Депресията изтощава ума и тялото

Естествените билкови лекарства (които са без рецепта), включително и приспивателни могат да променят живота ви, ако страдате от тревожност и депресия.

Хората, които никога не са страдали от депресия, тревожност или безсъние трудно могат да разберат колко опустошителни могат да бъдат тези проблеми. Те създават порочен кръг, който е трудно може да се прекъсне.

Безпокойство или депресията пречат на способността ни да спим и да си почиваме. Ние прекарваме безброй часове, въртим се в леглото, но не можем да заспим. Когато не получава достатъчно сън, мозъкът ни не произвежда достатъчно „Чувствам се добре“ химикали като серотонин и допамин.

ВАЖНО: Имаме по-хубав материал ТУК: За билките и лекарствата против депресия!

Имаме проблеми с работата и общуването, защото ние сме уморени. Когато сме депресирани, тялото ни не произвежда достатъчно ендорфини, които също ни помагат да се чувстваме добре.

Хората, които страдат от тревожност, депресия или безсъние, имат слаба имунна система. Те се разболяват по-често.Ако отидем на лекар, те ще напишат една дълга рецепта с антидепресанти, приспивателни или анти-тревожност лекарства. Т

Демир бозан билки за бъбреци

е са придружени от множество негативни странични ефекти и е възможно да възникне пристрастяване.

Жълт кантарион и екстракт от пасифлора са били тествани в клинични проучвания и са доказали своята ефективност за облекчаване на депресията, тревожността, ПМС и безсъние. За разлика от лекарствата с рецепта запазват ума свеж. Успокояването не се придружава от нежелани странични ефекти.

Билките не съдържат никакви изкуствени съставки, оцветители, ароматизанти и консерванти, които също са опасни за нашето здраве.

Оставете мнения, отзиви и коментари в нашия форум по-долу!

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *