Демир бозан при депресия и безсъние, Ксанакс

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

Започнах да се пристрастявам към Тритико

Румяна Чанева 01 - Демир бозан при депресия
Румяна Чанева

Лекувах тежка депресия по препоръка на лекаря с Тритико, което ми се изписваше и го взимах редовно от аптеката. Имах и епилепсия, но лека. Страничните ефекти бяха много и имаше винаги елемент на пристрастяване. Чувствах, че се превръщам в наркоманка. Започнах да страдам от безсъние в дните, когато пропусках хапчетата, и много се притесних. Затова започнах да търся за нещо по-леко, без рецепта, по възможност на билкова основа. Жълтият кантарион не ми понасяше и по тази причина се ориентирах към Демир бозан. Това е чай, който, ако ползваш оригиналния, върши чудна работа. Без да спирам хапчетата, започнах да пия чая и го пих три месеца. Постепенно депресията си замина. Заминаха си и лекарствата. Припадъците спряха.

Румяна Чанева, София

Деанкситът не бива да се пие твърде дълго

Васил Николов 02 - Демир бозан при депресия
Васил Николов

Деанксит пиех за нерви и безсъние, защото имах високо кръвно, припадъци и периодично виене на свят. Всички тези неща са свързани, тъй като те изваждат трайно извън релси. Розовото хапче ми действаше добре, но с течение на времето установих повишаваща се тежест в черния дроб и като се допитах до тоя-оня, а в крайна сметка и до лекар, установих, че това идва от хапчето. То не бива да се яде постоянно като бонбони, защото почва да уврежда различни неща в тялото. Това не можеше да продължава така, защото после разбрах, че също ако развия диабет, хапчетата могат и да ме убият. Тръгнах да търся билки, гледах в интернет, но също така и разпитвах познати, които разбират от тези неща, и те ме насочиха към Демир бозан. Пих го два месеца и половина. През това време и кръвното ми се оправи, и безсънието изчезна, и световъртежите. А в резултат нямам и депресия, нито припадъци.

Васил Николов, Пазарджик.

Епилепсията ми си замина с билки

Мартин Христов, Горна Оряховица
Мартин Христов

Имах от доста време епилепсия, като в началото това ме шокира, но после свикнах с нея. Пиех си лекарствата, първо Ривотрил, а после и Клонарекс и припадъците ми бяха много редки. Приятелката ми обаче непрекъснато се тревожеше за мен и постоянно ровеше в интернет и разпитваше познати за нещо, което трайно да ме отърве от епилепсията. Затова всеки месец мъкнеше вкъщи различни билки и чайове и ме караше да правя всякакви медитации. Накрая попаднала на Демир бозан, който е излекувал доста хора. Чаят трябваше да се взема 3 пъти на ден, но не е задължително да е горещ. Затова го правех наведнъж за целия ден. Пих го два месеца и половина в интерес на истината. Това беше преди 3 години. От тогава не съм имал нито един припадък.

Мартин Христов, Горна Оряховица

Важно! Оригиналният Демир бозан, който помага при депресия, се произвежда от “Фарма витал” и е с гарантирано качество. На пазара съществуват множество ментета със същото име и на по-ниска цена, но не ви съветваме да рискувате здравето си. Отзивите за тях са ужасни.

Поръчайте ТУК:

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!
АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!