Умира ли се от хемороиди? Как приключва живота си Хомо Инсидере

Учените съставиха списък на типичните причини за хемороидите.

Оказа се, че за да получите това заболяване, да речем, около 30-е ви години, е достатъчно 10 години да сте били Homo Insidere©.

Homo Insidere© (седящ човек) — това е мъж (представителите на силната половина на човечеството имат по-големи шансове да се «сдобият» с хемороиди), който цял ден се мести от един стол/седалка на друг/а.

Автомобилната седалка, седалката на стола в офиса, отново колата и накрая фотьойла/ стола пред компютъра вкъщи, а понякога и в киното и театъра. Въобще причината за хемороидите е седящия начин на живот.

Homo Insidere© е привърженик и на всички начина на хранене, които също отдавна са посочени за причина за хемороидите. Мазна, бедна на витамини и фибри, солена и пикантна храна, плюс алкохол (тук се включва и бирата) и газираните напитки — това е типичната храна на Homo Insidere©.

Като се храни по този начин HomoInsidere© става доста агресивен – състояние, което също е причина за появата на хемороиди. Homo Insidere© често има излишно тегло, но той не бърза да се избави от него и се смята за привлекателен за жените, дори и с «биреното коремче», което също е сред причините за хемороидите.

Homo Insidere© завършва съществуването си на 40-55 – годишна възраст по причини, които не са пряко свързани с хемороидите. Най-често Homo Insidere© загива в резултат от неумерената и неконтролирана употреба на алкохол, от инфаркт, инсулт, или в пътно-транспортно произшествие.

Въпреки всичко Homo Insidere© обикновено успява да се сдобие с потомство, на което предава всичките си лоши навици, които, както вече изяснихме, са и причина за хемороидите. За тези, които искат да променят ситуацията, препоръчваме да се запознаят с методите за профилактика на това заболяване.

Вижте и ТОВА:

Как да се избавим от хемороидите

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу и вижте още по темата:

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:
Умира ли се от хемороиди? Как приключва живота си Хомо Инсидере
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *