3-те правила за оформяне на красиви гърди

Няма жена, която да не иска гърдите й да са красиви! Ето как най-лесно и ефикасно се постигат добре оформени и красиви гърди!

За целта е необходимо да бъдете готови да положите няколко основни усилия, които обаче след това гарантирано ще ви се отблагодарят.

1. Гръдните мускули – стегнати

– като за начало, трябва да положите усилия, за да стегнете гръдните мускули. За целта, можете да правите следното упражнение – във всяка ръка се взема по една гиричка.

Ръцете се сгъват по прав ъгъл встрани и бавно се приближават отпред до събиране на лактите. Позицията се задържа и се повтаря 15 пъти;

2. Увисването – забравено

– срещу увисване на гърдите също се прилага упражнение. Необходимо е дланите да се долепят до бюста като в позиция за молене. Задържат се така за няколко секунди, след което се влага сила, като се стягат ръцете и раменете;

3. Лицевите опори – задължителни

– основното упражнение, което обещава стегнат и добре изглеждащ бюст, са лицевите опори. Ако нямате тренинг, можете да започнете и от лека височина.

Дайте мнение и Вие тук!

Важно е да се концентрирате, за да можете да изпълнявате упражнението правилно.

Ако редовно изпълнявате тези 3 упражнения, сами ще видите, че скоро гърдите ви ще изглеждат по друг начин – много по-стегнати и добре оформени.

За Маргарита Алексиева

margarita-alexieva2Маргарита Алексиева е редактор в множество здравни отдели на различни национални и регионални всекидневни и седмични вестници и списания. В журналистиката е от 1992 година, като през последните години се ориентира предимно към тематиките на здравеопазването и медицината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.