Демир бозан при нисък хемоглобин и анемия

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Истории на други справили се с ниския хемоглобин

  Анемия се лекува само с билки. Как премахнах симптомите

  Победих желязодефицитна анемия в напреднала фаза с билки, пречистващи кръвта. Симптомите изчезнаха, хемоглобинът се нормализира.

  През 2001 година се готвех за операция на гласните струни и от направените изследвания за първи път разбрах, че имам хемоглобин 107. Винаги съм знаела, че с него нещата при мен са наред – 120-130. В рода ни няма болни от анемия, пък и външността ми с нищо не показваше, че съм анемична. Лекарката каза, че не е пречка да си направя операция. Това приспа вниманието ми.

  Симптомите на анемията започнаха да се проявяват.

  От операцията се отказах, но и кръвта си не изследвах повече. Стигна се дотам, че започнах да се изморявам страшно много и не можех да изкачвам стълбите до вкъщи. Имам нова лична лекарка и тя ми назначи пълни изследвания. Ужаси се и ми се накара здравата, като разбра, че съм смъкнала хемоглобина на 65. Аз вече просто съм нямала кръв.

  Симптомите на анемия се лекуват с билки.
  Симптомите на анемия се лекуват с билки.

  След като изключиха най-лошото, се заеха да ми вливат желязо. Наблегнах на храната и постепенно докарах стойностите му до 102. Хематологът назначи някаква диференцирана кръвна картина, започна някакво преброяване на някакви плочки ли, що ли, така и не запомних.

  Нищо. Така и си останах. До нормални стойности така и не стигнах, а и силите си напълно не възвърнах. Неприятно ми беше, но нямах избор.

  Приятелката ми също страдаше от някакъв вид желязодефицитна анемия дълги години, но накрая поне й откриха проблеми с щитовидната жлеза и оттам си оправи и хемоглобина, и кръвното. Направих си и аз същите изследвания, но не ми откриха занижена функция на жлезата.

  Билките, помагащи при лекуването на анемия.

  Но, както се казва, каквото имало да става, стана. Открих си средството за избавяне от анемичността. Това е билковият чай Демир Бозан, който има задачата да пречисти кръвта и да възстанови нормалния метаболизъм на тялото. Така по един естествен и природен начин се премахват причините, предизвикващи анемията.

  Кичка Петрова
  Кичка Петрова

  След това организмът започва сам да произвежда необходимото за целта желязо и хемоглобин и болестта бива победена.

  С помощта на билките от тази комбинация успях да подобря състоянието на кръвта си и си възвърнах силите.

  Тенът ми се оправи и се чувствам напълно здрава.

  Кичка Петрова, Павел баня

  Анемията не е толкова страшна, включително и желязодефицитната

  На 32 години съм и преди една година ми откриха симптоми на силна желязодефицитна анемия. Това е доста сериозно заболяване.

  Започнах да отпадам и да се чувствам все по-болнав. А по-страшното е, че се предава и по генетичен път. Това означаваше, че и децата ми ще страдат по същия начин като мен.

  За съжаление, все още не е измислено постоянно решение на проблема и доста се притеснявах да извършвам физическа работа. Дори избягвах да шофирам, тъй като всеки инцидент можеше да завърши фатално поради отслабената кръв, която ако почнеше да тече, още повече намаляваше шансовете ми за оцеляване.

  Постоянно давах страшно много пари по диетолози, хематолози и изследвания, за да се поддържам в нормално здравословно състояние и да мога да ходя на работа. Но това тежеше страшно много на бюджета ми. Затова започнах да търся евтино, но ефективно средство за подобряване на живота ми.

  Открих Демир Бозан в специализиран форум по медицина. Оказа се, че помага за много неща, и хората, които си го купуват са доволни от него.

  Включително и при желязодефицитна анемия.

  Цената определено беше много по-приемлива от всичко друго, което ползвах към момента, без видима полза. Затова веднага си го поръчах.

  Димитър Виденов, желязодефицитна анемия
  Димитър Виденов

  Оттогава не спирам да пия този чай, а хемоглобинът и желязото в кръвта ми се доближиха до нормата в по-малко опасни граници. Цялата работа се свежда до пречистването на кръвта.

  Когато се отстранят вредните съставки на кръвта, и дефицитът на желязото в нея се премахва.

  Така по един много лек и успешен начин се лекува анемията.

  Димитър Виденов

  Можете да направите поръчка ТУК: