10-минутно освежаване на лицето в 2 стъпки

Ако нямате много време, а искате супер лице, защо не погледнете тази изключително лесна процедура за постигане на сияйна и красива кожа! На крачка от морските забавления и горещите летни емоции ние все по-често се заглеждаме в огледалото в търсене на дефекти, които могат да развалят външния ни вид, а оттам – настроението и самочувствието. Да ги открием не е толкова лесно, защото все ще има нещо, което няма да е точно по вкуса ни.Ако искате обаче това нещо да не е и никога да не бъде начинът, по който изглежда лицето ви, предлагаме ви една сравнително бърза и лесна за приложение процедура, която води до поразителни резултати.

Основната цел на въпросната процедура, приложима в домашни условия, е да премахне горния слой мъртви клетки и да разкрие красивата и мека кожа под него, а тайната й е повече от впечатляваща – става дума за полезното въздействие на алфа-хидрокси плодовите киселини. Тези киселини действат като ексфолианти и карат красивата кожа да се покаже. Въпросните киселини се набавят от доматите, но преди това в малка купичка се поставя ¼ чаша захар. Към нея се добавя и един нарязан на малки парченца домат и 2 с.л. кисело мляко. Преди нанасяне лицето трябва да е сухо и чисто, а след разбъркване на съставките с нежни масажни движения и с върха на пръстите маската се нанася върху кожата.Втората стъпка се състои във внимателното измиване на лицето след около 10 минути. Ефектът сами ще се убедите е повече от поразителен.

Дайте мнение и Вие тук!

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Лекарства и лечение при паник атаки и страхова невроза

Лекарства за паник атаки, хапчета за страхова невроза

Мнения за най-добрите хапчета за страхова невроза. Лекарства за паник атаки. Какво да пием? Билкови …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *