Дали крайният резултат няма да причини здравословни проблеми на младата жена?

19-годишна отслабна с 30 килограма за три месеца!

19-годишна студентка отслабна с 30 килограма за едно лято, за да се хареса на любим човек.

Медицината не насърчава подобни експерименти, тъй като последиците обикновено са натоварени с негативи и отраженията върху здравето не са безобидни.

Така или иначе, историята на Валерия Рубльова от руския град Перм решила да промени визията си, за да си устрои нов живот.

Момичето се влюбило до уши в свой състудент, разказва историята lifenews.ru. Младият човек обаче бил честен: заявил в прав текст, че не си пада по пълнички момичета. Именно след това послание Валерия решила да отслабне.

Как?

Въпросът сериозно я измъчвал. Тя се гледала в огледалото и питала сама себе си: Виждаш ли се на какво приличаш?? Главоблъсканицата я потопила в дълбока депресия.

Апетитът й изчезнал – цяла седмица дебеланката не яла почти нищо, лежала и прекарвала времето си в сън. След което съвсем престанала да се храни според тогавашните си навици. Минало известно време и тя открила съществени изменения във външността си.

Дайте мнение и Вие тук!

Сама се изненадала, когато открила, че за седмица е стопила 6 килограма. Спряла да яде тестени храни и сладко, брояла постоянно калориите си и започнала да спортува. Сега момичето признава, че това си е било живо изтезание.

Карала дни наред с по две ябълки, лягала си с празен стомах и едва се сдържала да не изтича до хладилника. Наистина ли подобни мъчения са нещо добро за един млад организъм? В крайна сметка целта била постигната – но на каква цена…

При ръст 166 сантиметра сега Валерия тежи 55 килограма. С цели 30 по-малко в сравнение с времето отпреди три месеца. Тя харесва новото си тяло, но онзи неин състудент продължава да не отговаря с взаимност на чувствата й.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Кои са добрите хапчета за отслабване?

Хапчета за отслабване, мнения. Липовон, Турмирин, Захир, Нофатин, Мейзимакс и другите в аптеките

Кои са добрите хапчета за отслабване? Оставете и вие своите мнения за Турмирин, Захир, Мейзимакс, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.