Храни и уреди против целулит
Ще разгледаме темата за безопасните козметични уреди, които може да са добри за домашно ползване

Как да изберем безопасни козметични уреди за ползване у дома + храна против целулит

Ще разгледаме темата за безопасните козметични уреди, които може да са добри за домашно ползване, плюс храните убийци на целулит. Те ще засилят действието на машинките.

Живеем в модерен свят и на пазара се предлага огромно разнообразие от уреди за домашна грижа за кожата, с които да извършваме козметичните си процедури у дома. Тъй като ще ги използваме върху лицето и тялото си, трябва да сме сигурни, че те са безопасни за използване и няма да ни навредят. Но за какво да проверяваме, когато се каним да направим подобна покупка? В тази статия ще ви изброим няколко неща, които да имате предвид!

Убедете се, че купувате уреда от достоверен източник

Това е една от най-важните стъпки, които да предприемете, когато търсите козметичен уред в интернет пространството. Убедете се, че търговецът е надежден, че няма да ви излъже с неработещ или повреден уред и винаги изисквайте тест и преглед при доставка на поръчката. Така ще имате възможността да я върнете, ако не сте доволни в законовия 14-дневен срок. Нашият съвет е да избягвате частни лица, защото нямате гаранция как са се сдобили с уредите.

Проверете здравословното си състояние преди покупката

Много от уредите за красота имат противопоказания при сериозни здравословни проблеми, така че ако във вас се пораждат съмнения, задължително се консултирайте с лекар и му обяснете за какво точно ще използвате апарата. Например, ако закупите уред за кавитация в домашни условия от Karlton Electronics, не се препоръчва да го използвате ако сте бременна. В такъв случай ще трябва да изчакате известно време, преди да имате възможността да се наслаждавате на процедурите у дома.

Тествайте върху малък участък от кожата

Както знаем, всеки човек има своята индивидуална чувствителност и поносимост, било то към козметика, лекарства или естетични процедури. Затова преди всичко, първо тествайте вашия козметичен уред върху малък участък на кожата, особено ако има няколко степени на работа. Така ще сте сигурни, че сте го настроили на правилната интензивност и няма да се нараните. Ако се появят силни зачервявания и дори болка, незабавно прекратете процедурата и се свържете с вашия лекар. Напомняме, че при някои процедури е нормално да се усеща дискомфорт и да се появят зачервявания, но ако ви се струва прекалено, не чакайте нещата да станат по-сериозни.

Следвайте индивидуалното упътване на вашия уред

Дори и някои уреди да си приличат по външен вид и функции, всеки от тях притежава строго индивидуални характеристики. Нашият съвет е да си следвате точното упътване, което сте получили в кутията и ако имате въпроси, да се свържете с търговеца за помощ и разяснения (ако е приложимо, разбира се). Избягвайте да търсите информация в интернет, защото има голяма вероятност да попаднете на недостоверни източници. Не си правете ненужни експерименти, от които вашата кожа да пострада.

Вижте отзивите за продукта

Онлайн пространството е чудесен източник, от който можем да получим информация за всичко, което ни интересува и да разберем дали хората, които вече притежават нашия желан продукт са доволни от покупката си. Разровете се в социалните мрежи, разгледайте уеб сайта на търговеца и със сигурност ще намерите отзиви. В днешно време е добра практика фирмите да споделят положителните впечатления на клиентите си, като по този начин със сигурност си спечелват още привърженици.

Вече знаете кои са най-основните неща, които да вземете под внимание, преди да закупите козметичен уред за домашно ползване. Разберете от какво имате нужда, проучете пазара и намерете най-доброто решение за вас!uredi-celulit-01

Храни против целулит

А ето какво и кога, как и защо трябва да ядете, за да се избавите от целулита! Даваме ви 5 съвета, които е добре да спазвате, за да се избавите от ужасяващия целулит!

Заложете на ябълките!

Колкото повече ябълки изяждате, толкова по-добре, защото пектинът в тях подпомага детоксикацията на тялото, в най-голяма степен на храносмилателния тракт. Препоръчителни са още крушите, бананите, морковите и зелето, както и цитрусовите плодове, в които също се съдържат големи нива пектин;

Нека храната е свежа!
Демир бозан за безсъние

Основното правило при храненето срещу целулит е да се яде свежа храна. Когато е обработена, в храната се съдържат прекалено много добавки и консерванти, още мазнини и сол, които затрудняват храносмилателните процеси;

Дайте мнение и Вие тук!
Лук и чесън редовно!

В тях се съдържат съединения, които не само че правят имунната система в пъти по-здрава, но и укрепва лимфната система. От нея в най-голяма степен зависи пречистването на тялото от токсините;

Сините и червените храни да преобладават!

В това число влизат както червеното грозде, така и черешите, къпините и боровинките. Антиоксидантите, които се съдържат в тях, подхранват кожата, а витамин подобрява издръжливостта на колагена, който е от съществено значение за вида на кожата!

Вода!

И не на последно място – вода в доста големи количества ежедневно!

Вижте и ТОВА:

Сигурното премахване на целулит с крем и хапчета, лечение

Ето и едно видео, което нагледно показва как се работи с уред за кавитация:

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Прочети още

Включването на добавки, съдържащи ключови съставки, може да осигури вътрешна подкрепа за здравето на кожата

Отключване на блясъка: Най-добрите съставки в добавките за красива кожа

В стремежа си към сияйна, млада кожа, много хора се обръщат към продуктите и процедурите …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *