Демир бозан за подагра

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Мнения за Демир бозан

  Ето няколко отзива!!

  Махнах подагра чрез лекуване на бъбреци
  Румен Стоилов подагра, Демир бозан
  Румен Стоилов

  Здравейте! Ще ви изненадам с моя случай. Аз съм живото доказателство, че подагра се възбужда от болни бъбреци, а не от много месо и алкохол. Мъж на 47 г., не съм ял месо от 2007 г. Пия умерено, по повод. А ето че направих подагра. Кракът отече и почервеня, инвалидизирах се – болка, куцане и невъзможност да работя като хората.

  Тръгнахме да търсим какво се случва и опа! Болни бъбреци. Ако бъбрекът не работи, той не извежда отпадъците ефективно и ето ти натрупване на киселини, соли и други боклуци.

  Поръчах Демир бозан – чая, който лекува бъбреци и прочиства кръвта. Разчетът е по 3 на ден, аз ги взех по 4. Започнах яко течности и чай, да се прочистя. За няколко седмици ставата спадна, а после и изследванията се оправиха. Чрез бъбреци излекувах подагра. Това е начинът!

  Румен Стоилов, Димитровград

  Демир бозан ми спря болките, уникален е!
  Живко Христов подагра, Демир бозан
  Живко Христов

  Открих Демир бозан след 3 години мъки с подагра. Отначало смятаха, че е артрит, но след изследванията се разкри подагра. Дадоха ми лечение – хапчета с колхицин до края на живота. Хвана ме страх за бъбреци, за черен дроб! Викам, чакай да взема Демир бозан за отделителна система и за пречистване на дроба, щом ще разгражда хапчета до живот.

  Резултатът ме изненада. Отокът напълно се ликвидира. Изчезна трайно зачервяването. Постепенно спряха да се връщат нощните болки. Викам, какво става?!! Спрях Бозана, защото съм добре и след някой и друг месец – пак криза.

  Усетих се, питах – наистина Демир бозан лекува подагра, а аз го открих случайно. Затова описвам лечението си – да не се лутате като мен.

  Живко Христов, Добрич

  Важно! Оригиналният Демир бозан, който помага при депресия, се произвежда от “Фарма витал” и е с гарантирано качество. На пазара съществуват множество ментета със същото име и на по-ниска цена, но не ви съветваме да рискувате здравето си. Отзивите за тях са ужасни.

  Поръчайте ТУК: