Аутопсията откри потресаващи промени във вътрешните органи на 31-годишната клетница

Млада жена умря от хапчета за отслабване

31-годишна жена умря от токсичен хепатит, причинен от чудовищни дози хапчета за отслабване.

Младата майка Галина Р. от град Азов край Ростов гълтала таблетките тайно от близките си, без всякакъв медицински контрол, описва историята LifeNews.ru. Когато потърсила лекар, вече било късно – след двудневен престой в болница тя починала, а аутопсията разкрила потресаващи промени във вътрешните й органи.

При ръст 172 сантиметра Галина тежала 55 килограма. Това й се струвало прекалено много и тя търсела начин да поддържа фигура на модел чрез глад и хапчета. Младата жена с приятна външност година и половина по-рано се развела и се върнала при родителите си с малкия си син.

Разводът активирал комплексите й и тя се заела да подобри външността си. Постъпила на работа в градските социални служби и всяка сутрин тръгвала за работа, без да закуси. Родителите я мъмрели, че излиза от дома си само с едно кафе в стомаха, а тя ги заблуждавала, че се храни навън.

Веднъж майката на Галина намерила сред вещите й кутийка с хапчета. Там имало и указание как трябва да се пие медикаментът, който гарантира стройно тяло. Възрастната жена вдигнала скандал и дъщеря й обещала повече да не се докосва до подобни таблетки.Обещала – и отново излъгала.

Отнесла хаповете в службата и ги гълтала буквално с шепи. Заблудените родители помислили, че Галина изпълнява обещанието си – като майка имала задължения и трябвало да мисли за малкия си син.Веднъж обаче внезапно я прерязала нетърпима болка в корема. Толкова силна, че припаднала и колегите й извикали линейка.

Дайте мнение и Вие тук!

В болницата състоянието й продължило да се влошава и два дни по-късно тя починала. Аутопсията показала, че всички вътрешни органи на младата жена са като изпържени. Смалили се наполовина далакът, черният дроб и бъбреците й. Промяната била необратима, смъртта – неизбежна. За лекарите този финал е резултат от злоупотребата с въпросните таблетки.

Сега медиците чакат резултатите от сложен анализ на кръвта на Галина, за да разберат какъв точно е бил химическият състав на хапчетата-убийци.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Атаракс за успокоение, мнения

Атаракс, 25 мг. за успокоение. Мнения, форум. С алкохол може ли?

Как действа Атаракс от 25 мг. за успокоение. Мнения в нашия форум. Кое е по-добро …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *