добро лечение на миома с билки и лекарства
Ето едно добро лечение на миома с билки и лекарства

Миомата може да се появи и от обида

Как действа една миома, защо се появява и как да осъществим нейното лечение.

Удивително е, но именно представите за света ни помагат или пречат да градим щастлив живот. А животът е низ от дребните неща, от радостите и огорченията, които сами си създаваме. И ако жената не приема женското си начало, у нея могат да се появят болести, като миомата например.

Тя е израз на оскърбленията, униженията, неразбирането от страна на мъжа или мъжете въобще. Не можете да простите и да се промените – тогава се пазете! Когато жената постоянно превърта в главата си най-различни обиди, тя създава енергия за растеж на фиброзна тъкан.

ТУМОРЪТ НЕ МОЖЕ ДА РАСТЕ ДО БЕЗКРАЙНОСТ, НО МОЖЕ ДА СЕ ИЗРАЖДА!

Затова трябва да отхвърлите всички обиди, да престанете да мислите за тях и да се заемете със здравето си.

Ендометриозата възниква, когато жената изпитва разочарование в живота, търпейки постоянни нападки и упреци от мъжа си, когато се чувства незащитена. Тя не може да се реализира като жена – не й достигат сили.

От постоянния натиск тялото се защитава, като стимулира разрастването на ендометрия – лигавицата, която се намира вътре в матката. Ако ендометрията стане дебела, могат да възникнат кръвотечения. Това означава, че радостта изчезва от живота. Матката е творческият храм на жената.

Състоянието на този орган отразява доколко тя се е изявила като майка, жена, пазителка на домашното огнище.

Не трябва да се криете от обидите, по-добре ги чуйте и си направете правилните изводи. Обикновено, когато една жена не е удовлетворена сексуално, тя подменя любовта с нещо друго.

На преден план излизат порядъчността, саможертвата, чувството за дълг… Но ако няма взаимно разбиране, значи няма и истинска любов, и здраве. Истинската любов е вътре в нас и само ние можем да я покажем на света.

УЧЕТЕ СЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ТОГАВА ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ОБИКНЕТЕ И ДРУГИТЕ

А за да обикнете себе си, трябва доста да се потрудите, да отделите време за себе си: разхождайте се на чист въздух, плувайте, ходете на фитнес, обливайте се със студена вода. Отделяйте минимум 1 час дневно на себе си -самообразовайте се, занимавайте се с автотренинг.

Правете всичко, което ще ви настрои на положителна вълна и ще повиши тонуса ви. Женският организъм е самонастройваща се система, затова му помогнете да се включи в правилния ритъм.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

А на физическо ниво ще ви помогнат билките, особено жлъчегонните, които освобождават от гнева и раздразнителността. Добре е поне 2 пъти дневно да приемате по половин чаша гореща настойка от тях 15 минути преди ядене. Пийте ги цяла година.

КАК СЕ ПРИГОТВЯ НАСТОЙКАТА?

Заливат се 10 г билка с 1 чаша вряла вода, оставя се да постои 15-20 минути добре завита, прецежда се. Може да се съхранява в хладилник, но не повече от 2 денонощия. Пие се по 1 супена лъжица 4 пъти дневно един час преди хранене. Продължителността на лечението зависи от степента на заболяването.

Дайте мнение и Вие тук!

За един курс на лечение обикновено е необходима 1 л настойка, а след това се провежда профилактика в продължение на 3-5 години по 0,5 л настойка веднъж годишно.

Добро действие имат и билковите комбинации.

Ето една от тях.

Смесват се равни количества коприва, живовляк и невен, заливат се с чаша вряла вода. Оставят се да постоят 20 минути.

Билките помагат за регулиране на обменните процеси. Боровата билка, известна още като матка, съдържа цял комплекс вещества, които притежават мощно противотуморно действие.

Наричат тази билка също и маточник, защото тя действа целенасочено именно върху маточните тумори.

НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ХОМЕОПАТИЧНАТА НАУКА

Можете да пробвате и с хомеопатия. Но не забравяйте една много приятна и полезна «работа» – с органите на малкия таз, в това число добрия секс с любов и удовлетворение. Най-главното обаче е основно да промените отношението си към живота и да се научите да се обичате.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Какво е живот без матка след премахване на яйчниците и матката?

Живот след премахване на яйчници и матка. Мнения за отстраняване на матката

Какво е живот без матка след премахване на яйчниците и матката? Мнения за отстраняване на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *