Дамско облекло спорт damsko-obleklo-sport
Дамско облекло за спорт

Спортно облекло, което всяка жена трябва да притежава не само по време на пандемия

От вече повече от година новото „нормално“ представлява да прекарваме вкъщи по-голяма част от времето си.

Обстоятелствата дадоха началото на така наречената „Ковид“ мода, изразяваща се в засилено търсене на удобни дрехи, в които да се чувстваме комфортно.

Естествено комфортът се състои не само в усещането, но и във визията, ето защо е важно и домашните ни дрехи да изглеждат добре и да ни придават самочувствие. В днешната статия ще разгледаме кои са задължителните спортни екипи, които всяка дама трябва да притежава.

За спортните натури

Затворили са фитнесите и сте принудени да тренирате вкъщи? Затворени сте вкъщи и сте решили, че е настъпил моментът, в който най-накрая да започнете да тренирате? Независимо от кой тип сте, определено имате нужда от мотивация. Доказано е, че нов уред или спортен екип увеличават интереса към тренировките, затова и решението на проблема с липсата на мотивация може би е именно нуждата от ново облекло за йога или пилатес. Можете да откриете чудесни предложения за удобни и красиви екипи на следния линк – https://www.bolf.bg/bul_m_Дамско-облекло_Дамски-спортни-комплекти-14987.html

Най-подходящите екипи за фитнес у дома са тези от клин и суитшърт с цип – клинът прилепва плътно по тялото и не ограничава движенията, а горната част позволява да бъде свалена бързо ако ви стане прекалено топло, без това да прекъсва серията ви от упражнения. Ако пък обичате да тичате сутрин в парка, не забравяйте да си изберете суитшърт с качулка, за да сте защитени в случай на лошо време.

Почитателите на колоезденето и ролерите е добре да се ориентират към комплект от свободни къси панталони и тениска за максимален комфорт. Препоръчително е цветовете на екипите да са ярки, за да се забелязвате отдалеч ако преминавате през натоварени пътища.

За любителите на пътешествия

Когато сме на път е също толкова важно да се чувстваме комфортно, колкото и когато сме вкъщи. За разходки сред природата препоръчваме свободно анцугово долнище и суитшърт с качулка и широки джобове, в които да съхранявате дребни неща от първа необходимост на една ръка разстояние. На пазара се предлагат разнообразни модели анцузи, но е добре да изберем такъв, който се регулира с връзки в талията за максимално удобство.

За домошарите

Когато сме си у дома, имаме навика да изглеждаме по-неглиже с оправданието, че няма кой да ни види. Тази посока на разсъждения е погрешна, защото има един единствен човек, заради когото трябва да се стараем да изглеждаме добре, и това сме самите ние. Ето защо е важно дори домашните ни дрехи да изглеждат свежо и модерно – комфортното облекло също може да изглежда красиво. Свободен спортен панталон и тениска или блуза с дълъг ръкав от мека и приятна памучна материя могат да ви накарат да се почувствате специална дори релаксирайки на дивана без грим и с рошава коса.

Дайте мнение и Вие тук!

Ако работите от вкъщи и не можете да си позволите да водите бизнес срещи облечени в суитшърт, това не означава, че спортните екипи не са подходящи за вас. Не забравяйте, че камерата снима само горната част от тялото ви – дори да сте облечени в официална риза, това не ви задължава да се лишите от комфорта на памучното долнище на анцуг.

Оказва се, че всеки има нужда от удобен спортен екип, независимо дали е спортна натура или почитател на стоенето на дивана с купа пуканки в ръце. Препоръките ни ще ви помогнат да подберете правилният модел за вас, но не забравяйте, че наравно с красотата на избраната дреха е от значение и дали тя е в подходящия за вас размер. Дори и да сте почитатели на по-широките дрехи, внимавайте при избора на долнище.

“Фигурин

Не е фатално суитшъртът ви да е един размер по-голям, но това не важи за анцузите – най-сигурно е да заложите на модел с връзки, за да може дори при евентуална промяна в теглото, да можете отново да го носите. Ако пазарувате онлайн, задължително избирайте дрехи от сайтове, които предлагат връщане на продукта и замяната му с друг размер. И най-важното – пазарувайте спортни екипи, които пасват на вкуса ви, за да се чувствате възможно най-уверени в тях!

За Радост Ангелова

Радост Ангелова е редактор и репортер в множество национални и регионални вестници и електронни медии с над 30 години стаж в областта на здравеопазването, социалните политики и бизнеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *