Операция на дискова херния – има ли риск?

Много хора си мислят, че операция на дискова херния носи риск, но това не е така

Операция на дискова херния. Звучи ли ви страшно? На много хора им се налага да минат през това изпитание, в случай, че получат сериозни проблеми с гръбначния стълб. Мнозина страдащи обаче се плашат и отказват да легнат под скалпела. Koeто може да се окаже фатална грешка…

операция на дискова херния

Не се страхувайте от операция на дискова херния

Няма никакво основание да се притеснявате от операция на дискова херния! Интервенцията може само и единствено да облекчи болките ви и да направи животът ви занапред доста по-лек.

Разбира се, необходимо е след операцията да спазвате прилежно лекарските съвети и да поработите с желание за пълното си възстановяване.

Образуването на дискова херния може да се получи от непохватно движение или стресов момент от ежедневието ни. Не забравяйте, че всичко може да донесе силна болка и прищипване на хернията. Специалистите предупреждават, че и едно най-просто кихане може да провокира неприятната ситуация. Невероятно, но факт?!

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Предразположеността на даден човек към дискова херния обаче може да се предава и по наследство. При всички случаи се грижете добре за вашия гръб и се старайте да му давате почивка, ако ежедневието ви е натоварено или работата ви му влияе пагубно.

След операция на дискова херния ви съветваме да станете част от процедури по хондропротектори – той състои се от 30-ина мускулни инжекции. В последните години навлиза и тенденция да се използват по-нови препарати, които, освен силно обезболяващ ефект изключително солидно подхранват и хрущялната тъкан.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *