домашни рецепти за уголемяване на бюста!
домашни рецепти за уголемяване на бюста!

3 домашни рецепти за уголемяване на бюста!

Как се постига уголемяване на бюста чрез домашни рецепти и масажи.

Дами, ако природата не е била особено щедра към вас по отношение на гръдната обиколка, не бързайте да се причислявате към графата на вечно нещастните създания.

Има начин да уголемите гърдите си, без да се налага да се подлагат на хирургическа интервенция. Оказва се, че решението на този ваш проблем е много по-близо, отколкото сте очаквали. Ами да!

Решението е природата! Предлагаме ви списък от 3 натурални продукта, с помощта на които бюстът се увеличава – постепенно, но задоволително!

Преди всичко трябва да се махне причината, която е (освен в традиционните фактори като възрастта) в бързата храна, пиенето на много кафета, алкохол, в пушенето на цигари. Сладкото също е причина за намаляване на бюста. По същата логика, по която увисва кожата, тя е причината и за по-бързото увисване на гърдите. След това можете да се ориентирате към някои от следните рецепти.

Дайте мнение и Вие тук!

За хапчетата и кремчетата забравете, с химия няма да стане работата. Всичко, което се продава, е с цел печалба. Такова е общото мнение. Ще се радваме да ни оборите в коментарите по-долу. Обаче масажите и тренировките помагат!

  1. Първото и най-главно нещо са масажите. При всеки вид уголемяване се разчита главно на масажи. Дори на 36-37 години една жена може да започне да увеличава бюста си сама. Като резултати са постигани 1-2 чашки на сутиена за 3-4 месеца. Може и до една-две години да продължат да се показват резултатите. Възрастта е фактор дотолкова, доколкото трябва да се почне навреме. Ако започнете на 50, ще има доста да поработите.
  2. Червена детелина – съдържащите се в билата четири на брой фитоестреогена вършат цялата работа. Именно те са тези, които провокират растежа на гърдите, като от вас не се налага да правите кой знае какво – просто да бъдете редовни в приема на билката;
  3. Сао палмето – това непознато за нас растение на практика е ниска палма, от която местните извличат полезни вещества. Тези вещества спомагат за контролиране на нивата на тестостерона в тялото на жената, от които нивa в немалка степен зависи нарастването на гърдите;
  4. Сминдух – сминдухът е растението, от което нарастването на гърдите се влияе в две посоки. От една страна, то стимулира производството на пролактин в организма. От друга, имитира въздействието, което естрогена има върху тялото. Дават го на таблетки, но също и може самата билка директно да се втрива в гърдите.

Комплексно от тези два хормона зависи растежа на гърдите, а с помощта на сминдуха вие си осигурявате действието им в комплект.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

2 Мнения

  1. Elena Berbatova

    Хапчета за увеличаване на бюста – Лично съм го ползвала и много ми помогна.

  2. Асен Колев

    Миии…..ако изходим от темата за “увеличаване на мъжкия атрибут”без оперативна намеса,би трябвало да е адекватно решението и при дамите без силиконова намеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *