лизин против херпес, маточина, ревен

Маточина, лизин или ревен против херпес. 3 натурални продукта

Херпес симплекс не се лекува, но можем да предотвратим честите му появи с помощта на тези три натурални продукта:

Лизин, ревен и маточина. Нека ги разгледаме един по един.

1. Маточина

– маточината, която мнозина познават заради специфичния й аромат, е идеално средство за справяне с разпространението на херпес.

Тя се отличава с успокояващ и седативен ефект, поради което в различни ситуации се препоръчва и като лек при стомашни проблеми, при болки и при разнообразни форми на емоционална нестабилност. Що се отнася до херпеса, маточината се препоръчва най-вече за намаляване на нервността и емоционалната нестабилност, които често съпътстват появата на самия херпес.

2. Лизин

– аминокиселината лизин се радва на особено популярност при лечението на вируса на херпеса, доколкото това е възможно.

В най-голяма степен това си качество киселината дължи на съдържащия се в нея белтък, който възпрепятства размножаването на клетките на вируса на херпеса. Организмът на човека си набавя въпросната аминокиселина лизин най-вече чрез храната, поради което вниманието към източните й е от особено значение.

Дайте мнение и Вие тук!

3. Ревен

– билката ревен не се радва на особен интерес от страна на традиционното билкарство, но що се отнася до справянето с херпеса тя има неопровержими ползи.

Корените и стъблото на ревена се използват в направата на различни лекарствени продукти, а компреси и прием на отвара от тях помага е терапия срещу появата на херпес. В същото време в нея се съдържат вещества, които намаляват неразположенията, предизвикани от вирусното проявление.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Точно как да премахнем херпес за 1 ден? Ацикловир, Крем, паста, лепенки, лекарства.

Как да премахнем херпес за 1 ден. Крем, паста, хомеопатия

Точно как да премахнем херпес за 1 ден? Кое е най-ефикасното лекарство за генитален херпес? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *