Рецепти за лечение на разстройство

Три рецепти за лечение на разстройство

Ето три от най-ефикасните рецепти за лечение на разстройство

Вариантите за домашно лечение на разстройство са много, а някои от тях са повече от ефикасни.

Разбира се, на първо място ще трябва да се консултирате с лекар, тъй като е от голямо значение каква е причината за диарията.

Успоредно с предписаните ви лекарства обаче съвсем спокойно може да се доверявате и на някои изпитани народни трикове за справяне с проблема.

Ето три доказани рецепти, които може да приложите като ефикасно лечение на разстройство.

– Едно от най-добрите изпитани средства срещу разстройство е билката камшик, позната и като Агримония. Само в рамките на денонощие тя спира и най-упоритото неразположение. Дозата за възрастни е две супени лъжици от билката, а при деца – само една. Билката се запарва в половин литър вода за 1-2 минути, а след това се оставя да престои 30 минути. Дозата е за един ден и е добре да се консумира на три пъти, половин час преди ядене.

Дайте мнение и Вие тук!
лечение на разстройство
Домашното лечение на разстройство дава резултат и има надеждни рецепти

– Вземате 30-ина грама листа от дюля, които трябва да бъдат изварени в 1 литър вода, докато остане 3/4 от сместа. След това прецеждате и прибавяте мед. Съветът ни е да пиете по една чаша преди ядене.

– Една супена лъжица ябълков оцет и 1 супена лъжица бяло брашно се смесват прилежно в стъклена чаша. Към сместа добавяте 70 мл. вода и е готова за консумация. След изпиването й би трябвало да усетите ефекта до 15-20 минути. Диарията спира.

За Антон Василев

Прочети още

resized_1338972393

Диета при разстройство – правила

Диета при разстройство: ако е правилно избрана, тя гарантира успешно лечение. Нищо ново – но …

2 Мнения

  1. Ужас не действа само засили диарията
    ..?????

  2. Пробрах това с оцеда и брашното на 2-та минута се сцепих от пърдене ? ще видя дали след тия 15мн ще има поне някакъв ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *