22 билки за отслабване мнения
Билки за отслабване хранителни добавки на билкова основа

22 билки за отслабване. Мнения за билкови продукти

Ето как се хранят онези грациозни създания, по чиито тела сме свикнали да въздишаме – балерините!

Правило 1 – една порция храна задължително се разделя и се консумира в рамките на две хранения;

Правило 2 – супата никога не се консумира заедно с останалите ястия, а винаги отделно;

Правило 3 – риба и месо също никога не се консумират заедно, защото са източници на различни белтъчини и трябва да се ядат отделно;

Правило 4 – млечни продукти трябва да се консумират, защото са полезни и защото носят на тялото много необходими вещества, но те задължително трябва да бъдат обезмаслени;

Правило 5 – майонеза никога не се консумира – тя няма място в менюто, ако е готова такава. Може да се консумира майонеза, приготвена в домашни условия от жълтък, малко сол и обезмаслено кисело мляко;

Правило 6 – по време на хранене не се пият никакви течности. Това трябва да става до 15 минути преди хранене и 2 часа след хранене;

Правило 7 – всеки ден трябва да се изпиват по поне 2 литра вода;

Правило 8 – солта е добре да се ограничи или напълно да се изключи от дневното меню. Допустими са малки количества и то морска или каменна сол. С тези 8 правила балерините успяват да са във форма – ефирни и леки.

Защо килограмите се връщат отново, след като с неистови усилия все пак ме успели да ги стопим?

Водещи диетолози са на мнение, че всички отслабващи допускат един и същи тип грешки и това ги проваля.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Първо – повечето отслабващи предприемат своите програми в отсъствие на достатъчно информация. Те или не са съвсем наясно с режима на диетата, или не знаят спецификата на процесите в собственото си тяло. А понякога и двете.

Дайте мнение и Вие тук!

В такива случаи няма гаранции, че опитът ще приключи успешно и че в хода му няма да си навредите по някакъв начин. Така например има млади жени, при които наднорменото тегло е фикция: т.е. те нямат такова, но някъде по тялото им има гънки, които ги дразнят и те искат да се освободят от тях.

Младите момичета например не са и чували, че има зони в човешкото тяло, където натрупването на известно количество мазнина е необходима. Освен това тялото е нещо индивидуално и никой не бива да има претенции да влезе в някакъв мним стандарт чрез излишна диета.

Жизнените процеси у всеки организъм протичат специфично; каква диета е най-подходяща за вас може да каже само специалист след подробно изследване. В противен случай самодейно може да изберете вариант, който няма да ви свърши работа.

Например популярната монодиета не е за всички; при някои хора съпротивата на организма срещу нея се изразява в това, че започва усилено трупане на мастни депа и ефектът от отслабването е обратен. Грешка е също да се запази по време на диета обичайното количество сол в храната.

Солта задържа течностите, а това блокира програмата за изгаряне на мазнините. Абсолютно неправилно е и ограниченото поемане на вода! Програмата ви за диетично хранене може да е построена много правилно, но ако забравите да пиете вода, и то не по-малко от 2.5 литра дневно – от усилията ви няма да има резултат!

За Марта Савова

marta-savovaМарта Савова е дългогодишен журналист с насоченост в областта на здравната и социалната тематика, политиката, културата и финансите.За контакт: martasavova@yandex.ru.За информацията си използва главно своите контакти в медицинските среди, сред които има професори и национални консултанти, а също и материали на webmd.com, kp.ru и други авторитетни източници.

Прочети още

жълт кантарион

Чай от жълт кантарион – правилното приготвяне

Жълт кантарион в домашното лечение: чай, запарка, настойка. Как се приготвя; режим на прием. Най-често …

2 Мнения

  1. Пила съм гръмотрън и е малко неприятна отварата, но се понася. Не бях постоянна и не знам дали има ефект, а после забременях и я спрях. За грейпфрута мога да кажа, че е полезен и убива апетита, а и е вкусен. Спирулината е безумно полезна и не знам дали помага за регулиране на теглото, но е достатъчно, че подобрява метаболизма. С майчиния лист трябва да се внимава, защото може да ни навреди и обезводни. Той идва на помощ при запек по-скоро.

  2. Марто Атанасов

    Моето мнение за билките за отслабване е, че са за предпочитане пред химикалите. Лично аз със Фигурин отслабвам около 6-7 кила на месец. Не ти трябват диети, нито нищо. Пиеш чай и отслабваш. Желязо е!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *