Демир бозан и успокоителни

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Започнах да се пристрастявам към Тритико

  Румяна Чанева 01 - Демир бозан при депресия
  Румяна Чанева

  Лекувах тежка депресия по препоръка на лекаря с Тритико, което ми се изписваше и го взимах редовно от аптеката. Но страничните ефекти бяха много и имаше винаги елемент на пристрастяване. Чувствах, че се превръщам в наркоманка. Започнах да страдам от безсъние в дните, когато пропусках хапчетата, и много се притесних. Затова започнах да търся за нещо по-леко, без рецепта, по възможност на билкова основа. Жълтият кантарион не ми понасяше и по тази причина се ориентирах към Демир бозан. Това е чай, който, ако ползваш оригиналния, върши чудна работа. Без да спирам хапчетата, започнах да пия чая и го пих три месеца. Постепенно депресията си замина. Заминаха си и лекарствата.

  Румяна Чанева, София

  Деанкситът не бива да се пие твърде дълго

  Васил Николов 02 - Демир бозан при депресия
  Васил Николов

  Деанксит пиех за нерви и безсъние, защото имах високо кръвно и периодично виене на свят. Всички тези неща са свързани, тъй като те изваждат трайно извън релси. Розовото хапче ми действаше добре, но с течение на времето установих повишаваща се тежест в черния дроб и като се допитах до тоя-оня, а в крайна сметка и до лекар, установих, че това идва от хапчето. То не бива да се яде постоянно като бонбони, защото почва да уврежда различни неща в тялото. Това не можеше да продължава така, защото после разбрах, че също ако развия диабет, хапчетата могат и да ме убият. Тръгнах да търся билки, гледах в интернет, но също така и разпитвах познати, които разбират от тези неща, и те ме насочиха към Демир бозан. Пих го два месеца и половина. През това време и кръвното ми се оправи, и безсънието изчезна, и световъртежите. А в резултат нямам и депресия.

  Васил Николов, Пазарджик.

  Важно! Оригиналният Демир бозан, който помага при депресия, се произвежда от „Фарма витал“ и е с гарантирано качество. На пазара съществуват множество ментета със същото име и на по-ниска цена, но не ви съветваме да рискувате здравето си. Отзивите за тях са ужасни.

  Поръчайте ТУК: