Колко струва хирургическа пластична операция?

В днешно време хората имат достъп до много по-напреднала пластична хирургия и често се подлагат на козметични операции.

Въпреки развитието в технологичен и медицински план, подобни операции и процедури все още са доста скъпи. Независимо от цената на дадена процедура, има случаи, в които подобни интервенции са необходими по медицински причини и хората трябва да се сдобият със средства, за да се подложат на тях.

В зависимост от сложността на процедурата цената може да варира, но средната цена за по-леки операции е около 3 000 лева. За да сте по-добре информирани за цените на пластичната хирургия у нас, погледнете списъка, изложен по-долу. В него са изброени най-често търсените процедури и приблизителна стойност на намесата:

 1. Филъри за устни – една от най-популярните и достъпни процедури е естетичната корекция на устните с филъри. Тази интервенция струва около 500 лева.
 2. Липосукция – тази процедура варира като цена спрямо различните зони, на които се прилага, но липосукция на двойна брадичка например струва приблизително 600 лева.
 3. Отопластика или корекции, свързани с ушната мида – операциите на ушната мида обикновено протичат по-бързо, затова и средната цена за подобна услуга варира между 900 и 1 200 лева.
 4. Ринопластика или хирургични процедури, свързани с носа – подобни интервенции обикновено струват между 1 000 и 3 000 лева.
 5. Уголемяване/намаляване на бюста – операциите на бюста обикновено изискват повече работа и медицински материали, затова и средната цена за такава операция е около 3 000 или дори 4 000 лева
 6. Фейслифтинг – това също е много популярна пластична операция, но за успешното й изпълнение са необходими поне 5 000 лева.
 7. Моделиране на клепачите – тази интервенция е сравнително нова тенденция в пластичната хирургия, затова и цената на подобна операция може да достигне до 2 800 лева.
 8. Онкопластична хирургия – това е най-скъпият вид процедури, предлагани от пластичните хирурзи, защото подлагането на подобна интервенция не е по личен избор, а по медицински причини. Отстраняването на ракови образувания от пластичен хирург може да достигне цена от близо 9 000 лева.

Разбира се, това не са суми, които всеки може да си позволи да отдели от месечните или годишните си доходи. Полезен помощник при подобни ситуации са фирмите за бързи онлайн кредити. Фирмите за бързи кредити предлагат атрактивни условия и бързо одобрение, за да може хората, които имат нужда от спешна финансова помощ, да разчитат на тях.

Демир бозан билки за бъбреци

пластична операция колко струва - 01Пластичната хирургия е тежка професия, защото хирургическите намеси, необходими при повечето процедури, са продължителни и трудоемки. Това оправдава и цената на подобни интервенции. Важно е да се отбележи, че пластичната хирургия е организирана в строго определен график, което означава, че дори даден пациент да няма финансовата сигурност да може да покрие разходите при записване на час за операцията, винаги има опции за осигуряването на допълнителен доход.

Един от най-лесните и бързи начини за намиране на допълнителни финанси преди пластична интервенция са онлайн кредитите. Взимането на заем от фирма за бързи кредити отнема значително по-малко време от тегленето на кредит от банкова институция. Тегленето на онлайн кредит е бързо и ефективно. Процесът по одобрението е значително по-лек от този при банковите институции, а някои фирми предлагат и промоционални условия за първи заем. В комбинация, тези фактори правят тегленето на онлайн кредит една от най-достъпните опции за набавяне на допълнителните финанси, необходими за пластична операция.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Колко струва хирургическа пластична операция?

 1. Статията за пластичната хирургия ли е, или реклама на онлайн кредитите?!?!?
  Който е решил за си пусне брада, ще намери начин да си купи гребенче!
  Има и още една поговорка: Дай на гладния да се наяде, не му търси място къде ще с***

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *