Лечители билкари и биоенерготарепевти: Емил Елмазов, Васил Канисков,
За лечение с енерготерапия при тежки болести, при хазарт, шипове,

Саркис Инджиян, Никола Стоянчев и др. големи лечители и енерготерапевти на България. Справочник

Лечители билкари и биоенерготарепевти: Емил Елмазов, Васил Канисков, Славко Матанович, Саркис Инджиян, Никола Стоянчев и другите. За лечение с енерготерапия при тежки болести, при хазарт, шипове, алопеция и косопад, безплодие, псориазис, щитовидна жлеза, на очи и диабет

Медицината на 21 век е високо технологична в диагностиката и лечението. Но и сега мнозина прибягват до помощта на лечители, считайки ги за много по-резултативни и безопасни.

Алтернативните методи или не се признават от медицинското общество, или се приемат като полезно, но все пак слабо в ефектите си допълнение. Под един знаменател се слагат диетични добавки, растителни препарати, специални чайове, масаж, енергийно лечение и духовно изцеление.

Някои по-разпространени видове нетрадиционна медицина представяме в таблица.

подходи на неконвенционалната медицина
Фитотерапия (билкарство)лечение чрез активните вещества в растенията – директно или преработени на капсули, тинктури и др. форми
Енергийна терапияизкуство за освобождаване на клетките и за балансиране на енергийното поле. Освобождават се потискани емоции, стари травми и енергийни блокажи
Рейки и др. енергиипредаване на целебна енергия, на жизнени сили. Изцеляват на физическо ниво и съдбата
Хомеопатияработи със силно разредени активни вещества – органични и неорганични, сведено само до информация за тях
Мануални техникихиропрактика, акупунктура, чакръкчийство, акупресура и други техники, при които се въздейства на определени части от тялото за цялостното му оздравяване
Йога и медитациясредства за духовно лечение като начин да се излекува и тялото

Това ли практикуват най-добрите лечители в България, за които хората се редят на опашка и записват часове седмици по-рано? За някои от тях се знае, че са билкари, природни лечители, но за други не е съвсем ясно какви методи използват. Те са част от тяхното тайно знание.

Топ 5 на най-добрите лечители

Славата им се предава сред пациентите. Разказва се за разрешени случаи и чудодейни изцеления. Те не публикуват реклама, нямат свои страници в нета, които да ги прокламират. Намирането на лечителя е част от процеса на излекуване – всеки пациент намира правилния за себе си лечител, когато трябва.

Саркис Инджиян

Аз не лекувам, аз помагам на тялото да се възстанови. Не съм врачка, не виждам миналото и бъдещето, казва Саркис Инджиян.

lechiteli-01
Енергийна и био терапии – модерните направления в алтернативната медицина

При него леки случаи няма. Търсят го болни от рак, на които са отнели надеждата за смисъла от по-нататъшно лечение. Определят го като ултрасензорния медиатор, той самия – като екстрасенс. Работи с енергия, която контролира и насочва за лечение. Това е балансирана енергия, която не вреди и не предава негатива от ежедневието на лечителя.

Инджиян е възпитаник на руска школа за енергийна терапия. Неговите сензори са изострени и той чувства аурата на човека, проблемите в тялото му. Диагностицира като рентен, без докосване.

Сам обяснява как: чувства го като аномалия в електрическото поле на органа. „Хваща“ проблемната зона, но не може да постави точна диагноза. За тази цел праща пациентите на лекар, за да бъдат официално диагностицирани, и след това започва лечението.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма

Как лекува: Саркиз отрича да лекува. Обяснява, че само насочва енергията, с която помага на тялото да се възстанови. Лечението е съвместна работа с болния.

„Принципът на моята работа е не аз да върша някаква работа, колкото помагам на тялото да се възстанови. Работя с ръце, с трето око, с излъчване от моите чакри. Аз не лекувам, аз помагам, работим заедно. Когато човек влезе в кабинета ми, той е с разбъркана аура, защото се е срещал с хора и те са му дали отражение. Минава през пирамида и с малко помощ от мен аурата му се балансира и тогава може да се работи“.

Къде лекува? Контакти

Кабинетът му е в софийския квартал Младост 1А, на партера на блок 524. Телефоните, които се разпространяват сред болните, са 0897770203 и 0885604860. За връзка с него работи и следният имейл: [email protected],

Видео: предаване на Нова ТВ за лечителя.

Мнения и отзиви

В предаването на Нова ТВ няколко пациенти застават с лицата и историите и заявяват: Аз се излекувах. Аз нямам рак.

Благодарни хора пишат и във форумите в интернет. Има и недоволни, а също и възмутени най-вече от цената на лечението или заради факта, че изобщо има цена.

Вижте още мнения и оставете отзива си ТУК в нашия форум

Никола Стоянчев

Той не лекува, лекува Бог. Наричат го феномен и чудотворец. Той пък казва за себе си, че има духовна дарба, а не целителска. Вярва, че и болестта, и изцелението са по Божия воля. Затова няма и нелечими болести. Работи с хора от 23 г.

Как лекува Никола Стоянчев: той помага да се възстанови връзката на човек с Бог. Физическото обяснение е, че всяка клетка съдържа безкрайната енергия на Бога и неговия потенциал.

При контакта си с болен Никола създава връзка с него и разбира диагнозата му, както и какво му влияе върху здравето. На практика вижда цялата му същност. От своя страна болният също има физически усещания от това взаимодействие – затопляне или изстудяване, вибрации или спокойствие.

Стоянчев е един от малкото лечители с официален сайт. Той работи с групи от хора, които се събират в зали. Срещите се обявяват на сайта му с няколко месеца напред. Има и телефон на организатор, при когото може да се запише участие.

В София приемната му е на площад Славейков 11, на четвъртия етаж. Там той приема по три часа сутрин и следобед. Телефонът му е 0899188827.

Видео: Стоянчев за лечението от Духа.

Емил Елмазов

Днес Емил е покойник, но все още държи мястото си сред най-известните и добри лечители на България. Накратко за него, с уважение към дейността му.

Д-р Емил Елмазов диагностицираше по ирисите и лекуваше с билки. Слабо е да бъде наричан просто билкар – той бе задълбочен изследовател на лечебните растения и тяхното прилагане за изцеляване. Създаде и работи в резервата Билкария в Стара планина.

Видео: Елмазов за лечението с молитви и билки.

мнения, отзиви, коментари, форум

Васил Канисков

Той е представител на билкарите и изследователите на билките, въпреки че по образование е инженер. Вярва, че природата е дала достатъчно оръжия за излекуването на човека дори от най-страшното – рака.

Канисков вярва повече на активните растителни съставки, отколкото на химическите лекарства. Описва билки и диагнози, при които се прилагат. Има отделна книга за рака, намирайки важни растителни видове точно за него (есенен минзухар, зимзелен).

За жалост не можем да кажем къде днес практикува Васил и дали въобще приема пациенти. От няколко години той не дава интервюта, не записва видеа и не се афишира. На два-три пъти променя местожителството си. Сайтът му не функционира. Последно отговаря на 0889391294.

Още ТУК: За Васил Канисков и специалистите по фитотерапия. Веселин Иванов от Пловдив, Дончо Тонев и др.

Видео: лекция на Васил Канисков за здравето.
Иван Божилов

Сред „големите петима“ влиза и един рейки мастер. Работи и с енергията Каруна. Извършва енергийни масажи и енергийно хармонизиране. Практикува в София, на бул. „Иван Иванов“№66. Отговаря на тел. 0899344451 и 0876666554, както и на имейл [email protected]

Иван Божилов има семпъл интернет сайт, на който са качени сертификати, снимки и заключения от изследвания на неговите енергийни способности. Там са публикувани и доста лични истории на болни, които са оздравели след енергийните сеанси на лечителя.

Лечител за хазарт

Зависимостите попадат в сферата на действие на ясновидците, маговете, екстрасенсите и ходжите. Решение срещу хазартно пристрастяване предлагат маг Гергана, ясновидка Александра, маг Вили, ходжите Ведат, Мерием, Дениз от Сливен, ясновидката Мария Асенова.

Афишираният като най-млад лечител по Корана Алейдин Тахиров от Смолян е специализиран в зависимостите – спрямо спирта, хазарта и наркотиците. Лекува също от психически състояния, които водят до пристрастяване като стрес и депресия. Разваля магически въздействия, които са станали причина за любовта към хазарта. Не работи за рак и диабет.

Алейдин отваря временни приемни из страната и отговаря на телефон 0876175800.

При хазарт помага още лечителят Христо Данев, специализиран в тежки, генетични и психически отклонения. Той работи с билки, изготвя собствени оригинални билкови сборове.

Специалистите от https://bookmaker-ratings.bg/ препоръчват при хазартна зависимост да се подходи глобално – да се използват заедно методите на класическата и неконвенционалната медицина.

Тези две направления намират пресечна точка при д-р Александър Канчелов. Той присъства в книгата на най-добрите български лечители и работи в център по зависимости. Ръководи специализирана болница за лекуването на зависими. Открива се на тел. 028655148.

Народни лечители билкари

Терминът е фитотерапия, а народното название – билкарство. Билкарите познават скритите сили на лечебните растения и как да лекуват с тях. Създават целебни комбинации на спиртна или водна основа. От времето на Петър Димков са уважавани и търсени, но в последно време изостават пред енергийните и духовни лечители.

Митко Димитров

Митко е потомствен билкар. Родовата история пази информацията за 4 поколения народни целители, помагали на хората през последните 300 години. Мъжът на солидна възраст живее в ямболския квартал Златен рог, в апартамент 61 на блок №13. Връзката с него е възможна и на номер 0888/262314.

Димитров диагностицира с помощта на парче метеорит. С негова помощ открива и помага на пациенти с рак, алергии, дискова херния, множествена склероза, вирусни и инфекциозни състояния. Предписва изчистване на червата. Има лечение за по-леки състояния като косопад, липса на апетит, за подкрепа на имунитета.

Видео: Чакръкчията Хасан Али Осман.

Георги Андонов

Той живее в Омуртаг. Членува в професионалната организация на билкарите. Цял живот е бил такъв. Вече е над 70 години, а се вълнува от билките от дете. Първо се е учил от билкарите в родното му село Пиринец. По онова време в селото идвал Петър Димков, събирал децата и им показвал билки. Така се запалила искрата и у Георги.

Георги се отнася към билкарството с уважение и респект. Вярва в силата му да излекува всичко. Страда, че я принизяват пред тибетската медицина например, която е просто народната медицина на тибетците. Смята, че трябва да се практикува само от обучени и сертифицирани хора. Към момента такива в България са само 40 души, не повече, макар във всяко село да действа по някой народен билкар.

Георги Андонов лекува кожни, ревматични и мускулни патологии, дископатия, простатит, разширени вени и много други.

Приема в Омуртаг, телефонът му е 0895111148.

Други

В групата на билкарите има самоуки лечители и дипломирани доктори. Обединява ги вярата в растенията.

 • Веселин Иванов от Пловдив първо се доверява на китайската медицина, но бързо „обръща“ към българската. Остава му само прякора Китаеца. Приема в кабинета по акупунктура на ул. Коперник 27 под тепетата.
 • Д-р Александър Койчев е със солиден опит в нефрологията, но използва и силата на билките. Лекува главно патологии в отделителната с-ма. Кабинетът му е в София на ул. Д. Манов 17 (тел. 0889150150).
 • Д-р Димитър Пашкулев изготвя и продава кремове и препарати на билкова основа. Създал е няколко лечебни комбинации по основни проблеми, които предлага като универсално решение. Има сборове за имунитет, срещу стрес и за оздравяване на косата. Рязко дава индивидуални консултации и никога в спешен порядък. Телефонът му е 0888214483.
 • Д-р Атанас Михайлов познаваме от екрана, той не пести сили и знания, а ги разпространява безплатно. Работи по методите на фитотерапията и на хомеопатията. Може да ви види в кабинета си на столичната улица „Милин камък“ 63 или да ви чуе на тел. 02865 11 82.

Видео: д-р Атанас Михайлов дава съвети за предпазване.

 • Пламен Бенински става известен с рецептите си за псориазис и с готова комбинация за лекуване на тази патология. Негови формули се разпространяват и изпълняват и от други билкари. Този и други негови чайове се поръчват на тел. 0988902880. Има издадена книга за самолечението и стреса. Диагностицира по биорезонансния метод.
 • Дончо Тонев лекува шипове и четири ключови болести на съвремието – алергии, депресии, неврози и паник атаки. Има прекрасни рецепти срещу цистит и язва. Сам събира билки и приготвя от тях готови лечебни препарати. Телефонът му е 0898764868.
 • Любен Пенков от Сливен е потомствен билкар, но развива билкарството по съвременен начин. Отваря Билкарница, в която лечебните сборове са широко достъпни и лесно откриваеми за нуждаещите се.

Лечители с биоенергия. Биоенерготерапевт

Биоенерготерапевтите обладават огромен енергиен потенциал и знания, с които възстановяват енергийния баланс на човека, изцеляват от различни заболявания, връщат душевното спокойствие, късметът, любовта и щастието, пазят от негативна енергия.

Биоенерготерапевтите въвеждат в порядък енергийното поле на болния, откриват в него скрити резерви за възстановяване на поразения орган. Действат със свое поле върху акупунктурни точки. Ефектът от работата им е сравним с иглотерапия и масажа, съчетани със загряване.

Дайте мнение и Вие тук!

Накратко, това е лечение без ръце, с помощта на биополе. Диагнозата също се поставя без докосване, чрез улавяне на енергетиката на пациента. Целителят стартира в болния организъм естествени процеси, заложени от природата, предизвиква самоизцеление.

Освен на физическо ниво, въздействието е и върху личността и характера. Болният променя отношението към себе си, тялото си и към другите. Пробуждат се стереотипи на здравето, премахват се стереотипи на болестта.

Това представлява науката биоенергетика, а лечителите в този метод го моделират според собствените си способности. Затова биоенергийните лечители не си приличат особено и всеки от тях е със собствен облик.

Славко Матанович

Хърватинът Славко първо е бил пациент и така се запознава с биоенерготерапията. След като бива излекува, минава през обучение и става преподавател. Работи в различни страни в Европа, идва редовно в България.

Посещенията му се обявяват, те са в различни градове. Желаещите се записват и го очакват за лечебните сеанси. У нас е обучил Ивелина Дусова, която също вече има успехи в индивидуалната си практика.

Видео: Славко пред БНТ.

Божидара Христова

Фирмата й е наречена „Божи дар“, помещава се на „Пиротска“ №5 в столицата, офис 21. Божидара съчетава биоенергийното лечение с нумерология, астрология, восъколеене и други нетрадиционни методи. Балансира енергията не само на хора, но и на места и помещения.

Диди Атанасова

Диди Атанасова е медицинска сестра, която над 10 г. лекува самостоятелно с био поле и билки. Точният метод й се спуска от Висшия разум, според конкретния случай. В публикации я определят като очи-скенер, защото вижда органите и разпознава болестите.

Самото енергийно лечение представлява зареждане с енергия. Атанасова лекува почти всички болести с много малко ограничения – не се заема с раковоболни след втори стадий и не лекува епилепсия и ДЦП при възрастни.

Косьо Любенов

Косьо е билкар и енергиен терапевт. Работи с космическа енергия, обучавал се е по метода на архангел Ханиел. Комбинира с билки и мехлеми на природна основа. . Скенира хората без докосване и ги учи да се освобождават от негативи, запечатани в клетките.

Живее в Стара Загора, но води курсове из страната и изнася лекции по покана и организация от желаещи. Автор е на книга за лечението си. Отговаря на 0885543253.

Христо Данев

Данев е парапсихолог, вижда невидимото за очите. Получава вътрешна визия за човека, открива  заболяването и посочва метода за лечение. Отдава нарушенията в тялото на нарушена биоенергия. Той самият има мощно биоизлъчване, чрез което контактува с космическа енергия.

75-годишният лечител живее и приема в с. Две могили, Русенско. Телефоните му се 081412428 и 0886766786.

Дания Начкова

Способностите й са разкрити от Ванга преди трийсетина години, а от 15 г. тя почти не спи, медитира и се зарежда за нови сеанси с нуждаещите се. Дания е биоенерготерапевт с международна диплома.

Работи в Плевен, където я наричат Лечителката.

Дарбата й е наследствена, предава се по женска линия. Контактува с покойната си баба, която й диктува билкови формули за лечение. Непрекъснато се обучава на нови енергийни техники. Лекува с молитви и със свещени слова от Библията.

Консултира и по телефона. Повече за нея и контактна информация ще видите ТУК: Коя е Дания и как помага.

Георги Петков

Георги е ясновидец и духовен учител. Лекува с мантри и молитви, като организира сеансите си на силно енергийни места, например на Кръстова гора. Работи около 20 минути с желаещия, с ръце или от разстояние. За съвременният вирус казва, че е даден Свише, за да станем по-добри и да се пречистим. Телефонът му е 0885138573.

Видео: духовният лечител Георги Изворски.

Други

Георги Борисов съчетава чакръкчийство с биолечителство и радиестезия. Работи добре и с билки, учил се е от известния Владимир Божнаков. Отговаря на 0887637664 и 0899930709. Приема в Благоевград на улица Орфей 3.

Неда Терзиева има способността да цери с ръце и вижда събития от близкото бъдеще. Способностите й са открити още в детството и са изследвани. Има музикално и психологическо образование, а после овладява радиестезия и други методи.

На сайта й Енергиен свят ще видите методите, с които лекува в момента – биоенергийна терапия, диагностика на аурата и квантова диагностика, рейки, терапии с кристали, минерали и оргонити. Освен това е сертифициран хипнотерапевт.

Цените й са ясни, в сайта е публикуван точен ценоразпис. Практикува в приемна на ул. Старата чешма №6 в с. Герман. Отговаря на тел. 0877721282.

Албена Стефанова работи с енергийното поле на клиентите си и подкрепя самовъзстановителните способности на тялото. Възстановява при проблеми на всички нива, включително духовно. Работи и от разстояние. Провежда лечение в необходимия брой поредни дни, като всеки сеанс е до 1 час. Албена е ученичка на хърватина Славко Матанович. Живее и практикува във Велико Търново.

Мирослав Недялков е изучавал биоенергийната терапия в хърватския институт по интегрална медицина. Работи чрез контакт между ръце и болен орган. Трансформира вселенската енергия и я предава на нуждаещия се, за да повиши жизнените му сили. На страницата му във Фейсбук обяснява по-подробно метода си на изцеляване. Според него болестите са лечими, но не и всички хора, заради твърдите си убеждения и нежеланието да се променят. Отговаря на 0898735227.

Веска Александрова използва малко известни методи – Кармично анулиране и Лечение на Сътворението. Прочиства душата от сътворението й до момента, дава напътствия за духовно развитие. Освен това прилага дистанционно и лично традиционното рейки. Намира се на тел. 0876797013.

Марин Минчев усеща болката на човека и така диагностицира проблема му. „Хваща“ дисбаланса, преди да се прояви на физическо ниво. Вижда миналите превъплъщения и в бъдещето, но предпочита да работи по енергиен път. Някои неща просто ги знам, някои неща ги виждам, обяснява в едно предаване биоенерготерапевтът. Знае продължителността на живота на дадения човек, но предпочита да не дава такава информация.

Видео: участие на Марин Минчев в предаване на телевизия Българче.

Д-р Виолета Ботева комбинира медицинско образование с нетрадиционните си способности. Тя обладава силна енергия, която предава през ръцете си. Чрез енергийна терапия провокира оздравяване на всички тела, включително на духовно ниво. Има над 20-годишна практика и много благодарни хора, на които е помогнала с комбинацията от традиционна и нетрадиционна медицина.

Биоенерготерапевтът д-р Ботева говори пред Стойчо Керев.

Народни лечители на рак

Мнозина от визираните дотук лечители работят с раковоболни. Такива са Васил Канисков, който лекува 8 вида рак, и Саркис Инджиян, който се ангажира с раковоболни в последния стадий на болестта. Сега ще добавим още някои имена.

Иван Желев

Той се прочува с авторска отвара против рак. Билкар е, но не продава формулата си. Тя не е универсална, а трябва да се коригира според конкретните нужди на дадения пациент. Казва, че ефектът от лекарството му се проявява за 24 часа. Отговаря на тел. 0886797290.

ТУК подробности за отварата на Желев, който по професия е инженер.

Димитър Скендерски

Откриват му три тумора. Сам ги стопява с уред, който открива в мазето си. Негови критици твърдят, че уредът е просто зарядно за акумулатор. Има негативни отзиви на посетили го най-вече относно цената на услугите ми. Самият Скендерски отговаря на критичните коментари доста грубо.

Още имена, които се свързват с диагнозата рак:

 • Георги Петров от с. Радуил до Костенец – ирисов диагностик и билкар. Тел. 071292095;
 • Никифор Минков скенира посетителите си и открива проблема. Приема в кюстендилското село Драговщица на ул. Кокиче 8 само вечер между 17 и 19 часа. Тел. 088847998;
 • Митко Димитров – билкар, лекува и с промени в храненето. Смята, че лукът и медът провокират развиването на ракови образувания. Предпочита захарта пред пчелния продукт. Народният лечител практикува от 40 г. в Ямбол;
 • Стайко Стайков лекува с рейки енергия от 25 г. Тел.  0888521789.

Лечители екстрасенси

Трудно е да отличим екстрасенсите от ясновидци, биоенергийни лечители и други, които използват енергия и вътрешно виждане. Тези понятия се смесват. В днешно време думата екстрасенс не е така модерна, както беше преди двайсетина години. Някои ги взимат за врачки, други за чудотворци.

Ще визираме някои лечители, които са получавали такава титла, без да определяме дали те в действителност са екстрасенси или не.

Софийското село Кривина се свързва с двама лечители – Красимир Петков и д-р Милчо Игнатов. Единият е ясновидец и енергиен терапевт, а вторият – нещо средно между лекар и чакръкчия, както се изказва негова пациентка.

Красимир Петков получава напътствия Свише, нарича ги Откровения. Ясновидец и лечител с ръце. Цери рак, като поставя ръце върху тумора. Живее в Ботевград. Телефонът му е 0893950295.

Видео: телевизионно участие на Красимир Петков с негови предсказания.

Д-р Игнатов от Кривина

Малкото му име е Милко. Практикува на ул. Люляк 2 (по този начин го различават от другия лечител). Занимава се главно с опорно-двигателни и ставни проблеми. Отблокира с масаж и лекува с билки и мехлеми.

Лечители на шипове, алопеция и косопад

Когато се говори за шипове, веднага се цитира прочутата рецепта на дядо Владо – билкаря. Става въпрос за мехлем, забъркан от чесън, морска сол, свинска мас, йод и осветителен газ.

Със собствена формула работи Бойко Бойков от Стара Загора, който комбинира природни рецепти с духовно лечение. Добри резултати има Дончо Тонев, който налага компреси на вълнена основа. Чакръкчията Георги Борисов лекува не само шипове, но и плексити и дископатия. Други имена в областта са Румен Димитров и бай Димо.

Успешни лечения на косопад и оплешивяване дават Caшo Cepгилoв oт Πepниĸ, Πлaмeн Димитpoв oт Чиpпaн, д-р Милева от София.

Лечители на безплодие, псориазис

В сферата на безплодието се спрягат имената на Дончо Тонев, Еньо Миланов от Симеоново, Георги Андонов от Омуртаг, Митко Димитров, дядо Иван Иванов от Хисаря с неговия мехлем от язовец.

Псориазис лекува Владимир Найденов, който е фармацевт. Открива екстракт от билки, който патентова. От Пазарджик е. Бойко Бойков от Стара Загора се справя с рядката разновидност на псориазис по ноктите. Рецепти за това заболяване дава и проф. Мермерски. Друг лечител с успехи в премахването на псориазис е Георги Андонов от Омуртаг.

Лечители на щитовидна жлеза, на очи и диабет

Щитовидна жлеза лекуват Саркис Инджиян, бай Тончо от Гълъбово, Косьо Любенов от Стара Загора. За очите и ендокринните патологии като диабет множество билкари дават свои формули. Има специални рецепти за катаракта и глаукома.

Вижте и ТОВА:

Къде има билкова аптека в София, Пловдив, Варна, Бургас и др.? Класация

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

5 Мнения

 1. Нино Сашев

  Аз множо харесвам Никола Стоянчев. Той спаси възрастния ми баща от смърт след тежко прекаран инсулт. Човекът е езотерик и много си разбира от работата. Препоръчвам. Ако някой лечител каже, че човекът няма душа, не става този лечител, за нищо не става. За щастие Никола Стоянчев не е от тези гадове-марксисти.

 2. Ивайла Иванова

  Четох в бг-мама грозни неща за Саркис Инджиян и много похвали от успешно излекувани. Майка ми е раковоболна и е много зле и мисля да я заведа при него. Надявам се нападките да са от конкуренти!

 3. Никола Панайотов

  Никола Стоянчев работи с биоенергии, уникален е. Бях на негово събитие и си тръгнах дълбоко променен. Той ми отвори очите за душата и че трябва да се грижим за нея, не толкова за материалните неща.

 4. Виктория Попова

  Славко Матанович от месеци не е идвал в България или поне аз не намирам обяви за негови терапевтични сесии. Някой ако знае, да публикува място и телефон за записване, моля!

 5. Бяхме с майка ми при г-н Инджиян и съм безкрайно благодарен за помоща му.Майка ми е в прекрасно здраве в момента.Препоръчвам го горещо!Благодаря Ви,Саркис Инджиян!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.