излишни калории. Пълноценното клетъчно хранене, което аквасорс продуктите подпомагат, трябва да се съчетава с подходящи физически натоварвания.

При разумно планиране на храненето и ритъма на живот не е проблем да се поддържа здраво тяло с хармоничен силует, без глад и физически претоварвания. При бърз метаболизъм и здрава костна и мускулна система, балансирана имунна система и пълноценно усвояване на храните, трупането на наднормени килограми се забравя!

Дайте мнение и Вие тук!

Кои продукти аквасорс са най-подходящи за изпълнението на подобни планове? Супер антиоксидант, алое фреш, коензим Q10 с хром, лесно начало паралелно с коластра колактив и комплекс течно злато (naturalenergy.bg). Изборът на продукт или съчетание от продукти зависи от индивидуалната характеристика на потребителя и, простичко казано, от амбициите за топене на килограмите.

За щитовидна жлеза

Морска енергия се нарича продуктът от водорасли на аквасорс, който се препоръчва при проблеми и заболявания на щитовидната жлеза. Композицията съдържа три вида морски водорасли – кафяви, червени и зелени, и кламатските синьо-зелени водорасли афа (estestveni.com).

Приемът на този продукт попълва потребностите на организма от желязо, бетакаротин, витамин В12, йод, калций, есенциални мастни киселини, ензими и антиоксиданти. Специалистите смятат, че присъствието на органичен йод в продукта е с положителен ефект както при хипер-, така и при хипофункция на щитовидната жлеза.

От букета водорасли червените от дъното на Атлантическия океан зареждат организма с калций, зелените внасят бетакаротин, кафявите добавят желязо и йод. Водораслите афа попълват дефицитите от протеини, минерали и антиоксиданти.

Хранителни добавки с алое вера

Алое фреш е названието на базов продукт от профила на аквасорс, който съчетава уникалното действие на алое вера с пробиотици, билки, храносмилателни ензими, биофлавоноиди и антиоксиданти, минерали и – разбира се – биокомпоненти от уникалните водорасли келп (vodorasli.com).

Предназначението на продукта алое вера от аквасорс е да улесни работата на стомашно-чревния тракт и усвояването на хранителните вещества. И същевременно – да насърчи по-бързото изхвърляне на токсини и изобщо на отпадните продукти от асимилацията.

При диабет

Приемът на продукти с водорасли от аквасорс помага за овладяване симптоматиката при диабет, за подобряване на стойностите на кръвната захар и регулиране на инсулиновото въздействие (estestveni.com).

При диабет от първи тип се подобряват стойностите на кръвната захар и по-лесно се контролира верояността от усложнения и засягане на други органи и системи. Тук съдействат продукти от рода на супер антиоксиданти, програма лесно начало, коластра, есенциални мастни киселини, храносмилателни ензими.

При диабет от втори тип помагат добавките с хром – коензим Q10 с хром, както и лайтън-ъп в съчетание с коластра и зелена енергия. Приемът на продукти с водорасли подобрява чувствителността към инсулина.

При разширени вени

Лесно начало, супер антиоксидант и комплексът есенциални мастни киселини са в състояние да подобрят кондицията и тонуса на венозната система (naturalenergy.bg). Приемът им в по-високи дози подобрява здравината и еластичността на венозните стени.

Водораслите като компоненти на всеки продукт понижават стойностите на лошия холестерол, което означава освобождаването от мастни плаки в кръвоносните съдове и подобрено кръвообращение. Така се редуцира и опасността от застойни състояния на венозната кръв, възпаления на венозни стени и появата на разширени вени.

При бяло течение

Благоприятно въздействие при бяло течение и изобщо при вагинални възпаления имат продукти на аквасорс от гамата водорасли афа и съдържащите коластра. Тяхното въздействие опира до укрепване на имунитета, подобрена антиоксидантна защита и потискане на възпалителните огнища в тялото.

Приемът на продукти аквасорс с водорасли потиска растежа на болестотворни микроорганизми и подкрепя вътрешните съпротивителни сили н атялото за ефективен оздравителен процес (estestveni.com).

При високо кръвно

Почти всички продукти от аквасорс при продължителна употреба неизбежно постигат нормализиране на високото кръвно налягане. Този ефект се дължи на първо място на въздействието на компонентите от водорасли върху мастната обмяна и регулиране стойностите на холестерина в кръвта.

Освободените от плаки кръвоносни съдове позволяват кръвообращението да се нормализира, включително в периферните кръвоносни съдове и венозната система. Богатството от ензими, витамини и микроелементи оптимизира метаболизма, освобождава тялото от токсини и шлаки и подобрява клетъчното хранене; забавя процесите на стареене и втвърдяване на кръвоносните съдове.

При това въздействие намалява и рискът от нежелани епизоди като инфаркт и инсулт (naturalenergy.bg).

Спирулина

аквасорс
Аквасорс помага за безопасно отслабване

Синьо-зеленото водорасло спирулина зарежда тялото с протеини и аминокиселини, лесни за усвояване от човешкия организъм (edna.bg). Допълнителни екстри са добрите количества бета каротин, витамин Е и В12, желязо, мед, цинк, манган и селен.

Приемът на спирулина укрепва имунната система и я прави способна да се бори с инфекции и възпаления. Потиска апетита, като същевременно тонизира и съдейства за бързо преодоляване на умората.

Предотвратява някои видове злокачествени изменения на клетките и помага за подобряване на концентрацията. Подходящ продукт в програми за редукция на теглото и за оздравяване на чревната микрофлора.

За черен дроб

Продуктите с водорасли и алое вера на аквасорс подобряват кондицията на черния дроб, но същинският продукт за черния дроб е ливър кленз (estestveni.com). Ливър кленз поддържа чернодробните функции в норма, действа оздравяващо на този важен орган и подпомага освобождаването му от токсини.

Стимулира функциите му, подкрепящи останалите органи и системи в организма; подкрепя нормалната му работа при химиотерапия и лъчетерапия. Препоръчван е при терапия със силни синтетични медикаменти или при въздействия на промишлени отрови и алкохол.

Ливър кленз съдържа екстракт от бял трън, витамини С и Е, холин, L-глутатион, йонни езерни минерали, селен.

Колаген на аквасорс

Водорасли афа и колаген са основните съставки в аквасорс продукта “Колаген плюс”. Заедно с останалите съставки – хиалуронова киселина и йонни минерали, той попълва по естествен начин колагеновия дефицит, съдейства за подобряване еластичността и здравината на съединителната тъкан, забавя процесите на стареене. Подобреното клетъчно хранене и стимулираната имунна система имат общо оздравителен и анти ейдж ефект (badetezdeavi.com).

За жлъчка

Продуктите “Алое фреш” и “Морска енергия” съдействат успешно за неутрализиране на възпалителните процеси в храносмилателната система, черния дроб и жлъчката. Дори при липса на оплаквания от възпалителен процес или камъни в жлъчката, е добре да се правят профилактични курсове с аквасорс продукти за детоксикация на организма и по-точно на жлъчката и черния дроб. Изхвърлянето на токсините и способността да не се допусне тяхното натрупване – с помощта на продуктите с водорасли – предпазва от болестни процеси и оптимизира точното функциониране на всички органи и системи (badetezdravi.com).

При анемия

За лечението на анемия много често е достатъчно да се попълнят определени дефицити в организма: обикновено това са желязо, протеини, витамини Е и В12, фолиева киселина. Добра новина: всички тези компоненти “накуп” се съдържат във водораслите афа и съществува аквасорс продукт, който позволява по лесен и безопасен начин да се подкрепи организмът (zdrave123.com). Специална роля при терапиите с водорасли афа има богатото съдържание от микроелементи, хлорофил, лесно усвоими растителни протеини.

Омега 3 на аквасорс

Аквасорс продуктът “Течно злато” съдържа ненаситените мастни киселини омега-3, 6, 7 и 9 (estestveni.com). Полезен е при бременни жени и малки деца, потребители със сърдечни заболявания и депресии, с автоимунни заболявания, преживели стрес и т.н.

При епилепсия

Водораслите афа, супер антиоксидант, зелена енергия и комплекса есенциални мастни киселини – по избор, според здравословното състояние – могат да се включат в профилактичен хранителен режим за болни от епилепсия. Идеята е да се съдейства за укрепване на нервната система, главния мозък и имунитета, да се подобри антиоксидантната защита и възможните пристъпи да се разредят. Същите продукти са полезни при необходимост от подобряване на концентрацията или за общо укрепване при церебрална пареза.

При гъбички

Аквасорс продуктите със синьо-зелени водорасли са добър компонент на комплексните терапии при гъбични инфекции. Мобилизират съпротивителните сили на организма за устойчивост и преодоляване на инфекциите. Водораслите помагат на тъканите да се освободят от възможни слузни натрупвания, които са условие за инфекции от различен характер. Подсушаващите въздействия на водораслите променят средата и я правят неблагоприятна за растеж на патогените (zdrave123.com).

При инсулт

При инсулт (и инфаркт) по ясни причини се нарушава кръвоснабдяването и храненето на отделни зони от органи и части от тялото. Това не позволява да се оползотворят всички шансове за възстановяване и следва инвалидизация. Аквасорс продуктите могат да променят картината, като съдействат за възстановяване на нервните пътища и кръвообращението в максимална степен. Съдействие в тази посока оказват продуктите с водорасли афа, есенциални мастни киселини, коластра и супер антиоксидант с пикногенол. Благоприятната за оздравяване прогноза се дължи на подобрената кондиция на малките кръвоносни съдове и оптимизираното хранене на главния мозък с кислород (vodoraslibg.dir.bg).

За Марта Савова

Марта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: [email protected]За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

разбиване на камъни в жлъчката с ултразвук

Разбиване на камъни в жлъчката с лекарства и ултразвук

Доскоро единственият начин за лечение на жлъчнокаменната болест (камъни в жлъчката) е бил хирургичният. Но …

3 Мнения

  1. Натурално

    Много хубава статия, браво. Точно каквото търсих!

  2. д-р Петър Найденов

    Вече 20 години комбинирам хомеопатия с АкваСорс при деца и резултатите са прекрасни. Препоръчвам коластрата и водораслите на АкваСорс на всички родители. и искам да ги уверя, че така децата им ще са по-здрави, а те по-спокойни. Особемно в комбинация с хомеопатична детокс терапия, която чисти организма от поразиите, нанесени от ваксини и лекарства.

  3. Миглена

    Здравейте.Искам да попитам имат ли токсичност водораслите АФА,че са ми препоръчани за остеопороза,а четох, че били токсични.И какво бихте ми препоръчали при екстрасистоли и сърцебиене.В момента вземам лесно начало.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *