Снемане на високо кръвно налягане с чай „Демир бозан“

Мощна комбинация от билки пречиства кръвта и нейните пътища. Регулира кръвна захар, холестерол и триглицериди. Помага при високо и при ниско кръвно

Как да купя „Демир бозан“?

„Демир бозан“ се предлага от десетки столични аптеки, както и в Бургас, Ст. Загора, Добрич, Петрич. Най-просто е да го поръчате дистанционно и чаят ще ви се достави на домашен адрес или до офис на Еконт на същата цена, каквато ще го вземете и от аптеката. Сами изберете как ви е удобно да се свържете с нас – попълнете формата за поръчване, позвънете на 089 854 37 52 или 089 958 28 32.

Билковият еликсир пристига при вас без куриерска такса, срещу 43 лв. на кутия. При покупка на две кутии цената спада общо с 6 лв.

По-нататък ще научите подробности за чая „Демир бозан“, създаден по старинна рецепта отпреди векове.

  Една кутия „Демир бозан“ подсигурява 30 дни прием по 3 чая, което според специалистите е оптималната схема за лечение, профилактика или общо оздравяване на организма.

  Какво е „Демир бозан“?

  Чай „Демир бозан“ е съчетание от шест целебни растения, които нормализират кръвното налягане. Тази комбинация вдига налягането, когато това е необходимо. И го намалява, когато е прекалено високо.

  Как става това?
  Билките не просто влияят върху нивото на налягането в кръвоносните съдове, а лекуват причините, които причиняват болестно колебание. По-долу ще видите, че чаят е помогнал на пациенти и с високо, и с ниско съдово налягане.
  „Демир бозан“ оздравява и изчиства съдовете, така че кръвта да протича безпрепятствено през тях. Билките повлияват нивото на холестерола, премахват плаки. Особено ценно е влиянието на този чай срещу атеросклероза – натрупването на холестеролови плаки по стените. Тези плаки стесняват съдовете и носят риск да се откъснат и да запушат доставката на кислород на някое важно място.„Демир бозан“ е точната билкова комбинация, ако се боите от вкоравяване на кръвоносните съдове. Сборът индиректно влияе върху функционирането на сърцето и намалява рисковете от съдов инцидент в сърцето или мозъка. Премахва проблеми с вестибуларния апарат, причинени от колебания в съдовото налягане.

  Хапчетата са създадени за конкретен проблем, а билките сами намират слабите места в нашия организъм. Дори и да не сме разбрали още какво и как се е разболяло. Комбинацията „Демир бозан“ се проявява благоприятно на цялата система от сърце, артерии, вени, капиляри, състав и чистота на кръвта. Индиректно повлиява метаболизма, имунитета и енергийният статус на тялото. Без да цели специално отслабване, много пациенти го постигат с лекота и радост. Освен това към билките не се привиква.

  Защо да се доверя на „Демир бозан“?

  Формулата от шестте билки е донесена преди векове от анадолските ходжи. Лечебните качества са изпробвани милиони пъти и на наша територия. Днес продуктът се произвежда от брани на ръка билки от чисти райони, които са обработени, така че да запазят пълния състав от своите целебни качества.

  „Демир бозан“ е контролиран и сертифициран чай. Неговият състав е винаги един и същ, във всяка кутия и във всяко пакетче. Комбинацията е регистрирана в БАБХ, което гарантира абсолютна безопасност и спазването на нормативните изисквания в България.

  Вижте в края един от сертификатите, издаден след лабораторни изследвания.

  Как „Демир бозан“ регулира кръвно налягане?

  Шестте целебни съставки на „Демир бозан“ не са хапче за спешна помощ. Не разчитайте да замените хапче Хлофазолин или Небилет с чаша чай. Лечебните растения въобще не се използват така. Те работят с натрупване, бавно и постепенно, но дават трайни, постоянни резултати.

  „Демир бозан“ го показва – след няколко седмици използване на чая се извършва пречистване и оздравяване на цялата система за захранване на тялото с кислород – като се започне от кръвта и нейния състав, минем през съдовете и сърцето, което изпомпва животворната течност. Билките повлияват съществени стойности като кръвна захар, холестерол и триглицериди. Премахват шлаки и отложени холестеролови плаки. Повлияват еластичността на съдовете и така нормализират преминаването на животворната течност през тях. Сърцето се облекчава значително и заработва по-добре.

  Ето защо „Демир бозан“ може да свали кръвното или да го повиши – от това, което се нуждаете. Ще го направи не на момента, а за даден срок, но ще получите стабилизирани показатели.

  Ето как билките в този чай решават няколко проблема. И още няколко – косвено. Много пациенти отбелязват подобряване на тена, спиране на косопада, регулиране на теглото. Това са „страничните ефекти“ от билковия състав. Естествено се подобряват някои свързани патологии като подагра или дерматологични проблеми.

  Целебните съставки са много силни. Но по-ценно е тяхното комбиниране.

  Как лекува „Демир бозан“?

  Като всяко билково средство, и „Демир бозан“ не претендира, че е бързо хапче срещу конкретна болест. Но това е за добро, защото за всяка болест си има достатъчно създадени химии. Това, което правят тези билки, не се предоставя от синтетичните лекарства – това е цялостна регулация и „напасване“ на сложните механизми в човешкия организъм. Оздравявайки кръвоснабдяването, билките индиректно обновяват и всички органи и тъкани. Най-малкото те разчитат на доставки на кислород.

  Как действа чай „Демир бозан“?

  Можете да разчитате на цялостно оздравяване. На премахване на възпаления в тялото, където и да са те. На хормонална регулация и на оптимизиране на обменните процеси. Цялостно се изчистват органи и тъкани. Кръвта се обновява. „Демир бозан“ дава нов живот на организма и в пъти подобрен имунитет, способен да се справя и сам с бъдещите предизвикателства.

  Чай „Демир бозан“ оказва видимо подобрение от първата кутия. Резултатите няма да ви карат да чакате.

  Една кутия „ДБ“ предоставя 90 филтър-пакетчета. Сложете в чаша, долейте сгорещена вода, за минутка изчакайте и готово. Дозата животворен чай е готова!

  Една кутия предоставя лечение за 30 дни.

  Лекарят: Често препоръчвам „Демир бозан“ вместо хапчета

  Д-р Жорж Пелев е емблематична личност сред пловдивските лекари. Мнението му се цени много и извън сферата на гинекологията, в която той е безспорен специалист. В нарочно видео специалистът се застъпва за билковото лечение, като изтъква, че днес прекалено често хората посягат към хапчета – с нужда и без нужда.

  По-добре е да се лекуваме превантивно с природни средства и целебни билки, отколкото да чакаме критичен момент, когато дори и хапчето не дава 100% гаранция. Д-р Пелев уважава билките и е фен на чая „Демир бозан“. Той често го препоръчва на свои пациенти и близки, които имат проблеми с кръвното. Във видео изявлението си лекарят препоръчва винаги да си спестяваме стреса от синтетичните медикаменти, когато ситуацията го позволява.

  Д-р Пелев посочва и по-конкретно, че „Демир бозан“ ефективно намалява кръвната захар, подобрява чернодробните показатели, нормализира кръвното. Черешката на тортата е премахването на стреса – един фактор, който днес причинява много физически болести.

  Специалистът категорично препоръчва билките на анадолските ходжи за редуциране на негативите от стреса и подобряване на физиологичните показатели.

  Какви билки има в „Демир бозан“?

  В чая са включени шест билки, които имат собствени ценни качества. Поотделно те също са силно лечебни.

  • Полският хвощ се е доказал при обменни патологии като ревматизъм и подагра. Оздравява бъбреците и помага при хемороиди.
  • Великденчето възстановява клетките и тъканите. Чисти холестерола и оздравява нервна с-ма. Идеално е за кожни патологии.
  • Най-стойностното растение в комбинацията е блатен тъжник. То има лечебни ефекти и върху психиката, и на физическо ниво.
  • Котешка стъпка е ценна за изчистване на артериални плаки. Премахва възпаления, оздравява органите.
  • Глог е силен в регулацията на налягането в съдовете и благоприятства нормалната работа на сърцето. На него разчитаме за нормално кръвоснабдяване.
  • В комбинацията е включен и силен диуретик – царевична коса. Никой сбор не минава без диуретична съставка, която да помогне изчистващите процеси и да извежда излишни течности.

  „Демир бозан“ не е сбор на ефектите от цитираните билки (а ние не посочихме всички). При съчетаването си лечебните растения дават по-силен целебен ефект. Явлението се нарича синергия, тоест постигане на резултат, който надхвърля простия сбор от ефектите на отделните билки.

  Заедно, лечебните растения в „Демир бозан“ регулират хормоналните нива, обменните процеси, работата на ендокринните жлези, органите и техните функции. Подкрепят имунитета и отварят място той да работи спокойно за предпазване на тялото.

  На този чай можем да разчитаме за „изгребване“ на лош холестерол, замърсени мастни депа, многогодишни шлаки, патогени и причинени от тях възпалителни процеси. Реално изчиства и червата от стари отлагания. Билките енергизират и подкрепят.

  В „Демир бозан“ има само чисти и полезни билки. В състава няма нищо изкуствено – нито овкусители, нито оцветители, нито други добавки.

  Мнения за чай „Демир бозан“ за кръвно налягане

  Г. Георгиев: От 6 г. съм фен на „Демир бозан“

  За първи път пих „Демир бозан“ през 2014 г. Тогава имах големи проблеми с кръвното  – постоянно се качваше. Лекарствата помагаха, но за момента, а после идваше следващата криза. С „Демир бозан“ успях да стабилизирам нещата. Кръвното се успокои на безопасно ниво и да остане доста стабилно.

  Често препоръчвам билките на свои приятели. Някои ме поднасят, че съм станал рекламно лице. Ами не! Аз съм просто благодарен пациент, който видя полза от тези билки. А когато съм доволен, обичам да кажа и да похваля.

  След първоначалното лечение с „Демир бозан“ си изработих навика да пия профилактично по една кутия на 6-8 месеца. Нямам оплаквания. Правя го, за да не се върнат проблемите. Освен това билките ме тонизират по неповторим начин. Обичам да се чувствам млад и активен, както бях на 30 години.

  Д. Тихова: Свалих холестерола, а после и кръвното!

  Аз също съм стар пациент и почитател на билките „Демир бозан“. Преди няколко години с тях нормализирах кръвна захар и изчистих тялото от лошия холестерол. Записах видео в ютуб, за да окуража хората да избират целебните растения.

  По-късно получих сериозни колебания в кръвното. Не беше ясна причината. Личната предположи, че е ефект на възрастта – бях вече в менопауза. Аз обаче си знаех лекарството и поръчах пак „Демир бозан“. Този път ефектът дойде по-бързо. За 15 дни се сдобих със стабилни нормализирани показатели.

  „Демир бозан“ ми съдейства за втори път!

  Р. Иванова: „Демир бозан“ оправя и ниско кръвно
  Радослава Иванова - 01 - Демир бозан при високо кръвно
  Радослава Иванова

  Високото кръвно е по-лесно – има много лекарства и народни рецепти. С ниското е сложно. Аз имам ниско от момиче. Пръстите ми са ледени, все ми е студено. Кризите са неприятни – сърцебиене, замайване, гадене. Най-кофти е прилошаването. По едно време бях свикнала да живея с 90/60, понякога 90/50. Докато научих за „Демир бозан“. Оказа се, че напразно съм се мъчила!

  Чаят „Демир бозан“ оправи проблема за броени седмици. Ядосах се на себе си, че съм търпяла с години, докато имало такова решение. И днес на моменти състоянието ми се обостря, обикновено в горещините. Тогава пак пия „Демир бозан“ и регулирам нещата. Просто решение, за което съм благодарна.

  Пишете ни и вие за впечатленията си от „Демир бозан“! Ако имате нужда от корекции на кръвното – поръчайте по имейл, телефон или оттук.

   Чай „Демир бозан“ е изследван в сертифицирани лаборатории.