Демир бозан при депресия и безсъние, Ксанакс

Можете да поръчате Демир бозан като дадете мобилен телефон за връзка и офис на Еконт или адрес, на който да получите пратката.

Цената е 43 лева за една кутия или 80 лева за 2 кутии, тоест при поръчка на 2 спестявате 6 лева. Доставката е за сметка на изпращача.

  Също така Демир бозан може да се купи и на място от избрани аптеки в страната. Поръчка можете да направите и на телефон 0896 85 97 67, като кажете, че се обаждате във връзка с написаното в Лекар.БГ.

  Ето едно видео по темата:

  Започнах да се пристрастявам към Тритико

  Румяна Чанева 01 - Демир бозан при депресия
  Румяна Чанева

  Лекувах тежка депресия по препоръка на лекаря с Тритико, което ми се изписваше и го взимах редовно от аптеката. Имах и епилепсия, но лека. Страничните ефекти бяха много и имаше винаги елемент на пристрастяване. Чувствах, че се превръщам в наркоманка. Започнах да страдам от безсъние в дните, когато пропусках хапчетата, и много се притесних. Затова започнах да търся за нещо по-леко, без рецепта, по възможност на билкова основа. Жълтият кантарион не ми понасяше и по тази причина се ориентирах към Демир бозан. Това е чай, който, ако ползваш оригиналния, върши чудна работа. Без да спирам хапчетата, започнах да пия чая и го пих три месеца. Постепенно депресията си замина. Заминаха си и лекарствата. Припадъците спряха.

  Румяна Чанева, София

  Деанкситът не бива да се пие твърде дълго

  Васил Николов 02 - Демир бозан при депресия
  Васил Николов

  Деанксит пиех за нерви и безсъние, защото имах високо кръвно, припадъци и периодично виене на свят. Всички тези неща са свързани, тъй като те изваждат трайно извън релси. Розовото хапче ми действаше добре, но с течение на времето установих повишаваща се тежест в черния дроб и като се допитах до тоя-оня, а в крайна сметка и до лекар, установих, че това идва от хапчето. То не бива да се яде постоянно като бонбони, защото почва да уврежда различни неща в тялото. Това не можеше да продължава така, защото после разбрах, че също ако развия диабет, хапчетата могат и да ме убият. Тръгнах да търся билки, гледах в интернет, но също така и разпитвах познати, които разбират от тези неща, и те ме насочиха към Демир бозан. Пих го два месеца и половина. През това време и кръвното ми се оправи, и безсънието изчезна, и световъртежите. А в резултат нямам и депресия, нито припадъци.

  Васил Николов, Пазарджик.

  Епилепсията ми си замина с билки

  Мартин Христов, Горна Оряховица
  Мартин Христов

  Имах от доста време епилепсия, като в началото това ме шокира, но после свикнах с нея. Пиех си лекарствата, първо Ривотрил, а после и Клонарекс и припадъците ми бяха много редки. Приятелката ми обаче непрекъснато се тревожеше за мен и постоянно ровеше в интернет и разпитваше познати за нещо, което трайно да ме отърве от епилепсията. Затова всеки месец мъкнеше вкъщи различни билки и чайове и ме караше да правя всякакви медитации. Накрая попаднала на Демир бозан, който е излекувал доста хора. Чаят трябваше да се взема 3 пъти на ден, но не е задължително да е горещ. Затова го правех наведнъж за целия ден. Пих го два месеца и половина в интерес на истината. Това беше преди 3 години. От тогава не съм имал нито един припадък.

  Мартин Христов, Горна Оряховица

  Важно! Оригиналният Демир бозан, който помага при депресия, се произвежда от „Фарма витал“ и е с гарантирано качество. На пазара съществуват множество ментета със същото име и на по-ниска цена, но не ви съветваме да рискувате здравето си. Отзивите за тях са ужасни.

  Поръчайте ТУК: