Кои са най-ефикасните хомеопатични капки за нос?

Mоже да си приготвим и сами ефикасни хомеопатични капки за нос

Понякога сигурно ви писва от непрекъснатото вливане на капки за нос, за да спрете хремата. Но то не помага. Решението се крие в хомеопатични капки за нос. За да прилагате подобно лечение обаче трябва да се посъветвате с хомеопат, който пък да прецени вида на хремата и секрецията. Тогава ще може да се вземе и решение относно това какви препарати да ви се изпишат.

Важно е да отбележим, че хомеопатичното лечение отдавна е намерило място в битката с острата хрема. Хомеопатията стимулира реактивните защитни механизми на организма. Медикаментите от този калибър са напълно безвредени и нямат никакви странични действия. Правилно подбрани, те позволяват бързо овладяване на симптомите и отзвучаване на болестния процес.

Препаратът „Homeoplasmine“ на „Boiron“ е сред най-използваните хомеопатични капки за нос от хората. Слагат се два пъти дневно. „Sambucus nigra 5 CH“, който се приготвя от бъзови цветове, също е ефикасно средство.

Фигурин лесно отслабване диета 10 килограма
хомеопатични капки за нос

Ето кои са най-ефикасните хомеопатични капки за нос

Хремата може да се овладее и чрез следната рецепта. Смесвате 10 мл физиологичен разтвор и 5 капки клеева тинктура. Слагате през половин час по 2-3 капки в ноздрите си и ефектът няма да закъснее.

Положително действат и капките, които са приготвени от лайка. За целта взимате една супена лъжица лайка и 1 чаена лъжица мед, които впоследствие се варят в 100 г вода. Прецеждате и от получената отвара капвате по 3-4 капки във всяка ноздра 5-6 пъти дневно.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Кои са най-ефикасните хомеопатични капки за нос?

  1. Хомеопатията е измама, базирана на псевдонаука и човешкото незнание. ХОМОЕПАТИЯТА НЕ :ЛЕКУВА ПОВЕЧЕ ОТ ПЛАЦЕБО!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *