Митко Димитров от Ямбол, лечител
Митко Димитров от Ямбол, лечител, отзиви

Билкарят Митко Димитров от Ямбол: Имунитетът пази не само от грип

През месец април тази година ви представихме народния лечител Митко Димитров от Ямбол. Оттогава много наши читатели влязоха във връзка с него, споделиха здравословни проблеми, получиха своите отговори и съответното лечение.

(Припомняме, че потомственият лечител прилага комплексно природолечение, като съчетава фитотерапията с целебна метеоритна енергия, укрепвайки имунната система и психиката на болните.) Във връзка с приближаващия сезон на вирусните заболявания, М. Димитров отговори на многобройни читателски въпроси как да се предпазим от грипа и настинките, без да се налага да пием антибиотици или други медикаменти.

– Г-н Димитров, вие редовно съветвате пациентите си да не допускат да се разболеят, и чак тогава да започнат лечение, а редовно да укрепват имунитета си, докато са здрави. Какви билки помагат в тази посока?

– През последните години все повече се увеличава броят на хората, които приемат специалната ми билкова рецепта за засилване на имунната система. Това е комплексен билков чай за повишаване на съпротивителните сили и жизнеността на човека.

Чаят е известен с името “Еликсир на дълголетието”. Представлява богат букет от различни билки, съчетани и дозирани прецизно. Редовното му ежедневно пиене има гарантиран ефект, доказан години наред не само в семейството ми, но и с хиляди мои пациенти. Най-важното въздействие на чая е укрепването на имунитета.

“Еликсира” действа като реална и естествена имунизация и закаляване на организма, което дава отпор на настинките и вирусните инфекции. Това е 100% природна ваксина. Билките на “Еликсира” имат универсален предпазващ ефект, но освен антивирусно, те действат и антибактериално, антисептично, адаптиращо и тонизиращо, като не позволяват възникване на нови болестни процеси.

На практика “Еликсира” силно ограничава или стопира развитието на нови болести. А тази имунна защита на свой ред ограничава вече придобити, съпътстващи заболявания като артрит, шипове, пневмонии, кожни болести, алергии.

Така редовно укрепван и “обгрижван”, силният имунитет ще ни предпази не само от вирусите на есента и зимата, но и от ред други болести. Укрепващият ефект на чая постепенно води до трайно нарастване на общия тонус и жизненост на целия организъм, като увеличава средната възраст на живот и дава шанс за реално дълголетие.

– Редовното пиене на “Еликсира” означава ли дълги години добро здраве и тонус, дори в преклонна възраст?

– Определено. Всеки, който редовно, всекидневно приема “Еликсира”, би могъл действително да живее дълги години в “златната възраст”. Продуктът е особено ефикасен за хора без хронични заболявания, които често работят под стрес и искат да си осигурят надеждна, постоянна профилактика в ежедневието.

Безусловно съм убеден, че ако води здравословен живот, човек би могъл да живее поне до сто години, и то в добро здраве. Човешката природа е устроена удивително прецизно, като стройна система, създадена да работи дългосрочно, за да можем да живеем близо два пъти повече, отколкото живеем днес.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

И ако спазвахме правилата за здрав, природосъобразен живот, действително бихме могли доста да го удължим, въпреки тоталното замърсяване и стреса, на които всички сме подложени.

– Освен вирусни инфекции, какви други заболявания лекувате чрез комплексно природолечение?

– През 35-годишната си лечебна практика лекувам успешно диабет ІІ тип, алергии, безплодие, цироза на черния дроб, миома, кисти, кучешка тения, множествена склероза, камъни в бъбреците и жлъчката, язви, шипове, хемороиди, глаукома и др.

Постоянно се стремя да усъвършенствам терапевтичните си умения, като чета и актуализирам познанията си (например домашната ми библиотека съдържа над 1300 тома медицинска литература).Помагам успешно в лечението на някои от т. нар. “болести на ХХІ век”: алергии, алкохолизъм, безплодие, епилепсия и рак.

Методите и продължителността на терапията винаги са строго индивидуални и зависят от сериозността на конкретното заболяване. Имам добри резултати и при лечението на едно от най-страшните заболявания на всички времена – рака.

Разбира се, всеки би трябвало да си дава сметка, че може да се повлияе само рак в начален стадий. За отстраняването на изброените болести използвам комплексно природолечение: съчетавам билковите рецепти с прилагане и на целебна метеоритна енергия, като укрепвам не само имунната система, но и психиката на болните.

Дайте мнение и Вие тук!

Подробна систематизирана информация за начините на лечение и профилактика можете да намерите в личния ми сайт: www.narodnamedicina.net.

– Важна част от терапията ви е облъчването с лечебен метеоритен камък. Какво представлява той?

– Метеоритът е от хондритов тип и тежи близо 13 килограма. Разполагаме и с по-малки отломки от него. Метеоритът успешно лекува безплодие, бъбречни заболявания, кисти и ракови образувания, инсулт и инфаркт. Отпушва запушени кръвоносни съдове, както и тръбите на женските полови органи.

Освен това засилва имунната система и унищожава всякакъв вид радиация. За лечение в домашни условия, пациентите могат да закупят част (къс) от Метеорита. При проявен интерес от болници, санаториуми, медицински центрове, спортни дружества, от музеи и частни колекционери, осъществяваме договаряне и покупко-продажба на съответното количество от лечебния камък.

– Притежавате и една от най-богатите частни колекции скъпоценни и полускъпоценни камъни в България, използвайки ги като алтернативна минералотерапия за някои заболявания.

– Минералотерапията е изпитан лечебен метод от векове. Най-често камъните се държат контактно до болната част от тялото или в чаша с течност, която се изпива. Полезна информация за част от колекцията ни от минерали се съдържа в сайта www.gembg.com на сина ми Георги Митков Георгиев (психолог, пето поколение народен лечител), с когото работим заедно.

Интервю на Радост Станчева

За контакти с лечителя Митко Димитров:

Ямбол, к-с “Златен рог”бл. 13

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Финастерид е лекарство, което се използва за лечение на косопад при мъже

Как действа Финастерид за лечение на косопад

14-годишният китаец страда от вродена неврофиброматоза

Едно мнение

  1. здравейте ,майка ми е с дископатия но болките на спират .Лежа в болницата,после на Павел Баня -10дни но отново няма резултат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *