киселото зеле е евтин заместител на виаграта

Ето кой е естественият заместител на виаграта без рецепта!

Знаете ли, че киселото зеле има същия ефект като виаграта?! Качествен заместител е и се взема без рецепта от пазара

Мъже, ако имате проблеми с моженето, заложете не на скъпи рецепти и недоказани теории, а на естествения стимулатор на моженето – киселото зеле!

Според хърватската специалистка в областта на храненето д-р Лейла Казинич Крехо, киселото зеле има свойството да подобри до неузнаваемост възможностите на мъжа в сексуален план.

То е естествен афродизиак с доказани свойства, които може да се приема в неограничени количества по всяко време. Същото важи и за сока от прясно зеле.

Ефектът на киселото зеле, продължава експертът, е еднакъв с този на таблетката виагра, но продуктът е доста по-достъпен.

Сексуалният живот на представителите на силния пол, които консумират редовно кисело зеле, е в пъти по-наситен с преживявания, допълва д-р Крехо, като обръща внимание на полезните вещества, които се съдържат в зелето и които играят съществена роля за този му ефект.

Дайте мнение и Вие тук!

В специална пресконференция, по време на която представено било откритието на д-р Крехо, тя изразила своето разбиране относно обстоятелството, че малцина от раз биха повярвали, че киселото зеле е в състояние да замени виаграта.

Но тя настоява дори тези, които не вярват, да опитат. Скоро след като започнат ежедневно да консумират кисело зеле мъжете ще усетят положителния ефект върху здравето си и по-точно – върху способностите си в интимен план.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *