Начало > Новини > 19-годишна отслабна с 30 килограма за три месеца!
Дали крайният резултат няма да причини здравословни проблеми на младата жена?

19-годишна отслабна с 30 килограма за три месеца!

19-годишна студентка отслабна с 30 килограма за едно лято, за да се хареса на любим човек.

Медицината не насърчава подобни експерименти, тъй като последиците обикновено са натоварени с негативи и отраженията върху здравето не са безобидни.

Така или иначе, историята на Валерия Рубльова от руския град Перм решила да промени визията си, за да си устрои нов живот.

Момичето се влюбило до уши в свой състудент, разказва историята lifenews.ru. Младият човек обаче бил честен: заявил в прав текст, че не си пада по пълнички момичета. Именно след това послание Валерия решила да отслабне.

Как?

Въпросът сериозно я измъчвал. Тя се гледала в огледалото и питала сама себе си: Виждаш ли се на какво приличаш?? Главоблъсканицата я потопила в дълбока депресия.

Апетитът й изчезнал – цяла седмица дебеланката не яла почти нищо, лежала и прекарвала времето си в сън. След което съвсем престанала да се храни според тогавашните си навици. Минало известно време и тя открила съществени изменения във външността си.

Дайте мнение и Вие тук!

Сама се изненадала, когато открила, че за седмица е стопила 6 килограма. Спряла да яде тестени храни и сладко, брояла постоянно калориите си и започнала да спортува. Сега момичето признава, че това си е било живо изтезание.

Карала дни наред с по две ябълки, лягала си с празен стомах и едва се сдържала да не изтича до хладилника. Наистина ли подобни мъчения са нещо добро за един млад организъм? В крайна сметка целта била постигната – но на каква цена…

При ръст 166 сантиметра сега Валерия тежи 55 килограма. С цели 30 по-малко в сравнение с времето отпреди три месеца. Тя харесва новото си тяло, но онзи неин състудент продължава да не отговаря с взаимност на чувствата й.

За alexa

Прочети още

Отслабване без диета

Може ли да се отслабва без диета и как точно?

Покрай празниците е напълно очаквано да качим някое килце и хората започват да се чудят …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!


АБОНИРАЙ СЕ!