Депресията изтощава ума и тялото

Естествените билкови лекарства (които са без рецепта), включително и приспивателни могат да променят живота ви, ако страдате от тревожност и депресия.

Хората, които никога не са страдали от депресия, тревожност или безсъние трудно могат да разберат колко опустошителни могат да бъдат тези проблеми. Те създават порочен кръг, който е трудно може да се прекъсне.

Безпокойство или депресията пречат на способността ни да спим и да си почиваме. Ние прекарваме безброй часове, въртим се в леглото, но не можем да заспим. Когато не получава достатъчно сън, мозъкът ни не произвежда достатъчно “Чувствам се добре” химикали като серотонин и допамин.

ВАЖНО: Имаме по-хубав материал ТУК: За билките и лекарствата против депресия!

Имаме проблеми с работата и общуването, защото ние сме уморени. Когато сме депресирани, тялото ни не произвежда достатъчно ендорфини, които също ни помагат да се чувстваме добре.

Хората, които страдат от тревожност, депресия или безсъние, имат слаба имунна система. Те се разболяват по-често.Ако отидем на лекар, те ще напишат една дълга рецепта с антидепресанти, приспивателни или анти-тревожност лекарства. Т

е са придружени от множество негативни странични ефекти и е възможно да възникне пристрастяване.

Дайте мнение и Вие тук!

Жълт кантарион и екстракт от пасифлора са били тествани в клинични проучвания и са доказали своята ефективност за облекчаване на депресията, тревожността, ПМС и безсъние. За разлика от лекарствата с рецепта запазват ума свеж. Успокояването не се придружава от нежелани странични ефекти.

Билките не съдържат никакви изкуствени съставки, оцветители, ароматизанти и консерванти, които също са опасни за нашето здраве.

За Маргарита Алексиева

Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

гинко билоба, вреди, странични ефекти, противопоказания

Гинко билоба и Омега 3. Мнения, противопоказания и странични ефекти

Противопоказания, странични ефекти и вреди на омега 3 и гинко билоба. Мнения. Оставете и вие …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

АБОНИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО!

Получавай на мейла си новите публикации на Лекар.БГ

Публикуваме рядко, не пропускайте!АБОНИРАЙ СЕ!